Anjeun geus katempo pasangan, babaturan anjeun, tur anjeun ngadéngé carita. Lamun Filipino wanoja ragrag keur urang asing manusa, chances anu manéhna ngalakonan ieu pikeun hiji hal: duit. Filipino awewe, sacara umum, geus unik jeung denok tret nu no man, naha asing atawa lokal, teu bisa nolak.

Pikeun mayoritas Filipino katresna, sunda nyaéta hiji komponén penting nu mana wae hubungan maranéhanana. Paling teu tangtu ragrag keur sababaraha jangka pondok gandeng.

Maranéhanana geus aya pikeun haul lila

Dina hate jeung pikiran, aya teu kudu jadi aub jeung nu mana wae nu man, malah jadi, nikah manéhna, lamun teu cinta. Lamun anjeun nanya, éta naon maranéhanana bakal mindeng nyebutkeun. Tapi, maranéhanana solokan ieu prioritas pikeun ‘sunda’ pas maranehna sadar jeung pangalaman awon bebeneran: finansial maranéhanana perlu dina kahirupan sapopoe maranéhanana. Ieu mangrupa tempat pikeun lalaki asing datang dina ka minuhan a Filipino wanoja sacara kudu. Anjeun bisa bewara ieu di Filipina propinsi lamun a goréng taun heubeul Filipino gadis meunang kawin ka hiji taun heubeul urang asing manusa. Urang asing manusa bisa jadi leuwih ti daék nyadiakeun keur gadis jeung komo nyadiakeun pikeun kulawarga extended nya. Lamun maca artikel séjén di Filipina budaya, wanoja anu dipikawanoh pikeun manjangkeun pangrojong finansial pikeun kulawarga maranéhanana. Lamun anjeun ngotéktak ka di Filipina loka dating — paling Filipinas néangan asing guys.

Sok, awewe bakal nyebut, ‘maranehna teu hayang locals

‘Nyokot catetan, yén ieu téh ngan hiji sisi séjénna loba carita. Filipina nyaéta ngembang sarta ngalaman pangwangunan ékonomi. Filipino awewe prioritas jeung kasempetan dimimitian pikeun ngarobah. Ayeuna, teu sadaya ngora Filipinas ragrag asih sakadar keur duit. Anjeun bisa nepungan loba calakan, digawé, bebas, ngora, jeung professional awewe anu geus earning ogé. Lamun anjeun nanya naon jenis man nuju maranéhanana néangan, maranéhanana baris ngomong, maranéhanana hayang lalaki anu satia, asih, miara, jeung geus sarua dipikaresep jeung eta.

Duit mindeng teu prioritas

Nu ieu awewe professional kabuka kana dating asing, ogé mindeng enya? Aya jalan komo Filipinas anu tanggal nationalities séjén, kaluar euy ngarasa panasaran. Sababaraha bakal disebutkeun yen maranehna kungsi ménta duit jeung ngarojong finansial sabab geus jobs maranéhanana. Lamun anjeun indit ka Filipina loka dating, aya ogé Filipina awewe néangan calon kabogoh ti nagara séjén. Tapi, sanajan maranehna teu bakal implicitly state, maranéhanana mindeng leuwih resep lalaki bodas jeung alus atribut fisik. Salaku bisa nempo, salaku loba nu aya generalisasi nu Filipina awewe ngan nikah pikeun duit, ieu geus teu kasus nu bener. Aya nu geus a shift di Filipina awewe kaputusan jeung pilihan ngeunaan nikah maranéhanana

About