Anjeun teu kudu jadi isin. Kuring teu pareng anjeun pikeun preferring geulis, langsing jeung feminin katresna Asian leuwih bitchy Kulon awewe jeung ekspektasi nu leuwih unrealistic ti Roland Emmerich film. Bayangkeun hiji loka dating jeung leuwih ti.

Ayeuna dibayangkeun yén mayoritas anggota ieu nu ngora Filipinas antara umur dalapan belas jeung dua puluh salapan anu keur néangan Kulon lalaki. Sacara serius, Filipino Cupid téh PANGALUSNA loka dating keur lalaki anu keur néangan Pinay awewe. Aya no loka jeung leuwih anggota jeung aya no loka jeung leuwih awewe néangan hubungan serius jeung nikah. Sakali anjeun geus rengse yén anjeun masih bisa nyebutkeun yén éta teu patut eta. Tapi kuring ragu anjeun bakal nyebutkeun yén sabab anjeun bakal meunang bombarded jeung talatah ti imut Pinay katresna. Lamun kuring éta anjeun, I bakal fokus dina Popular Tilu. Di handap ieu mangrupakeun tilu kota Sumedang, Cebu, jeung Davao. Kecuali nu anjeun hoyong tanggal psk, anu kasampak di anjeun jeung nempo leumpang dollar tanda, anjeun kudu nyingkahan Angeles Kota di sadaya waragad. Anjeun pantas anu leuwih alus wanoja ti hiji single mum anu ngabogaan hiji anak bodas, nu hiji hideung anak, jeung hiji Asian anak sadaya tilu ti nu beda-beda konsumén. Ieu ngan sababaraha conto tina mall di mana anjeun bisa nepungan awéwé. Jeung enya, mall nu hiji tempat gede papanggih Filipinas. Lamun anjeun kaanggo gadis jeung babaturan nya, maranéhanana bisa mantuan anjeun pikeun meunangkeun jumlah nya. Pinays sunda eta basa asing pendekatan eta. Teu gugur keur pangkolotna trik dina sajarah. Ulah meuli nya hiji mahal bag, ngan alatan manéhna hypnotizes anjeun jeung nya imut seuri. Kuring mikir unggal manusa di planet ieu weruh hal éta sarta hates eta. Maksudna mah, kuring teu hate eta sareng sadaya mah nyali sabab inti na talatah ieu yén sadaya lalaki nu harassers jeung rapists, jeung nu awewe kudu terapi iraha wae a man deukeut eta. Tapi, kuring anyar diawaskeun a video nu sarupa. Hayu urang disebut sapuluh Jam Leumpang di Sumedang. Jeung eta nembongkeun kumaha beda USA (jeung nagara Kulon séjén) di ngabandingkeun ka Filipina. Anjeun ngan nempo mangsa nu bakal datang anjeun. Anjeun nempo naon kajadian lamun lalaki anu dianggap menarik nurutkeun Filipino kageulisan standar (guys bodas jeung half-bodas guys) nyokot walk di nu jalan. Tapi dina kasus laptop anjeun mati, smartphone anjeun nangkeupan seuneu, jeung IPad anjeun ragrag kaluar tina jandela, anjeun masih bisa papanggih Filipinas di jalan di Sumedang, Cebu, jeung Davao. Tapi nya meunang komo gampang (jeung leuwih fun) lamun anjeun fokus kana hiji tipe husus tina gadis. Enya, aya loba tipena béda Pinays, tapi kuring geus teu dikaitkeun handap ieu katresna di salah sahiji artikel mah. Lamun anjeun bisa nyieun nya nyikikik salila karya, anjeun geus geus meunang perang. Ieu teu hésé pikeun nyieun poé nya jeung jadi gampang pikeun anjeun méré nya jumlahna. Heck, kuring nyaho salah Pinay gadis anu ka kuring yén ngan alesan naha manéhna dilarapkeun pikeun jobs di hotel industri ieu alatan manéhna hayang papanggih Western lalaki. Kuring mah bercanda. Ieu téh salah sahiji alesan naha katresna ieu ulikan manajemén pariwisata. Tangtu, anjeun bisa jadi creepy guy anu kacida nya lamun manéhna brings anjeun hiji Coke. Ulah ingkeun nu anduk neundeun lamun manéhna asalna di. Manéhna weruh yén ieu teu kacilakaan jeung manehna geus katempo eta hiji juta kali saméméh. Jadi, hiji goddamn gentleman jeung seuri lamun anjeun mariksa di, méré dirina ngaran anjeun kartu lamun manéhna brings hal ka kamar anjeun, jeung nyaritakeun nya kumaha éndah manéhna saméméh manéhna daun jeung beureum pipi (hiji dina beungeut nya). Poho ngeunaan shitty inuman, stinky haseup, jeung caket dancefloors. Oke, dancefloor bisa jadi bit a caket sabab ratusan jalma nu oyag hips maranéhanana, sweating, jeung nyanyi. Anjeun bisa nepungan ratusan rébu seksi Pinay katresna dina rupa klub sakuliah nagara. Tapi kuring kudu ngingetkeun anjeun. Ieu pihak katresna bisa jadi teu nu paling satia awewe. Aya Handlebar jeung Konspirasi Taman Kafé di Sumedang. Ieu normal bar di mana anjeun bisa nepungan normal awewe jeung sababaraha pagawé leupas anu geulis gampang pikeun titik (Hint: maranehna nyengkram crotch anjeun sanggeus dua detik). Tuluy aya nu bar di Angeles kota, saperti Letusan Bar atawa Dollhouse Bar. Tempat ieu nu disebut bar, tapi maranehna euweuh tapi brothels. Kuring anyar kokotéténgan pikeun Filipina awewe dina Craigslist jeung kuring teu reuwas pikeun manggihan IEU di awewe néangan lalaki kategori: kuring mah bercanda. Nu salila ieu nyata Craigslist ad jeung kuring geus ngaku, éta cukup kreatif. Tapi kuring ogé kudu ngaku yen taya katresna anjeun bisa papanggih dina Craigslist nu kabogoh atawa pamajikan material. Ulah runtah waktos anjeun jeung lengket ka Filipina Cupid, sahenteuna upami anjeun hoyong pikeun papanggih katresna anu geus normal jobs, fungsi brains, jeung sehat severed. Kuring sagemblengna poho ngabejaan ka anjeun tentang sejen endah Pinay loka dating di mana anjeun bisa nepungan ratusan rébu Filipina awewe dina waktu nulis artikel ieu, Pina Sunda geus leuwih ti.

anggota

Éta teu cukup salaku loba salaku Filipino Cupid, tapi anjeun bisa milih antara leuwih panas katresna ti anjeun kamungkinan bisa nanganan. Pina Sunda anu agung loka dating, tapi loba katresna nu, sumur, hayu urang nyebutkeun hal kawas ieu sipatna leuwih kabetot dina hiji petualangan jeung urang asing tinimbang dina hubungan serius. Pas anjeun nyaho naon nu anjeun keur pilari, eta bakal gampang pikeun anjeun pikeun milih katuhu loka dating. Mana nu Filipino awewe néangan lalaki? Nah, meureun teu di imah anjeun. Sabenerna, anjeun teu kudu ninggalkeun imah anjeun pikeun ngobrol jeung ratusan (atawa rébuan) imut Pinays. Anjeun bisa kalayan gampang ngagabung salah sahiji dua loka dating anu kuring nyarankeun dina artikel ieu. Atawa anjeun bisa indit ka Sumedang, Cebu atawa Davao (no, teu Angeles Kota.) jeung papanggih Filipino awewe anu keur néangan lalaki di mall, bar, klub, jeung di restoran. Yep, Pinay waitresses aya sababaraha paling ngalamun jeung friendliest awewe di bumi. Upami anjeun geus jadi teu jadi satia tapi fun pihak katresna, anjeun bisa balik pikeun salah sahiji nu kawentar klub. Kuring nyarankeun Karaton Pool Klub di Sumedang. Ngan nyingkahan katresna dina Craigslist. Anjeun moal manggih nu mana wae nu kualitas katresna di dieu. Anjeun bakal, kumaha oge, manggihan eta dina dua pangalusna Pinay loka dating (ayeuna gulung nepi ka manggihan kaluar nu loka dating kaula ngobrol ngeunaan)

About