Aya hiji basajan St. Petersburg guy, Vlad, anu ieu pohara gemar travel jeung awewe, jeung ngaliwatan ngadegkeun bisnis dina Internet geus kasempetan pikeun méré kagiatan paporit. Sanggeus ngumbara considerably in South-East Asia, manéhna sababaraha bulan ahir dina Filipina pulo Negros, di Dumaguete kota. Manggihan babaturan anyar di kota ieu manéhna teu hese, jeung sanggeus waktu anu singget manéhna kaluar dina jalan utama, jeung balkon nu ieu dikumbah awewe dimekarkeun miara leungeun t-kaos jeung kolor. Tapi dina paguneman-na manéhna jarang ngomong of kenalan anyar, ti biwir-na, kuring beuki uninga ngeunaan sababaraha Lisel nu digawé minangka hiji geisha dina hiji apartemen disewa Vlad. Sanggeus sababaraha waktu, urang pamustunganana geus kasempetan pikeun papanggih nya. Lisel ieu pisan lucu, modest, mesem Filipina nu sings karaoke, speaks inggris oge, geus boga kabiasaan goréng jeung umumna dibawa nepi ku sadaya canons tina Catholicism kulawarga ti Piedmont wewengkon. Jenis gawe Filipina intelligentsia. Vlad purbasari, sarta mindeng jeung jenis seuri ngomong:»Oh, nikah Lisa.»Dina response, urang ogé smiled jeung purbasari). Dina total, dua puluh genep bulan juli I, bit hiji overwhelming ti vektor jeung laju ngembang kajadian, geus disaksian kalolobaan ieu rusia-Filipina dursasana, nu lumangsung di désa gunung, di mana kuring datang ti Lisel. Tradisi oblige panganten lalaki datang ka nanya leungeun tina panganten awewe jeung hidangan maranéhanana. Dina kasus Lisel geus ka eupan sakabeh désa, kira-kira saratus urang. Ieu dua tetechki Navarro citarum pasta jeung béas, tumis a lipi tina suku hayam, masak sababaraha gravies jeung sauces. Haseup ieu yoke pikeun lima jam, nu ac nampik narima saperti kanyataanana) Vlad digawé sadaya peuting, mangka isuk nyeret tas ti pasar, jeung memang ieu saraf jeung hariwang dina wengi ieu acara, jadi sweetly murag sare sore clink tina panci nampilkeun anjeun sareng Harepan, nu gadis jeung hirup teuas. Manéhna hirup di hiji awi robah tanpa listrik jeung cai, gawe bareng jeung barudak sababaraha kali saminggu dina da wah barudak di tk, mikanyaah saré jeung kuat bir. Nadia disadiakeun invaluable bantuan dina sagala peta ieu — eta disarankan Vlad cara nungkulan Lisel, ieu nyiapkeun pikeun minuhan nya kolot, meuli produk, hired telecheck-cooks, diayakeun van, jeung manéhna ieu negotiating jeung kulawarga panganten awewe. Jam lémparan a citarum kadaharan asak jeung kotak of Roma (l) di van, pindah dina ka désa. Ayeuna éta ngan Nadia jeung headphone di ceuli mah, ngan sababaraha jam bakal jadi Pahlawan nyata). Sapanjang jalan katresna ngabahas anu di kota nu hirup ex-kabogoh, jeung kaula nyoba pikeun ngarojong Vlad. Tangtu, manéhna teu sieun, tapi masih bae scary). Sanggeus sababaraha jam bakal gaduh pikeun ménta leungeun Lascelles di hareup sakabéh désa, jeung mangka ka nawar pikeun jenis»mekah.»Kumaha lamun bapa nolak. (ku hukum, lamun gadis kolot nu dalapan belas jeung dua puluh lima taun nu kasusun loba di papancangan nya, nikah maranéhanana moal ngadaptar). Samentara éta, coba bersantai Vlad guyonan, rhymes. Oge, lamun aya, teu mince kecap, hal anu penting pikeun ngajaga katuhu intonasi) geus Dimimitian. Kolot pisan tense jeung ngumpul. Maranéhanana bisa ngarti Lisa ngumumkeun karsa maranéhanana nikah dina ngan sababaraha poé ka tukang. Salaku mah ngarti nya, nyaéta hiji standar algorithm di mimiti manéhna datang ka ibu jeung pa, a atawa dua poé praises nya dipilih, mangka panganten lalaki datang di imah parental. Generasi kolot kasampak di eta, nanyakeun patarosan jeung ngajadikeun hiji kaputusan jadi kawinan atawa teu. Jeung bantuan hiji basa, ceuk kolot, serius lamun niat Vlad jeung bersih pikiran-na. Untungna nu panganten lalaki, ieu pertanyaan ieu ngan hiji). Sadaya anu nungguan response a. Dituturkeun ku keprok, Vlad trembling leungeun nunda Lisel ring papacangan, katresna squealed jeung delight, aunties jeung uncles deui applauded, atmosfir jadi leuwih santai. A digression leutik. Kuring ngadéngé loba carita ngeunaan kumaha gadis Asian jawa guys bodas duit di sadaya hambalan hubungan. Datang dina -e tanggal hiji dina hiji restoran jeung hiji riungan baraya jeung teu luput a single item menu, maok a saeutik saeutik duit dina kosmétik atawa gering abang, neangan imah jeung mobil keur nikah ieu carita nu pinuh ku Internét. Dina tahap kahiji Lisel indit kaluar jeung babaturan, tapi teu alesan pikeun eupan nya free saterusna, jeung kusabab mah upbringing. Teu megatkeun saméméh pernikahan jadi sorangan jeung manusa. Vlad sadaya wondering kumaha bisa manéhna nyieun saran, lamun aya nu kungsi babarengan. Naon savvy Andrzej ngusulkeun ka ngalakonan ieu salila hiber seater -) Dina maranéhanana consultations dina tradisi Nadia ceuk nu biasana di Filipina nu panganten lalaki ditugaskeun tilu tanggung jawab utama: eupan jeung cai sagala dina mangsa papacangan, meuli cingcin jeung mayar pikeun kawinan (lamun papacangan ieu dipiharep kira-kira saratus urang, nu kawinan bakal jadi -) Manéhna dijieun hiji ucapan panjang dina Filipino, harti nu kurang leuwih kieu:»Babaturan, jeung papancangan komo Éropa, tapi teu jelema beunghar, hayu urang salaku mahluk manusa cacah kawinan, guy manéhna pohara alus. Jeung, meureun, moal nyokot hiji mekah pikeun panganten awewe.»Vlad usaha ngadangukeun, tapi sababaraha bisa ngarti). Tapi jelas pisan kadenge»kg daging babi jeung dua goreng dina nyiduh babi». Mangka urang sadar full skala musibah jeung mimiti pohara gancang pikeun ngabahas eta di rusia. Panganten lalaki siap pikeun dimimitian pikeun fiercely negotiate, tapi urang euy ngécéskeun yén dua ratus kg dipilih daging babi, jeung dua sakabeh bagong di hiji ratus kg pikeun frying, harga geus turun tilu kali, jeung Vlad lega) Kolot Lisel hanacaraka yén kawinan lumangsung dina wewengkon maranéhanana, sarta parayaan di imah. Sakabeh organisasi maranéhanana nyokot jeung Vlad diperlukeun waktu pikeun mayar cache, kitu ogé nyiapkeun sagala dokumén (dina rasa sateuacanna pikeun asup municipality. Pikeun maranehna, nu cap di paspor hartina euweuh, hal penting nyaéta kawinan sorangan). Dina sawala nu rinci aub babaturan jeung baraya. Tétéla, jalma anu bakal ngabela sareng persiapan. Meunang kuring dina gaze puluhan panon maranéhanana ngajak kuring ka kecap pikeun nyieun invitations jeung hadiah pikeun sémah) Vlad, dédéngéan ieu tokoh, breathed a hhh lega jeung cicingeun ka kuring nu keur duit siap meunang kawin sahenteuna unggal bulan) atmosfir di kamar robah rileks, urang mimitian ka lulucon, seuri jeung bagja pikeun Lisel jeung kolotna. Ngajauhan pantrangan teh pikeun ngajaga ieu gatherings ieu nyuhunkeun izin ti kolot. Vlad kahiji ngoyagkeun leungeun jeung kolot jeung saterusna dibawa leungeun maranéhanana ka dahi maranéhanana. Réaksi Rodney ieu jelas, naon maranehna teu nyangka saperti murni Filipino gesture. Sedengkeun kuring ngajalankeun, kuring diklik jepret, proschelkal jeung dahareun. Dina hiji kulawarga gedé ngaklik teu perlu) meunang pasta jeung sosis dina wadah) Dina Filipino tradisi ka ngaberkahan papacangan, sesepuh désa milih kaluar tina coop hayam jalu nu parawan, disimpen eta dina panganten awewe sacara piyama, sesela tikoro jeung inuman haneut getih) Lulucon. Mangka saurang lalaki nginum miras jeung pinuh ku kacang nu méré pangaruh sarupa narkotika.

Lamun kuring nempo manéhna dina flash a, geus dimimitian) ieu kindest jiwa) Di tengah hiji hal anu lumangsung jeung karaoke, sanggeus nu paling aktif leuwih dina séjén paporit Filipino pastime game baskét Vlad ogé ngarasakeun belanja waktu jeung papancangan nya ayeuna maranéhanana bisa tahan asup pikeun nanganan jeung cuddle dina jalma, sarta jadi sorangan) Jeung Lisel jeung waited sapanjang peuting teu hayu manéhna kaluar ti na grasping nu handles mana waé. Dina Roko kamar geus jadi unstuck ku gaya). Tuluy jalma ngora indit ka komunikasi sareng baraya, jeung ieu mah partying jeung katresna jeung budak dina pangadilan baskét. Aya loba bir, carita ngeunaan tradisi lokal, confessions of a jelema nu ngalakukeun dosa Nadja, agama debat jeung nu boga toko jeung panyingkepan tina rahasia catching liar keuyeup. Imah kolot Lisel anu cukup badag dibandingkeun jeung tatangga, kira-kira lima puluh kuadrat. Floors kai, tembok luar dijieun ti blok cinder, tembok internal tina awi, teu pireu. Imah ieu geus hiji kamar hirup jeung dua bedrooms. Bedrooms, tangtu, eta teu dua meungkeut»kamar», ukuran nu ditangtukeun ku bed simbut diteundeun di lantai. Di dieu nu»hard»peuting ieu di St. Petersburg basajan guy Vlad, tapi dina leungeun-na pamajikan nu bakal datang-kageulisan, nu (kuring acan ka anjeun.) di dieu pikeun kahiji kalina dina kahirupan mah dicium) Sedengkeun urang anu nyiapkeun Sarapan, Vlad ieu terus nyebutkeun sabaraha manéhna bungah sagalana kajadian kawas kitu aya no pamariksaan, nu kolot teu nyarita basa inggris, the cost kawinan bisa jadi gampang pikeun narik Lizaveta méré nyium hiji, naon nu sejenna nyaeta perlu pikeun kabagjaan) dina waktu publikasi post Vlad indit ka désa pikeun asup jeung Nata. Kabéh, no ngarobah deui, sabab di Filipina, cerai ieu ampir teu mungkin). Enya, nu mutuskeun pikeun ngarobah gaya hirup maranéhanana kudu boga sababaraha kawani. Tapi Filipina awewe istri alus, kulawarga berorientasi, jadi pikeun Vlad kaula teu hariwang), Manéhna nyaéta tata genep bulan di St. Petersburg, genep bulan di Filipina, terus kumaha eta mana. Sanggeus kawinan, nu final kecap ngan keur mah salaki) kuring geus Filipino babaturan aya dina carita nu sarua, anjing mah leuwih maju ti eta, teu kulawarga-berorientasi, fokus dina sex duit.

Pohara tulus

Saperti carita loba pisan, tapi urang anu beda, atikan oge. Kuring teu mikir anjeun bisa nulis jelas potret tina hiji bangsa jeung saperti instansi), Pahlawan, tangtu, kabagjaan. Ngan kumaha bakal hirup sapertos ieu teu beungbeurat a, jeung hirup jeung Filipino gadis dina Peter, teuing, nya tanah air, eta sacara bakal béda di dieu. Sanajan, tangtu, dulur anu beda-beda. it bakal metot pikeun ningali kumaha eta geus dimekarkeun ngaliwatan taun. Dina pangalaman mah, pikeun kabagjaan rata Filipina, geus cukup boga salaki, serials TV, kompor, karaoke, telepon a pikeun texting, citarum jeung tepung jeung barudak deui nu leuwih alus) tapi pikeun loba lalaki nya eta kabagjaan jadi kawin ka awewe saperti) Jeung hatur nuhun pikeun jenis kecap. Hanjakalna, teu aya deui jalan pikeun leumpang di pernikahan maranéhanana, tapi kuring bakal jeung kapentingan nuturkeun perkembangan hubungan maranéhanana). Tapi, anjeun nyaho, hiji kulawarga pikeun ngawangun — cinta saeutik Filipino dina orientasi kulawarga. Hal anu penting pikeun boga silih hormat, pikeun manggihan pamahaman, pikeun méré perhatian jeung ngarojong. Éta naon kuring tulus hayang Vlad jeung Lisa, jeung leuwih.)

About