Sumedang: di karya dina trolley

Unggal poé rébuan Filipinos flocking ka lagu kareta di Sumedang, tapi teu guna nyekel kareta teh. Jadi meunang gawe. Ieu téh murah angkutan tapi unsafe Jalma anu ngadorong trolley perlu pikeun ngawas gerakan kareta pikeun nyingkahan musibah. Dina trolley numpak loba: jeung pagawe kantor, jeung siswa. Ongkos nu dua puluh cents Ngadalikeun trolley lalaki earn ngeunaan sapuluh rebu sapoé. Sakali sistim kareta api Filipina ieu dimekarkeun cukup, tapi ayeuna daun loba mun aya butuhna