Ieu teu rusiah nu ieu nagara nyaéta bener paradise for kulon guys papanggih jeung sare jeung Filipina katresna jeung aya loba cara pikeun muka ngeunaan ieu, ti anjeun bisa mikir. Yakin, hal kahiji nu meureun datang ka pikiran anjeun nu leupas jeung bar katresna nu sigana manggihan anjeun dina saban lokasi wisata utama di kabupatén Ciamis (atawa manggihan eta). Tapi mangka anjeun teu merta kudu mayar pikeun sex lamun anjeun aya daék papanggih sababaraha katresna dina»real life»jeung nu jadi loba gampang ti balik deui ka imah di Sarikat, Éropa, Australia atawa naon bae kulon nagara anjeun nu ti mana katresna kasampak di anjeun kawas anjeun aya sababaraha jenis sketchy jalma penjualan lamun anjeun méré eta a nice seuri di masarakat. Leuwih dieu teu ngan méré anjeun seuri deui tapi mindeng pisan maranehna anu mintonkeun suku anjeun jeung sagala kudu maneh mun geus jadi santun, bade gampang, nyieun lulucon di dieu atawa aya jeung hal bakal ngalir kana arah katuhu jeung no usaha. Kuring manggihan Filipina katresna jadi naughtiest tipe awewe di sakabéh Asia (enya éta katuhu, komo leuwih ti Thailand, Cambodian atawa Indonésia katresna) jeung henteu masalah lamun éta tujuan anjeun pikeun saré jeung saloba di antarana salaku mungkin salila anjeun cicing atawa sabenerna kasampak pikeun manggihan kabogoh a jeung hubungan serius — di dieu aya opat cara anu béda dina kumaha jeung di mana papanggih eta: cara panggampangna pikeun papanggih jeung kudu bandung jeung katresna di Filipina nyaéta kalawan nyata ngan saukur pindah jeung meuli sorangan hooker. Bener henteu masalah di mana anjeun indit — ka guys haven Angeles, Subic Bay, Sumedang, Cebu, Davao atawa komo sababaraha kacamatan leutik kawas Dumaguete atawa Tacloban — eta sacara kungsi nanya lamun aya nu mana wae nu katresna kira-kira anu bakal balik sareng anjeun pikeun duit tapi rada sabaraha aya. Jelas lamun anjeun indit ka Cebu seleksi katresna geus loba leuwih badag ti Puerto Pangéran pikeun conto, tapi masih anjeun bakal manggihan leuwih sex pagawe ti anjeun kamungkinan bisa nanganan ampir di mana waé di nagara ieu. Aya umumna dua rupa hookers: Leupas hartina memang maranehna digawe ku sorangan jeung anjeun bakal papanggih eta di bar, klub peuting atawa komo di mal atawa jalan. Jeung bar katresna (atawa urut katresna) nu aya katresna anu padamelan ku bar (atawa salon urut) bari jeung eta bisa jadi saeutik aman pikeun nyokot eta anjeun bakal sok mayar premium nu mana pikeun nu boga tempat (I. e.

Gumantung kana daya tarik ngalamun, anjeun kaahlian negotiating, kumaha oge anjeun meunangkeun dina jeung unggal séjén ogé tipe tempat (bikini bar, olahraga bar, klub peuting jsb.) nu bade rate for a palacuran kaasup bar rupa nyaéta kira-kira, Pesos pikeun hiji bar gadis (aya sababaraha upscale KTVs jeung bikini bar sanajan di mana maranéhanana muatan, Pesos jeung luhur) jeung kira-kira, Pesos pikeun hiji freelancer. Loba inpo nu leuwih lengkep dieu: Filipinas cinta ka tari jeung pihak jeung jadi anjeun bisa ogé ngan balik pikeun salah sahiji nu countless tina bar jeung nightclubs anu kapanggih dina unggal leutik jeung kota gedé, mesen bir jeung ngalakukeun sababaraha urang ningali. Anjeun bisa ngaharepkeun pikeun meunangkeun loba perhatian ti katresna, utamana lamun anjeun pakéan kasual pinter (komo normal calana jeung sapatu bakal ngalakukeun pikeun misahkeun anjeun ti standar wisata sacara outfit). Tapi, naon anjeun ogé kudu nyangka nyaeta ieu mindeng bener hésé ngomong lamun nu gadis anu mesem ka anjeun sabenerna freelancer a bade jeung lalaki duit atawa ngan random gadis jeung hiji poé biasa pakasaban di Jollibee. Kadang eta sacara kombinasi duanana. Mindeng anjeun meunang ngobrol jeung eta, sagalana sigana normal jeung sanggeus anjeun meuli nya kadua atawa katilu nginum jeung nyieun hiji usaha pikeun ngajak nya balik deui ka kamar anjeun pikeun»lalajo film»manéhna bakal ngomong yakin, tapi anjeun bisa mayar kuring. Dina kasus séjén, manéhna teu mawa nepi duit topik di sadaya jeung masih ekspektasi anjeun méré nya sababaraha duit afterwards (atawa isuk saterusna) ku cara diajak ngobrol ngeunaan sababaraha nya nu leuwih leutik atawa leuwih badag»masalah». Garis antara leupas jeung katresna nu saukur hayang senang jeung pangalaman anyar ieu biasana pohara ipis di dieu tapi nu ngajadikeun eta oge cukup seru dina waktu nu sarua. Ngan ngurus kaduh anjeun lamun anjeun mawa dirina deui ka kamar anjeun, utamana lamun keur nyokot pancuran, jeung anjeun kudu rupa. Anjeun bisa manggihan daptar luhur anu pangalusna bar jeung klub di dieu: Saukur ku leumpang sacara acak kira-kira kota anjeun bakal meunang nyatu kasampak ti Filipina awewe, malah leuwih ti di Thailand jeung nu sabagean sabab aya nu kurang asing, jadi anjeun leuwih»husus»leuwih dieu. Tempat pangalusna pikeun minuhan Filipina katresna di masarakat nu pasti mal. Kahiji, maranéhanana aya di gede haté lamun balanja jeung kadua, maranéhanana teu bener dina gawena atawa di karya jeung nu hartina anjeun nyekel eta dina waktu nu sampurna. Masalahna nyaeta sanajan maranehna ngalakukeun nempo anjeun salaku urang asing a loba jeung komo seuri, nu teu merta hartosna maranéhanana anu bade nyieun move kahiji ngawangkong ka anjeun. Filipina katresna nu isin di umum jeung sanajan mall nu gede minuhan eta, anjeun kudu nungkulan masalah eta keur teuing malu ngawangkong ka anjeun sabab teu kawas keur diawaskeun ku sadaya jalma séjén di sakuliah anjeun. Anjeun bisa manggihan tips jeung strategi dina kumaha pick up katresna dina mall di posting: Lamun mayar pikeun hookers teu bener anjeun cangkir tea, atawa anjeun hoyong nyingkahan belanja waktu jeung duit dina katresna di bar jeung klub saméméh tétéla yén manéhna sabenerna hiji gadis gawe teuing, atawa anjeun manggihan eta teuing usaha pikeun leumpang kira-kira mall jeung sacara acak ngobrol jeung katresna dina harepan ka ahirna skor (jeung nya jadi single) tuluy aya hiji kaopat cara pikeun muka ngeunaan pasamoan katresna di Filipina: loka dating online. Aya deui urang (boh katresna jeung guys) anu asup kana ieu hugely popular loka unggal bulan terus merenah ngatur kaping maranéhanana ti di imah atawa di mana waé nu bener ngagunakeun laptop maranéhanana atawa smartphone. Filipina katresna bisa jadi pohara isin di hareup umum, tapi saprak maranéhanana nyaho yén taya sahijieun ningali eta galecok online, maranehna loba leuwih gampang pikeun ngobrol jeung leuwih daék satuju pasamoan anjeun pikeun nginum, dinner atawa ngan saukur ka»lalajo film di kamar anjeun». Aya loba loka dating kira-kira tapi nu pang populerna bébas salah Pina Sunda jeung nu pang populerna mayar hiji (hartina kompetisi kurang) nyaéta Filipino Cupid. Kuring geus ditulis pos full ngabandingkeun loka pangalusna nu anjeun bisa manggihan di dieu: kuring ngaharepkeun anjeun meunang hiji alus ihtisar ayeuna ngeunaan cara papanggih katresna di Filipina jeung lamun anjeun mibanda patalékan ngarasa bébas kuring nanya dina komentar, abdi gé mantuan di mana kuring bisa. Atawa upami anjeun hoyong bagikeun pangalaman anjeun atawa métode pangalusna dina picking nepi Filipina katresna mangka abdi cinta ka ngadangu ti anjeun kitu oge. Salaku Fil-Kami (nu kuring ulah nyebut atawa ngabejaan), nyoba ngobrol jeung Filipina nyaéta hiji petualangan. Naon atuh nu mean nyaeta, mayoritas di antarana moal méré kuring waktu poé. Maranéhanana sok nganggap yen kaula lokal jeung teu boga duit jeung teu bisa mampuh naon nu maturan atawa jasa maranéhanana. Hal séjén teuing nyaeta aranjeunna mikir kaula cop atawa»asset»jeung bakal nyaritakeun dina eta. Basa kuring balik, kuring pakéan kawas lokal pikeun nyingkahan kaayaan nu mana wae. Hiji conto anu alus lamun ieu mah di A. C.

dina, kuring nganjrek di Read more»

About