Sumedang ibu kota Filipina jeung salah sahiji pangbadagna di kota Asia

Ieu gampang make

Basa inggris téh beunang di channel, jadi lamun teu komo nyaho lokal basa Filipina, eta moal jadi teuas kanggo anjeun pikeun komunikasi sareng urang

About