Katresna Mah di Facebook jeung dina mah Filipino Bobogohan, Channel nyaho kuring geus bobogohan jeung kuring teu meunang loba patarosan ngeunaan my sex life. Ayeuna kuring teu kawas pikeun ngajaga sawatara bagian mah hirup swasta. Jadi, artikel ieu ditulis di hiji jalan umum: aya ngaran, no rujukan jeung teu husus guys disebutkeun dina kaayaan husus. Utamana artikel ieu ngeunaan pangalaman mah whit Filipino man, ieu bisa jadi beda-beda ti hormat. Sanggeus kabéh, bandung, sex jeung hubungan nu ngeunaan jalma jeung karakter jeung karesep. Aya no hal saperti a tetep jawaban ka sadaya patarosan maranéhanana. sanggeus ceuk nu, kuring ngaharepkeun anjeun ngarasakeun maca artikel. Man A walks ka handap basisir, néangan cangkang. Manéhna teu unggal poé. Manéhna mikanyaah cangkang. Nu paling umum cangkang manéhna weruh geus aya. Manehna geus katempo eta leuwih jeung leuwih deui. Tapi hiji poé nya nangkeupan panon ieu nu beda-beda hiji: warna, wangun, sagalana beda ngeunaan ieu husus cangkang. Jeung manéhna nyangka éta téh kacida anca, sabab éta téh béda ti kabéh lain cangkang manéhna geus kungsi kapanggih samemehna. Manéhna bener appreciates kingkilaban naon anu manéhna geus kapanggih. manéhna cherishes eta teras nahan dina eta ketang, ngan pikeun manggihan di ahir: eta mah lain saukur cangkang. Jeung saterusna, eta jeung interracial bobogohan, kumaha jarang, husus atawa éndah pasangan anjeun bisa jadi kasampak, di ahir manéhna atawa manéhna téh ngan manusa. Jeung can hal ieu. Dina wincikan leutik yén éta téh beda-beda. Geus pursuing nu ngajadikeun eta husus, nu amis ngobrol jeung nu nyieun kaluar nu ngajadikeun eta beda-beda. Eta eagerness mangga anjeun nu ngajadikeun eta beda jeung kanyataan yén anjeun bisa manggihan dibaturan di bed jeung pisan kutang terampil lover nu ngabogaan saeutik wates lamun datang ka experimenting. Jeung salaku loba conservatism anu dipidangkeun dina jalan, nu sagala poho sakali anjeun babarengan di swasta. Kuring geus pernah ngalaman hiji pasangan nu ieu jadi kana pleasuring kuring. Pikeun di ahir sagala hiji guy paduli ngeunaan ka rengse-na bagian jeung ngahontal klimaks, jeung Filipino lover, sanajan sorangan orgasme ogé pohara penting pikeun manehna, anjeun, salaku pasangan-na, nu leuwih penting. Ayeuna kuring teu ngarti bakal aya iwal ka aturan. Saprak kuring teu bisa sare kira-kira loba di dieu di Ciamis, kuring bisa jadi dina keur kejutan di mangsa nu bakal datang. Kuring teu reuwas lover kahiji mah lamun manehna ka kuring ieu mah nya kahiji wanoja bodas, nu manéhna kahiji mah Filipino. Reuwas manehna nanya: tapi anjeun geus aya di dieu sapuluh bulan nu geus aya. Enya, jeung kuring teu condong sare kira-kira loba. Jeung lamun anjeun keur iinditan kawas kami, eta hésé manggihan jalma nu dipercaya ku anjeun cukup pikeun nyokot anjeun kana ranjang. hehehehe, anjeun nu sok ninggalkeun deui, manéhna dijawab. Ngeunaan sirit ukuran, eta ceuk nu Asia guys boga leutik sirit. Deui, jadi loba manusa jadi loba ukuran. Komo di Éropa, di mana kuring datang ti, aya lalaki jeung ukuran mini penises. Meureun panjang rata-rata hiji Filipino sirit anu ngan hiji inci pondok, jeung meureun sababaraha teu salaku kandel salaku di jawa Barat. Tapi jujur: kuring teu sare jeung pangawasa di leungeun kuring. Jadi jauh, kuring manggihan sadaya carita ngeunaan leutik penises jeung Asian guys pohara exaggerated. Meureun Filipino manusa, sabab maranéhanana kolonial karuhun, aya hiji iwal ka Asian ukuran sirit pre-katimu pamadegan. Kuring indit deui jeung di leuwih nagara Asia jeung meureun geus leuwih Asian bed mitra, kuring bisa hiji poé eusian anjeun dina dina urusan éta. Teu yakin lamun aya loba béda budaya antara cadar. Kuring manggihan eta geulis imut nu my lover wipes sagalana beresih sanggeus sex, manéhna ménta hiji anduk jeung musnah boh milik jeung bagian swasta-na. Ngeunaan basa, teu masalah aya, paling Filipinos nyarita basa inggris rada well, jeung sakali leuwih maranéhanana kaéra anjeun bisa komunikasi pisan gampang. Sex nyaeta basa universal, ceuk batur, jeung nu bener. Lamun hal meunangkeun bener panas, manéhna bisa ngamimitian ngawangkong dina basa sorangan, saprak manéhna jadi sagala emosi, teu aya pamanggih lamun manehna ngobrol kotor, amis atawa ngan gibberish. Amis ngobrol téh pasti hiji hal anu asalna jeung budaya saperti eagerness mangga. Mah nyieun kaluar jeung ngabogaan nyiar dieu geus leuwih ngeunaan kuring ti pasangan mah. Kuring kadang-kadang kudu nyorong sorangan pikeun lengkah kaluar ti enjoyment jeung meunang saeutik aktif di bed sorangan dina-na nama, saprak maranehna teu sigana geus nu mana wae nu perlu atawa nganyatakeun eta. Maranéhanana kawas lamun kawas éta.

Kuring oge papanggih hiji guy sakali nu jadi sieun noel hiji awewe nu jenis ieu leuwih ngeunaan manéhna ti ngeunaan kuring. Manéhna teu hayang nyium atawa tembal kuring jeung sagala manéhna hayang ieu pikeun kuring pikeun nyugemakeun kaperluan-na. Gunana pikeun ngomong, kuring ka manéhna pikeun mantuan dirina atawa nganjang a ‘lady of pelesir’ jeung mayar eta jeung ditajong manéhna kaluar. Filipino man nuju jadi pohara bersih. Maranéhanana bau seger jeung mintonkeun nepi showered jeung sagala diasah nepi.

Kuring kawas éta

No sweaty kelek jeung no lebu karya poé sacara antara kuring jeung kisses jeung caressing. Nu pasti ieu budaya hal. Kuring geus tanggal walanda guys nu datang lempeng ti karya tegalan, jeung mah emang eta ku bau. Naon atuh teu kawas jadi loba di awal lamun mah dimimitian bobogohan nu Filipino lalaki condong mikir bodas awewe anu gampang pikeun meunangkeun. Ayeuna nu bisa jadi ngan cara mikir jeung teu jadi loba pangaruh budaya. Tapi eta diganggu kuring. Kuring teu nyaho ti mana ieu ide asalna ti, jeung lamun kuring nanya, kuring teu meunang jawaban lempeng. Meureun eta sabab urang anu leuwih dipaké pikeun libur urusan sabab urang indit dina lebaran unggal taun. Jeung meureun eta sabab urang anu leuwih kabuka ngeunaan sex jeung husus ngeunaan naon anu dipikaresep ku urang atawa daek dina subjek. Urang straightforwardness dina subjek bisa merangsang Filipino lalaki mikir we nu gampang pikeun meunangkeun. Susunan wates anjeun sorangan saméméh anjeun ngamimitian nempo kira-kira pikeun lover atawa tanggal hiji. Ieu sakabeh hiji-peuting stand jeung hal travelling bakal loba gampang lamun anjeun bener nyaho sorangan. No worries, maranéhanana manggihan anjeun. Madhab kuring balik kuring ditanya ngeunaan kakawinan mah patung komo saméméh mah ngaran atawa di mana kuring ti. Husus dina usum hujan nikah usulan sigana naek. Kuring sakali ka babaturan milik: kuring laju poé mah di alus atawa goréng ku jumlah nikah usulan kuring meunang. usulan aya poé goréng; alus poé kadang-kadang cacah nepi sampe genep usulan. Sadaya jeung Filipino seuri off tangtu jeung kuring sakali sieun naraka nu kaluar tina guy ku narima kana titik, nanyakeun ka manéhna lamun urang bisa indit ka garéja katuhu jauh ka dasi cangreud nu. Anjeun kudu boga ditempo beungeutna.

Dihormat

Jeung Filipino cara mikir maranehna teu paduli jadi loba ngeunaan isukan atawa mangsa nu bakal datang. Maranéhanana teu kudu apal anjeun ogé saméméh nganiaya karung jeung anjeun. Pikeun kuring, kuring hayang nyaho saeutik ngeunaan nu bodo mah meureun mungkas nepi nyebutkeun alus-isuk. Jeung kuring teu kudu sahenteuna jenis ngarasa aman jeung manéhna. For eta pikeun nampa mah ‘no’ sanggeus serius usaha ti sisi maranéhanana hese. Ngudag wanoja di Filipina nyaéta usaha serius jeung kaleungitan beungeut ogé. Jadi, ‘no’, komo jeung pisan modern jeung muka Filipino, asalna salaku teuas niup na machismo ego. Jeung sababaraha lalaki teu ngeunaan miara reputasi maranéhanana jeung ngajaga kahirupan pribadi maranéhanana sorangan. Jadi, maranéhanana baris jadi hiji jenis secretive ngeunaan sakabeh lover sacara hal.

Teu ngarasa gélo ku nu

Sanggeus kabéh, anjeun ninggalkeun deui jeung maranehna kudu hirup int ahli waris Barangay jeung meureun manggihan pamajikan aya, jadi maranehna kudu tetep nepi maranéhanana reputasi teu keur sex gila jenis jalma. Sex gila maranéhanana, sabenerna kuring reuwas sabaraha ieu nagara, anu lolobana Romawi Katolik, sahingga kira-kira sex. Jeung oge, pre-kakawinan sex. Éta pisan ilahar keur Filipino lalaki boga pamajikan kadua, lamun manéhna teu bisa mampuh eta. Jeung eta oge ditarima di masarakat. Anjeun bakal teu boga masalah manggihan hiji lover. Anjeun bakal boga masalah jeung trusting bodo, keur nyimpen jeung teu keur dikaitkeun kana hiji hal nu teu resep. Keur dina a nagara mana kamiskinan aturan, anjeun aya hiji awewe single traveler jeung therefor poténsial gula mammy. Pastikeun anjeun hayang nyaho aturan: Anjeun hayang boga fun jeung anjeun ngaléngkah

About