Sered tur teundeun ikondi»Imah»icon di browser toolbar teras klik Sumuhun dina jandéla pop-up. mandang ieu, Filipino atawa henteu, dulur beda jeung hubungan nu beda, isu sedot ti ramo. Dikaitkeun pisan, ayeuna renting hiji apartemen a Filipino kulawarga. Di Kanada, loba di antarana — sabab Filipinos kalayan gampang meunangkeun hiji visa karya jeung datang ka Kanada salaku a nanjung atawa babysitter, sanggeus dua taun ka status nyicingan permanén. Ti observasi pribadi mah — maranehna pisan hardworking. Tenang jeung pikaresepeun dina komunikasi.

Di kulawarga maranéhanana aya kecenderungan nu bikang kapala kulawarga. Digarap jeung eta mindeng. Maranehna gossips jeung liars anu dahsyat, tapi dina panon madu jeung gula. Teu ulah dipercanten eta jeung nanaon pribadi. Aya hiji komik lagu Filipino-perawat jeung nannies, sabab ngomong, gaya jeung éjahan tina sumber anu disimpen Satuju jeung, disebutkeun saperti gosip, sarta ieu téh perlu pikeun ngamimitian hiji paguneman jeung maranéhna, pretend jadi nice, tapi ieu téh jelas yen anjeun geus bohong. Hate basa maranéhanana, maranéhanana sok jawin dina telepon unggal MADHAB. Terus ngeusian kabéh mesin di kamar Laundry. Bade aya di droves jeung pupus, pupus jeung nganggur obrolan.

Enrage

Ieu ngeunaan awewe. Lalaki maranéhanana anu demure, jenis kadang. Kuring cicing di Dubai pikeun genep taun di dieu, well, loba Filipinos. Gawe utamana dina sektor jasa. Naon anu bisa kuring ngomong. Ramah, resep gaul, hardworking, sok bakal mantuan, utamana na. Jigana Filipinos Filipina teu Slavs, sabab nilai nu séjén. Contona, maranéhanana teuing prudent, lengket jeung iklas earned pikeun gol big, pikeun diajar barudak, pikeun mantuan kolotna, nu meuli hiji plot taneuh atawa real estate. ieu téh pasti kapuji, tapi dina ngungudag isukan Oh sabaraha leungit ayeuna. Maranéhanana teu méakkeun dina mobil jeung baju, teu dahar kaluar (iwal dina kali husus) jeung teu balik dina lebaran (pakansi ka baraya di désa pikeun mantuan kolotna jeung gawe di sawah atawa wangunan imah), jadi lamun saha domesticity, bakal jadi happy pasangan, sarta lamun teu hade ku.) Filipinos-lalaki teu berpungsi dina sagala, ngan karya Filipina awewe jeung katresna. Kulawarga jeung loba budak, miskin. Lamun kulawarga ngabogaan hiji gadis imut, biasana kulawarga dijual ka luar negri di hotel wae, di klub peuting, jeung manéhna hade sagala kamiskinan-stricken Horde. Gang hirup happily kungsi sanggeus. Filipino katresna geus karunya a sanajan nu sipatna palsu bebeneran. Kuring cicing di Filipina dua taun ka jalma sangar blunt di dieu, ieu monyet awewe néangan heubeul hitut Amerika atawa Australia anu maranehna bangsat salaku anu maranéhanana hayang, jeung maranehna leuwih murah pikeun baju jeung sangu hirup jeung maranehna

About