Lamun anjeun datang ka Cebu teu ngan pikeun lalampahan ka dayeuh pantai atawa zipline taman, tapi ogé pikeun ngarasakeun diri jeung sababaraha nice Filipina katresna, mangka anjeun meureun nanya ka diri patarosan sarua kuring teu basa kuring mimiti meunang di dieu opat taun ka tukang: Cebu mah paporit kota di Filipina sabab aya boh loba dibayar pilihan ogé gampang freebies jadi geus. Dina basa sejen: Anjeun bisa manggihan range pinuh ku hookers dina beureum-cahaya wewengkon, utamana dina Pelem Square jeung kira-kira, jeung komo leuwih alus: Upami anjeun teu daék mayar pikeun sex unggal poé jeung unggal waktu, anjeun teu bener kudu. Sabab anjeun ngan bisa leumpang kira-kira mal jeung papanggih katresna haratis (lamun anjeun teu nyaho kumaha ngalakonan éta, continue reading). Atawa komo gampang ti nu: Anjeun asup ka dina nu loka dating jeung ngatur kaping dinner merenah ti anjeun hotel kamar bari ningali hiji film jeung nginum tiis San Miguel (atawa saméméh anjeun komo geus anjog di Filipina). Upami anjeun hoyong pikeun papanggih katresna di Cebu anu teu hayang duit anjeun, mangka loka dating aya cara pikeun muka. Dua pangbadagna loka jeung deukeut ka hiji juta anggota aktip unggal nu Pina Sunda jeung Filipino Cupid. Aya tempat anu leuwih alus pikeun dating online di Filipina ti Cebu. Oke, meureun Sumedang geus komo leuwih katresna, tapi di dieu di Cebu éta gabungan gede ngarupakeun katresna jeung genah of pasamoan eta keur kopi atawa film di mall. Di Sumedang anjeun bakal biasana diuk dina taksi salila satengah jam atawa leuwih, tapi di dieu anjeun ngan bisa leumpang ka paling tempat, atawa ngan nyokot cab a kawas pikeun lima atawa sapuluh menit. Kalolobaan katresna dina Pina Sunda jeung Cupid geus biasa jobs poé atawa siswa jeung moal menta anjeun pikeun money pikeun maranéhanana»masalah saeutik»kawas leupas anjeun papanggih di klub (tempo di handap). Tapi tangtu, upami anjeun hoyong pikeun skip sadaya dating bagian, mangka anjeun ogé bisa titik sababaraha hookers anu bakal datang ka anjeun kamar hotel pikeun hiji rebu Pesos jeung no ditanyakeun (tapi sanajan sababaraha»normal»katresna bakal ngalakukeun eta, sabab maranehna panasaran ka nongkrong jeung urang asing jeung milih teu ditempo di masarakat sabab isin jeung gantina satuju ka pribadi»lalajo wayang»dina kamar anjeun). Sejen alus teuing tempat papanggih katresna pikeun sex di Cebu nu mal. Kuring geus ditulis misah pituduh dina tilu pangalusna mall jeung katresna di Cebu, nu Ayala Pusat, SM City Cebu jeung SM Gigir. Mimitian off jeung Ayala Center di ngeunaan pm sore.

Anjeun pasti baris nempo sababaraha séjén asing anu diuk di luar dina geulis tepas jeung boga rencana sarupa kawas anjeun. Sok aya kavling nice katresna leumpang katukang atawa nangtung dina veranda jeung néangan bener bosen (kawas anjeun bisa nempo dina gambar mah). Atawa anjeun ngan leumpang kira-kira toko jero jeung ngobrol jeung katresna aya (atawa méré eta a sapotong leutik kertas jeung nomer telepon anjeun, sabab loba di antarana teuing isin ngobrol ka urang asing di hareup kolega maranéhanana atawa babaturan). Lalajo kaluar sanajan, sabab mall oge paling populér tempat pikeun leupas psk néangan konsumén (babarengan jeung nu klub peuting). Nu bisa jadi deal alus, salaku paling di antarana bakal balik pikeun waktu anu singget pikeun, atawa, Pesos, tapi lamun anjeun leuwih resep boga sex haratis, mangka loka dating nu aman pilihan. Sooner atawa engke anjeun bakal hayang boga bir tiis, sarta dina nu wasalam girly bar nu nu tempat pangalusna. Aya tilu tipe girly bar: bikini bar (sarua kawas balik-balik bar di Thailand), KTVs (sarua kawas karaoke bar di Thailand) jeung olahraga bar (sarua kawas bir bar di Thailand).

I niatna nyarankeun olahraga bar

Naha. Sabab dina pamadegan mah boh bikini bar jeung KTVs anu gedé alm off (nona inuman tilu ratus Pesos unggal jeung bar fines saeutikna, Pesos, di Arena eta komo.). Anu pangalusna olahraga bar di Cebu nu aya dina Pelem Avenue (tempo peta di ahir guide). Paporit mah bar Sadaya Béntang jeung El Cakcak. Ieu hiji fun atmosfir aya jeung kira — seksi sarta entertaining katresna. Nu nona inuman nu ngan Pesos, jeung sanajan aya no bar rupa, anjeun bisa nyokot nomer maranéhanana jeung minuhan eta poé saterusna (atawa ngan ngadagoan nepi ka rengse gawe di am). Meureun nilai pangalusna-pikeun-duit pilihan dina watesan hookers nu leupas di jalan jeung mall. Teu kawas di Sumedang, di mana kalolobaan ieu jalan walkers kasampak rada scary, jeung kuring bakal kungsi komo mikir bringing salah sahijina deui ka kamar mah, di dieu di Cebu kuring manggihan eta leuwih menarik, gampang bade jeung senang. Panas spot mana kalolobaan ieu freelancing katresna nongkrong nu Pelem Square (utamana kira-kira Kebab nyimpen kadaharan gancang, ti kira -pm), jeung Ayala Center (utamana dina téras dina jeung floor, ti kira -pm). Kuring pribadi teu klub jalma, tapi lamun anjeun aya, mangka anjeun oge bakal manggihan nyatu kasempetan pikeun papanggih katresna pikeun sex dina sagala rupa klub peuting di Cebu. Dua paling populér klub nu J-Ave jeung Liv. J-Ave anu jumlahna hooker bandung comparable ka Luhur Masarakat di Angeles, bari Liv (gambar) leuwih kawas biasa klub jeung kavling tina»normal»katresna, teuing. Teu nyangka eta jadi gampang jeung maranehna sanajan, eta teu karya kawas anjeun meuli eta hiji inuman sarta saterusna maranéhanana ngagabung anjeun ka kamar anjeun (kajaba maranéhanana anu hookers, jeung aya sababaraha hiji, teuing), tapi anjeun kudu pihak jeung eta sahenteuna pikeun sababaraha jam terus, lamun maranehna a mabok saeutik, maranéhanana bisa cukup percaya diri diuk dina taksi jeung anjeun. ya allah sadaya bar olahraga goréng dina poe ieu. teu marahmay boh nu awon muludan jeung konsumén. Kami teu kipas tina»expat bar»tapi Geckos murah jeung leuwih friendly jeung geus unggal kahirupan peuting musik (basa kuring diuk jeung kabogoh mah di bikini bar — jeung jalma nu jadi kosan poe ieu di Cebu ogé di titik) Anak pangalusna pikeun muka jeung pilihan sahenteuna opat loka dating ngan ngagabung tilu minggu saméméh bade kaluar sabab nu pindah gancang jeung katresna rek nu bodo anu sabenerna datang mimiti pisan jarang bakal maranehna ngadagoan henteu masalah naon anjeun bener kasampak kawas salami anjeun boga duit jeung ngubaran eta oke. Ayala geus baju polos kaamanan kawas wawakil pakuat ayeuna tapi anjeun sok bisa meunangkeun untung jeung anyar gadis ngora anyar dina adegan disebutkeun sipatna ogé dipaké leuwih alus pikeun meunangkeun nomer telepon off loka dating jeung lamun maranehna Read more»Kungsi hayu eta mawa babaturan kajaba anjeun keur néangan pikeun ngubaran dua katresna kaluar jeung mayar pikeun sagalana ATAWA néangan gadis anu inexperienced.

(I ngaraos ngawangkong ngeunaan virgins)

About