submit


Test lamun teori ieu valid bakal mawa tim heubeul, homeless, jalma miskin ti USA jeung Kanada, sarta manggihan sabaraha kali ieu ‘magnet Chick,’ skor di Kota Sumedang. Ladies ieu hayang meunang sababaraha tunai pikeun diri jeung nya sakabéh ngalegaan kulawarga jeung asa nu beunghar heubeul guy lemak mati geura-giru jeung daun maranéhanana koin. Gampang jawaban pikeun nu lamun tetep sorangan nepi, maranéhanana hayang alus kualitas manusa. Umur ngan sakadar hiji nomer. Hartina euweuh ka maranehna. Upami anjeun keur menarik jeung nu a man alus, naha teu. Kabogoh kuring téh taun leuwih ngora ti kuring jeung urang akur gede. Ieu ampir kawas urang anu dilakukeun pikeun silih. Sigana teu jadi penting pikeun maranehna tapi datang dina. Lamun anjeun kasampak kawas crap sabab teu ngurus sorangan mangka naon anu anjeun ngaharepkeun. Ngubaran nya kawas hiji endah nona, cicing cageur dipigawé. Dimana shot ieu. Oge, pisan astute observasi di dieu. Éta gampang pikeun ngabejaan anjeun geus a ‘ditangtoskeun’ jalma jeung teu sababaraha jenis LAUT dreg. Sagalana ceuk anjeun katuhu. Kuring teu hayang ka. share. ieu sarta kuring ngaharepkeun. loba urang asing sacara alam view ieu. Kuring satuju jeung anjeun nu morally pikeun anjeun, teu katuhu pikeun anjeun. nona jadi kawin ka batur heubeul pisan. terus anjeun teu bakal heran lamun gadis ngora teu panas suku naon manéhna diaku ti kolot bodo, manéhna bakal ninggalkeun hubungan kawas nu. Kaayaan teu dewasa hal. Ngan nyebutkeun wat bener. Filipina meunang leuwih alus hirup. Guy nu meunang ngora hottie. saprak paling nagara séjén (AS) geus umur ngagantung up. kolot bodo bakal jadi gadis ngora ngan lamun beunghar jeung atawa dukungan. MANGSA kuring geus sok geus rusuh ngeunaan umur gap lamun kuring papanggih batur di Ciamis. tapi kuring bener mikir eta gumantung kana hubungan umur teu masalah di sadaya upami anjeun gaduh taneuh ilahar. Kuring geus ngarasakeun jeung mah geulis Putri ayeuna mah cikal geus geus gawe kuring ngan nungguan bungsu mah nepi ka rengse jeung kuring indit nya di 🇸🇬 Singapura jeung sometime balik deui Filipina 🇵🇭 ka panén mah beas jeung gula tiwu jeung ngan nice mah Putri bungsu rengse kuring mah geus mancén ti SSS komo mun barudak mah teu méré ka kuring mah boga duit sorangan ngarasakeun. Kami teu kabetot duit kami geus mah sorangan darat jeung kuring geus mah sorangan duit, duit téh euweuh pikeun anu pangalusna nyaéta jantung jeung dangong. Pamajikan mah taun ngora, geus nikah pikeun taun jeung jadi jauh, geus rupa. Stepdaughter geus university gelar jeung karya pinuh waktu. Kuring kungsi meuli ide nu loba ngora pamajikan nu cocok, kalawan nyata pamadegan. Maranéhanana kudu jadi duit nyata jeung asing duit cara leuwih alus pikeun imah jeung mobil jeung ngurus kulawarga maranéhanana ka full stop jeung bener dating Pedophile Mangga sir u bisa mantuan kuring manggihan titimangsa pikeun kuring. Aku taun heubeul dipisahkeun pikeun taun jeung no barudak. Kuring gawe di dieu salaku nanjung di Arab kulawarga. Tapi kuring gé balik ka imah ku kuring hayang manggihan mah cinta sajati dina kahirupan mah. Lamun aya sababaraha lalaki anu kabetot ka kuring nambah kuring di Facebook

About