submit


Geulis awewe Asian hirup di Filipina nu dianggap pikeun maranéhanana tradisional pintonan dina nikah, kulawarga jeung kahirupan. Filipina awewe nu utamana menarik ka Kulon lalaki salaku Filipinos diajar nyarita basa inggris dina umur pisan awal. Awewe di Filipina niatna nilai hubungan jeung kulawarga jeung babaturan, salaku interaksi jeung jalma ieu ngeusian badag bagian tina kahirupan maranéhanana. Di luhur sagala sejenna, Filipinas cherish beungkeut maranéhanana forge jeung salaki maranéhanana, nyiptakeun asih, hubungan intim babarengan

About