I am a asing hirup di Filipina, geus opat taun nya, tanggal ieu kuring geus teu katempo nu mana wae nu asing dahar Kartu keur mere sora, ayeuna maranéhanana geus sababaraha anu teu dahar Kartu keur mere sora, tapi kuring geus teu katempo hiji acan. Kuring sorangan teu dahar Kartu keur mere sora, tapi kuring amazed kumaha Filipinos cinta eta. manéhna teu rek kitu sabab manéhna nempo chick, kaula Guamanian tina Filipino parentage jeung kuring geus kungsi didahar orok bebek di ballute saukur sabab kuring teu manggihan eta appetizing. Ieu kawas karét. Kuring ate eta dina video lamun kuring indit ka Angeles kota. Kuring teu ningali kumaha komo lamun anjeun keur goréng anjeun bakal hayang nyieun nu dahareun. Ngan kulub endog awal. Bangs Escarped éta sabab anjeun kungsi usaha eta salaku nak. dina video ieu budak aya ku polos. maranéhanana komo teu paduli lamun maranéhanana geus dahar orok bebek. Ulah ngomong OMG sadaya anjeun bisa ngalakukeun anu lalajo jeung ulah cara nu sarua. lamun anjeun aya dina Roma ngalakukeun naon romawi mah. Kuring nyaho anjeun bisa ngalakukeun cara nu sarua yén anjeun sasama American teu. Hal ieu sadaya di pikiran. Set pikiran jeung ngan ngalakukeun hal eta. I admire maranéhanana anu nyoba. anjeun bakal adaptasi geura-giru. A ibu dua kids pangajaran nya budak jadi rasialis jeung pinuh ku hate. Kuring heran kumaha teuas hirup bisa ka dirina. Ngamimitian hirup bagja hirup samemeh paeh tanpa komo single memori kabagjaan pikeun dzikir salila tujuh menit pamungkas hirup anjeun. Allah ngaberkahan anjeun. Éta sedih ningali dina poé ieu jeung umur nu urang geus jadi loba hate jeung jahiliah dina getih maranéhanana. Négatif koméntar di handap ieu ngagambarkeun yen sikap di jalma anu boh racists, teu boga pendidikan atawa batur anu geus kungsi ninggalkeun maranéhanana kota jeung nyangka Amérika tanah nu bener. Pikeun nungkulan urang jeung yén pamikiran jeung upbringing di dunya ieu téh bisa dilawan hanjakalna, fakta hirup. Kudos pikeun anjeun jeung naon nuju anjeun ngalakonan Brian, anjeun kudu saperti kulawarga éndah. Nu ballute teu rasa nu jadi sawarga jeung dikemas kalawan loba gizi kana eta. muka eta nepi di luhur tina endog (bagian) jeung sip cai jero eta terus nunda sawatara spiced cuka kana eta jeung saeutik saeutik uyah jeung anjeun nu sae pikeun indit dahar nu. yummy mah bakal dahar nu sakali mah bakal balik dina pakansi. Éta lumayan loba ngan pindang endog bebek. Tapi fértilisasi bagian robah protéin endog, ku kituna ampir kabéh konéng.

Kuring bener ngarasakeun video anjeun. Ieu téh gede pikeun nempo adventures anjeun jeung kulawarga anjeun pangalaman aya. Komo kartu keur mere sora. Kuring geus nepi ka PH salapan kali ayeuna tapi tetep putting off nyoba kartu keur mere sora. Meureun waktu nu sanes. Kuring tetep nyebutkeun yen. HIHI. BTW, Bohol paporit mah pulo jawa, sarta Anda di mana kuring bakal cinta ka retire. Babaturan kabéh kira-kira Bohol geus dijieun kuring ngarasa kawas kulawarga kungsi saprak mimiti lalampahan di. Kami bagja hirup jeung eta di maranéhanana imah hina. Jadi oge boga maranéhanana kabéh ngarawat kuring, kuring mimiti hiji relief lini proyék pikeun Boholano kulawarga. Jadi jauh, urang geus diwangun deui genep imah jeung repaired dua pikeun kulawarga di kudu. Ieu téh hiji proyék leutik, tapi sabenerna a tanaga gawé cinta nu kuring ngaharepkeun pikeun tetep ngalakonan. Hatur nuhun pikeun babagi hirup anjeun aya.

Peace Adi

-Bruce Wyatt di Charleston, SC Dude gelo. Hatur pisan ka anjeun jeung Allah ngaberkahan bro nu gila mantuan anjeun sakabeh jalma jalma. Kuring geus kungsi dipigawé, sarta kuring geus sok pamikiran ngalakonan éta. Nu jadi tiis anjeun jeung anjeun pisan hina ngeunaan diri anjeun jeung hirup di maranéhanana awi pondok teu nyusahkeun anjeun nu sabenerna tiis jeung nembongkeun kumaha alus hiji guy anjeun. Hatur nuhun pisan Bruce jeung kuring ngaharepkeun anjeun meunang balik leuwih ka sayah dina basisir di Anda alus gusti nu tempat anu éndah. Da nu nyicingan di pulo, nu aya ngalakonan gede, terus, teu ngadangukeun jalma anu négatip comment, anjeun katingali jadi senang jeung kulawarga anjeun husus anak anjeun, jadi bapana alus. Kuring baris ngaku mah teu bisa jeung teu bakal dahar nu. Kuring teased loba babaturan mah nu teu. nu urang mah geus katempo make asin panas jeung jigana meureun cuka. hiji hal nu leuwih naha di naraka nu urang associating nu mana wae nu ieu ka Petrus. manéhna kuring inget yen ballute kartu keur mere sora teu dahar eta ogé teu siap pikeun nu can aya. Ieu teu naon a real expat kudu, sabab real expat anu ngalir ka Filipina boh aya pikeun tujuan karya atawa lamun manéhna dibawa pamajikanana jeung manéhna. Jeung jalma nu expats kuring bisa leuwih hormat pikeun. Kuring teu bisa komo dimimitian pikeun fathom ngalakonan hal ieu turun katuhu repugnant sorangan ku chucking turun atah dibuahan endog bebek. Kumaha classless anjeun bisa meunangkeun? Jeung lamun nu mana wae indungna ngajarkeun kids maranéhanana dahar sial ieu, kuring bener ngarasa sorry for eta. Eta nunjukeun yen anjeun nekat jeung hiji jelema bodo pikeun assimilate pikeun primitif cara nu ieu coklat monyet ngalakukeun. Oh, gosh ieu nyieun loba Amerika kasampak jadi goréng. A stalker, timburu X meureun, éta naha manéhna ngajaga dina ningali wheezy. ninggalkeun eta sorangan ngalamun, hayu eta hirup hirup alus. Ayeuna, kuring keur teu wondering naha manéhna dipisahkeun jeung ngabogaan dua budak, najan dirina ngaku yén manéhna nu ‘menarik ipis ramping awewe’ dina ahir nya ‘s. manéhna geus loba kotor dicks husus nu hiji hideung jeung manéhna ngobrol ngeunaan nyawalakeun bener Rénda. Kumaha nu Rénda Jenkins anjeun aya hiji awéwé American. jadi, kuring nyaho anjeun geus kungsi Bagian dina sungut anjeun. nu loba awewe Asian geus teu jeung moal sabelas menit nonsensical sadaya boring dina video ieu, ayeuna kuring bisa nempo naha aya kitu loba jempol turun dina kalolobaan video anjeun sabab satengah shit anjeun ngalakukeun nyaéta pathetic sarta pohara biadab. gedé Looser jeung hiji jelema bagja. Kuring bakal neneda pikeun anjeun. manggihan karapihan tina pikiran jeung ngarasakeun hirup. Sabab anjeun teu. Rénda. Pikeun Azeez da nu nyicingan di pulo: Anjeun nyaho lamun anjeun geus hiji American jeung anjeun pindah ka Filipina, sakabeh point ka leuwih alus sorangan jeung sophistication urang ku nu keur nu antithesis of coklat monyét anu bakal dahar nanaon (jeung maksudna mah nanaon). Anjeun salaku hiji American nu jadi pathetic ka handap standar anjeun kawas nu miskin kamiskinan-stricken urang di nagara ieu lamun aya American sacara anu pindah ka Filipina pikeun kaperluan budi tina hirup beunghar sabab maranéhanana American dollar bakal balik gancang. Nu bakal jadi kawas contona goréng Filipino pindah ka U. S hayang cicing di hiji ghetto sabot manéhna bisa hirup laér leuwih alus. Upami anjeun keur ieu anjrit lapar, kuring gé eupan anjeun sababaraha runtah mah ti mah runtah binge saterusna dina eta kasus. Jeung sedih, kumaha wani anjeun ngajar kids anjeun pikeun dahar nu atah nasty sampah di hiji eggshell. Anjeun jalma nu jadi pathetic douchebag, jeung kalakuan jiga hiji kebat uncivilized savages di hiji kebon binatang. Maksudna mah serius nu mana wae nu beradab jalma bakal balik kaluar jeung meuli hamburgers, hotdogs jeung steaks. Tapi anjeun milih hirup kawas ieu fucking coklat monyet ku dahar nu slop jero hiji eggshell. Kartu keur mere sora atawa naon bae nu nyebut ieu, classy jalma teu dahar barang éta. Jeung anjeun keur nanaon tapi kelas dina buku mah dahar atah dibuahan endog bebek. Kumaha bisa rasa hormat sacara séjén, lamun anjeun teu komo hormat diri anjeun sorangan. Meunangkeun leuwih sorangan. Hormat begets hormat nya adi ti nu lian ibu) enya, anak jeet kune ngalakukeun. Bruce ieu mah sakadar a genius. timer ekspresi ngaliwatan gerakan, ngaliwatan tarung, kuring boga rasa cinta eta. kitu, tilu puluh taun vet, éta gede. Kami saparapat a Filipino. mah Lola ti Sorsogon tapi kuring ve kungsi dipigawé kali. tapi kuring bakal coba eta. hatur nuhun pikeun nanyakeun bro ngurus jarami john. nyaeta JKD. saperti dina Bruce Lee tarung sistim. ngan panasaran. Aku tilu puluh taun vet dina eta. jeung Kali. jeung loba batur. ngan panasaran. ‘keusikan beungeut nya jeung atah dibuahan endog bebek.’ percaya kuring dear, maranéhanana ballute endog pindang.

peeled

tapi didahar atah minangka ceuk anjeun, gadis geus skill, kawas sia eta. nu pinots teu dahar atah ballute, eta geus jadi pindang sampurna, kawas anjeun ngalakukeunana kulub eta jeung nyieun deviled endog. leres.) Pikeun Sugih di Mon: Anjeun bisa nelepon kuring scumbag sadaya nu anjeun hoyong, jeung urang sadaya nyaho anjeun clueless di kelas mun anjeun ngabéla ieu sakabeh video sorangan. Tapi hate ieu geeks anu asli lahir Amerika nu datang ka sejen nagara miskin kawas Filipina jeung nyoba assimilate pikeun maranéhanana tani cara. Eta sacara pathetic lamun hiji American hayang ibadah jeung salinan asli lahir Filipino anu tani ku wanting ka hirup kawas eta. Ieu lalaki anu dijieun video ieu geus cukup duit numpuk tempat di mana manéhna sabenerna bisa hirup jadi loba leuwih hade tinimbang manéhna ngalakonan ayeuna. Tapi manéhna pilih hirup kawas hiji tani ku conforming ka cara a asli lahir warga nagara Filipina nu bieu geus pot ka piss dina. Upami anjeun keur bade ka hirup kawas fucking popper, anjeun bisa ogé balik deui ka US jeung cicing didinya bari signing up pikeun karaharjaan jeung teu meunang jadi sababaraha pamaréntah disubsidi perumahan. Jeung naon ngajadikeun anjeun jadi pathetic Sugih kumaha anjeun ngabéla ieu fucking monyét keusikan beungeut nya jeung atah dibuahan endog bebek. Upami ieu naon you membela, tuluy ngécéskeun yén loba ngeunaan sakabeh upbringing. Jalma ieu dina video ieu nu nasty jeung kalakuan jiga a kebat of sarimi coklat monyét savages. Jeung pathetically diomongkeun the uploader video ieu mangrupakeun American nu pilih live kawas telenges ku nurunkeun standar kamiskinan-stricken jalma di kampung. Sakabeh tujuan hiji American pindah ka Filipina pikeun hirup beunghar dina luhur naékna atawa méwah real agam pikeun mintonkeun sabaraha manéhna manéhna geus hirup leuwih alus. Jeung teu ngan éta pikeun mintonkeun sababaraha kelas diantarana keur canggih

About