submit


Pikeun ngajawab pertanyaan: teu aya musyawarah. Sababaraha bodas awewe meureun bakal mertimbangkeun bobogohan Filipino jeung sababaraha wouldn t. Filipino lalaki bobogohan bodas awewe teu nu ilahar can, dibandingkeun Filipino awewe keur bobogohan lalaki bodas. Billy Crawford ieu Justin Timberlake Perancis, jeung manéhna ieu sakali nikah ka Maryssa (perancis choreographer). Aya sababaraha urang perancis anu bakal ménta kuring pikeun sababaraha dasar Tagalog kecap, pikeun cinta Billy Crawford. Ulah American girls kawas budak Cina. Kuring bakal nalungtik di AS nu, tapi kuring teu nyaho lamun katresna aya kawas budak Cina. I am saeutik sieun. Kumaha bisa an Asian man meunangkeun babarengan jeung Kaukasia awéwé? Nu Kaukasia awewe jadi lalaki Asian. Lamun maranehna, naon kalawan cara anu pangalusna pikeun ngadeukeutan hiji

About