Kuring masih inget kahiji mah peuting di Sumedang lamun kuring meunang panasaran imut ti lokal Filipino katresna salaku kuring anjog di kota.

Aya loba tekenan dina awewe lokal pikeun akur jeung ngalakukeun naon masarakat nyebutkeun.

Loba Filipino awewe nu katarik lalaki hideung tapi sieun keur shamed ku masarakat

Hideung lalaki nu ditempo salaku agrésif jeung intimidating jadi loba Filipino katresna kungsi meunang pangalaman hubungan jeung hiji lalaki hideung. Kuring geus tanggal Filipino awewe saméméh anu ceuk kuring euweuh kawas maranéhanana dibayangkeun. Persépsi maranéhanana hideung lalaki asalna ti media jeung portrayals of lalaki hideung dina TV. Loba Filipino awewe anu kabetot dina nikah hideung lalaki kabur hassles realities hirup di Ciamis. Lalaki hideung ti nagara kulon geus leuwih gede lacur jeung earn leuwih duit ti nu locals ngalakukeun. Salami anjeun nu aman finansial, Filipinos bakal nangtoskeun anjeun dina hiji dasar individu. Salaku sajauh rasis, kuring ngarasa lolobana rasis datang ti Filipino lalaki anu jigana ngarasa kaancam ku ayana mah. Hiji kolot Filipino supir taxi ka kuring jalma nu mamang ku jalma hideung sabab urang buuk. Gemblengna, anjeun bakal manggihan leuwih gampang pikeun papanggih a Filipina gadis lamun anjeun aya bodas, tapi aya nyatu Filipinas museurkeun hideung lalaki.

Sok néangan kontak panon jeung pastikeun pikeun nyieun move kahiji

Lamun anjeun aya dina hiji rame ruang publik, anjeun bisa nyobaan slipping nya jumlah anjeun dina salembar kertas, jadi manéhna teu ngarasa kawas jalma nu ningali boh nu di masarakat

About