Lalaki ti Filipina mibanda hiji pesona irresistible nu hésé malire. Jalu hailing ti ieu tropis nagara di Asia tenggara anu disebut salaku ‘Filipino. ‘Dipikanyaho jadi wijaksana, sensitip, layeut, jeung amis sanajan ieu generalisasi lalaki ti bagian ieu boh bisa ngeureunkeun anjeun search pikeun cinta atawa nyieun anjeun teu hoyong tanggal nu mana wae nu di antarana kungsi deui. Lamun anjeun aya hiji awéwé asing anu manggih Filipino lalaki irresistible, naha anjeun hirup di Filipina atawa nu bobogohan Filipino man nguap, manggihan tipena béda Filipino lalaki anjeun bisa sapatemon. Mr. Romantis-rupa bisa sigana sababaraha jeung jauh antara. Ulah fret kitu. Anjeun bisa jadi masih jadi boga untung pikeun manggihan ieu gem of a breed. Manéhna nyaéta jenis guy anjeun bisa ngaharepkeun pikeun inget birthdays, anniversaries, jeung nu séjénna husus kali. Mr. Layeut tipe attuned jeung bikang sensitivities, jadi anjeun moal boga masalah nu mana wae nu ngahubungkeun jeung manéhna dina hiji emotionally minuhan tingkat. Mertimbangkeun sorangan lucky lamun anjeun dibere nyaho hiji, sabab anjeun bisa ngaharepkeun tipe ieu of Filipino man jadi aya pikeun anjeun lamun anjeun kudu manéhna nu paling. Sanajan di kali manéhna bisa jadi cheesy, nyaho yén éta téh ngan manéhna mintonkeun na bener layeut sisi. Tapi, lamun anjeun teu rencana dina meunang serius, coba teu ngabalukarkeun manéhna dina. Nyieun eta jelas yen anjeun keur teu nempo ka settle turun jadi anjeun bisa nyimpen manéhna ti salajengna patah hati. Dina sisi poék jenis ieu manusa, layeut tipe sacara romancing bisa ditanggung kaluar kaahlian jeung pangalaman jeung wooing wanoja. Bisa mean manéhna geus dipigawé layeut hal loba teuing kali saméméh. Dina basa sejen, eta bisa jadi mean yén manéhna geus nu makings tina hiji pamaén. Mr. Tiis Hunk nyaéta jenis Filipino lalaki anu slick, ngajadikeun dirina kasampak menarik di sadaya kali, jeung meureun mana anu ka gim rutin. Jenis ieu man diaku geus panganyarna baju keur trendi jeung newest gadget. Manéhna drive mobil jeung ngaropéa motong atawa, lamun manéhna dimuat, manéhna meureun drive mobil olahraga. Manéhna getol ka jadi puseur perhatian jeung bakal ngalakukeun nanaon pikeun jadi dina sorotan di sadaya kali. Manéhna komo bisa mindeng ngabohong ngeunaan kapribadian magnetic jeung, memang, awewe anu dicokot ka manéhna alami. Manéhna nyaéta kahirupan pesta jeung anu sadar-na magnét pangaruh dina awewe. Dina sisi poék hal, manéhna bisa jadi pamaén. Manéhna ogé bisa jadi masking sababaraha insecurities, nu bisa ngajelaskeun obsesi-na jeung penampilan-na. Ieu Tiis Hunk tipe ogé bisa jadi nalangsara ti narcissism, jadi nyokot catetan. Mun anjeun teu hayang jantung anjeun jadi pegat atawa upami anjeun keur néangan hiji real panangtu, éta leuwih alus pikeun tetep jauh ti nu Tiis Hunk. Manéhna bisa jadi fun, tapi hubungan jangka panjang téh ngan saukur teu naon manéhna néangan ayeuna. Upami anjeun hoyong gede panon-manisan, mangka ngarasakeun manéhna salaku hiji tanggal, tapi éta. Lumangsungna jeung caution. Manéhna bisa jadi teu kasampak kawas geeks dina kanyataanana nempokeun, tapi aya Filipino geeks. Maranéhanana komo bisa jadi panas di geeky jalan. Calakan-néangan guys boga mikat husus nu draws tangtu awewe. Geek bisa jadi serius, jeung manéhna bisa sigana jadi leuwih museurkeun nalungtik-na atawa karir, tapi scratch handapeun beungeut, jeung anjeun bisa manggihan nyata gem. Jenis ieu guy mikanyaah alus intelektual sawala jeung anjeun leuwih alus jadi nepi ka tangtangan. Manéhna ogé mikanyaah setting gol luhur pikeun dirina, di sakola atawa dina karirna. Manéhna bisa jadi intensely dihijikeun-up jeung karya atawa ngudag-na masters atawa gelar doktor. Mr. Geek oge bisa jadi anjeun ETA guy anu ngan saukur mikanyaah tinkering jeung konci jeung nanaon ka teu jeung alam maya. Manéhna bisa jadi rata anjeun kesel anu moal malu jauh ti belanja waktu nongkrong dina weekends jeung buddies diputer kaulinan.

Geek tipe bisa mere anjeun pisan metot pausahaan, sarta manéhna moal bore anjeun. Manéhna henteu kungsi ngalir kaluar tina topik paguneman. Saprak aranjeunna bisa dipaké jeung brains maranéhanana sadaya poé, anjeun kudu jadi dina toes anjeun. Pastikeun anjeun gaduh cukup di antara ceuli ka sahenteuna cocog-na akal. Ieu tipe Filipino guy anjeun modern vérsi Talaga. Na gol bisa jadi tetep hese dihartikeun hiji jajaka for lila (mikir George Clooney saméméh manéhna manggihan Ibu Clooney Amal, international pengacara). Mr. Lemes Pamuter ngan saukur mikanyaah nu moro jeung paling meureun geus ngajaga dating puteran nu diwangun ku sababaraha awewe. Anjeun bakal paling dipikaresep manggihan manéhna frequenting bar jeung nightclubs preying dina saterusna nalukkeun. Manéhna kamungkinan bisa ngajaga hiji exlusive bobogohan jeung hubungan. Pikeun manéhna, dating mangrupa kaulinan tina moro jeung panalukan. Manéhna terus pindah dina ka hareup awéwé. Paripolah ieu komo bisa terus kana umur tengah. Upami anjeun keur néangan hubungan serius, cicing jauh ti Mr. Lemes Pamuter. Bagian Filipino budaya anu ngabogaan ngalegaan kulawarga, ku kituna ulah heran lamun manggihan nu anjeun date anu masih hirup jeung kolotna. Komo nepi ka poé ieu, loba Filipino lalaki milih pikeun nuluykeun hirup di kulawarga maranéhanana imah. Pikeun batur nu di jawa Barat, kanyataan ieu bisa jadi ngareureuwas saprak sawawa ngora diharepkeun hirup mandiri ku waktu maranéhanana ngahurungkeun. Dina jelas, Mr. Gumantung masih hayang cicing di imah kulawarga nepi ka sanggeus manéhna meunang nikah. Mr. Gumantung hirup status bisa jadi turnoff pikeun awewe independent, tapi anjeun kudu nanya heula saméméh letting manéhna indit. Teu gancang nyieun judgments. Manéhna bisa boga alesan valid keur tinggal di imah. Manéhna ngan saukur bisa nyimpen duit-na pikeun alesan praktis atawa anu weruh, meureun manéhna téh tanggung jawab néangan sanggeus hiji sepuh indung atawa embah.

Bobogohan Mr

Mama Budak bisa boh jadi boon jeung bane. Aya hal alus jeung goréng hal ngeunaan Mama sacara Boy tipe. Keur deukeut jeung mom meureun maksudna yén manéhna emotionally nu sensitip. Di sisi séjén, ieu rupa bisa ngalakukeun persis naon anu maranéhanana mamas nyaritakeun eta, kaasup milih anu maranéhanana tanggal jeung lamun. Parah, maranéhanana bisa jadi teu jadi fixated jeung gambar maranéhanana moms yén maranéhanana anu condong néangan nu sarua qualities dina kaping maranéhanana. Teu aya nu lepat jeung adoring hiji ibu, tapi béda carita lamun a man nyanggakeun nya ngarahkeunnana sagalana dina kahirupan lamun manéhna geus full-tumuwuh sawawa. Lamun mikir anjeun teu hirup nepi ka ieu exacting budak sacara standar, anjeun bisa jadi hoyong lulus. Anjeun teu kudu salempang teuing, tapi, lamun anjeun keur teu kabetot dina nikah. Mikir dua kali, sanajan, lamun anjeun bener mikir ieu nyaéta guy anjeun hayang jadi jeung. Hak Cipta Hub Kaca Nyarita. jeung masing-masing boga. Produk séjén jeung ngaran parusahaan dipintonkeun bisa jadi mérek dagang ti masing-masing nu boga. Hub Kaca® nyaeta kadaptar Service Mark Hub Kaca, Inc. Hub Kaca jeung Hubbers (pangarang) bisa earn panghasilan dina kaca ieu dumasar kana affiliate hubungan jeung advertisements jeung mitra kaasup Amazon, Google, jeung sajabana. Salaku pamaké di EEA, anjeun persetujuan diperlukeun dina sababaraha hal. Pikeun nyadiakeun hiji website leuwih alus pangalaman, dipasangkeun hirup migunakeun cookies (jeung nu séjénna téknologi sarupa) jeung bisa ngumpulkeun, ngolah, jeung babagi data pribadi. Mangga milih nu wewengkon service urang anjeun idin ka urang ngalakonan jadi

About