Di Ciamis aya hiji kota nu pohara gemar Kulon retirees. Najan kanyataan yén aya no geulis pantai, metot arsitéktur jeung dunya kawentar cilincing, Australia, Éropa jeung Amérika akina knocked deui panongton. Aya klinik kaséhatan alami jeung resorts di mana anjeun bisa ngaronjatkeun kaséhatan anjeun. Meureun aya sababaraha husus atmosfir. No, éta loba gampang. Angeles nyaéta Filipina Pattaya, ibukota prostitusi, di mana retirees datang ka inget nonoman sarta seneng-seneng jeung katresna lokal. Saperti nu diharapkeun, sadaya rooted dina sajarah. Angeles Clark nyaéta urut US basa militer. Lamun Filipina jadi hiji koloni American, nu militer megatkeun pikeun nempatkeun hiji basa angkatan laut disebut Clark di Angeles jeung basa angkatan laut dina Subic Bay, nu dina jarak sababaraha jam drive. Tangtu, di mana aya militer waktu karapihan, teu langsung kaciri jeung psk. Filipina kageulisan sadar dina waktu nu edges maranéhanana ujug-ujug mucunghul loba single asing anu boga duit. Aya komo hiji katerangan yén pamaréntah AS di maranéhanana taun dimimitian pikeun ngahasilkeun dua-bil dollar ka galau Clark sacara ieu leuwih gampang pikeun mayar jeung Filipino katresna. Ieu téh jadi loba patut jasa maranéhanana. Salaku waktu indit dina. Antukna, Filipina jadi hiji state independent jeung mutuskeun yén basa militer nagara sejen di wewengkonna eta teuing jeung kaluar kabéh pasukan asing. Air force base»Clark»ieu robah jadi hiji suksés bandara sipil, jeung wewengkon kira-kira mimiti ngawangun puseur balanja jeung ka rarata-kecepatan luhur jalan. Tapi reputasi-hal anu teu bade di mana waé. Angeles tetep legendaris kota, di mana dua-bil dollar ditangtukeun ku mood anjeun.»Kadua lieutenants budak ngora»ku waktu ieu éta mucunghul rambut abu jeung alus American mancén. Sarta maranéhanana sipil babaturan listened ka nu gagah carita ngeunaan Clark pikeun sababaraha dekade sarta ogé sadar kumaha umur. Dina ahir, nu popular jalan satapak teu overgrown, jeung Angeles jadi city impian. Akina sacara ngimpi ngeunaan gadis ngora. Gadis beunghar akina. Everybody bakal bagja. Lamun kuring meunang aya nu meuli motor, kuring teu nyaho ngeunaan fitur ieu kota. Di Sumedang kuring papanggih sababaraha asing di umur, anu salah jeung sadaya datang ti Angeles jeung ceuk nu ieu téh hiji pisan tiis city. Ieu mah teu alarmed. Kana datangna, kuring langsung indit ka kantor jeung bike, nu ieu saterusna ka jalan disebut. Eta diwangun sagemblengna ku bar jeung panto ditutup. Saterusna mah dimimitian dina hal nebak. Lamun kuring indit pikeun meunangkeun teukteukan buuk jeung tata rambut ceuk nu maranéhanana biasana nyebut, ahirna mah dipikaharti. Jeung lamun di jalan mah, ieu ditilik ku hiji salesman jeung ceuk,»Hey man, viagra teu diperlukeun.»Kuring sadar yén Angeles Clark no biasa city. Kuring netep di hotel. Ieu facilitated ku kanyataan yén di Sumedang manéhna disarankan hiji tangtu pikeun manula American. Cenah,»Lamun indit dina Angeles Clark, hotel ngabogaan lokasi pangalusna jeung ngan dalapan ratus pesos. Di dieu, nyokot kartu bisnis». Hotel tétéla jadi double rarasaan. Dina hiji sisi geus aya di hiji tenang jeung pikaresepeun tempat, deukeut alus restoran jeung muludan sang ka kuring lamun kuring mawa dahareun. Di sisi séjén, sagalana di hotel geus diimbuhan ku sumanget jalma kolot sex indit. Aya kades, jati heubeul, badag ranjang pikeun vast Amerika, gedena nanganan diwangun kana tembok di kamar mandi, ku urang jeung sciatica éta bisa diuk turun jeung ngamandian. Hiji poé basa kuring keur diuk di lobi, ti kamar gigireun, batur manéhna ambekan yén manéhna ieu dying jeung manéhna diperlukeun bantuan. Manéhna di sarua momen nu ngajaga lumpat, jeung gadis di Meja kalem smiled di kuring:»kungsi kapikiran. Urang meunangkeun ieu loba». Magrib kuring indit ka panalungtikan pikeun manggihan leuwih ngeunaan naon nu keur jalan dina, jeung, tangtosna, nu inuman rum. Kuring mutuskeun yén kahiji leumpang ka jalan, tuluy kuring gé indit ka unggal bar, inuman rum jeung coke jeung ninggalkeun. Rencana mah ampir junun. hiji pisan boring beurang jeung peuting seru. Poé leuwih sare jeung cageur hangover, jeung peuting indit ka seneng-seneng. Ti mimiti katingal has wisata jalan, nu saeutik leuwih ti sakabéhna dieusi ku katresna. Biasana maranéhanana nangtung masih jeung ngagorowok hal beckoning ka lalaki bodas. Unggal gadis linggih pangurus anu ogé beckoning ka anjeun pikeun cahaya jeung husus tali pikeun muka panto. Sakali deui teu meunang up. Di jalan pangbadagna seller rokok. Keur sababaraha alesan maranéhanana kabéh ngajual. Paling dipikaresep maranehna teu dijual di bar jeung Roko teu beunang aya. Jeung saterusna indit kaluar, meuli pak jeung smoked roko. Jalan bar, nu beda saeutik ti nu séjén. Aya sih sababaraha»elite»lembaga nu beda nyaeta angka nu gede rohangan bébas jeung angka nu gede ngarupakeun katresna. Jero dina sagala hal teu bisa dileungitkeun.»Cabut»dina rasa literal, jeung di portabel anjeun bisa). Di jero salaku hiji aturan nyaéta dina podium nu aya katresna di bikinis jeung menari ka ngamen musik. Kira-kira catwalk aya tabel di mana datang diuk, inuman alkohol jeung mertimbangkeun beauties. Unggal gadis dina swimsuit nongkrong potongan beda laminated kartu jeung perangko jeung dicap kertas. A diturutan karya, sababaraha logging, sugan sertipikat médis. Masih unggal gadis nongkrong jumlah atawa ngaran. Sababaraha nulis ngaran kamajuan dina awak. Di jero aya rasa nu éta di hiji imah umum. Sadaya pisan unobtrusive. No nawarkeun questionable jasa jeung teu hint di antarana. Kakara diuk, sipping a rum jeung coke jeung lalajo katresna ngawangun panon dina anjeun. Ieu meureun nu ngan tindakan ieu pikeun narik perhatian anjeun. Unggal — menit, batur cingcin bel jeung katresna nu ngarobah. Dina podium nu nangtung anyar, jeung sajabana indit ka bersantai. Katresna teu kasampak kawas psk. Ieu gadis biasa nu ngeunaan hiji hal jeung anjeun hihihi, ketawa jeung bercanda. Teu aya pilihan dina penampilan. Aya nu éndah, aya anu awon. Aya ramping, geus pinuh. Tapi kabéh sarua alus sarta well-groomed kasampak. Kuring chatted jeung manageress hiji bar, sarta manéhna ka kuring kumaha eta sadayana karya. Awewe aya nu datang ti beda jeung Filipina kota. Loba Davao city. Di rusia tangtu lucu»Palacuran kota»). Hal ieu dianggap pohara tangguh pakasaban upami anjeun keur nari dina bar. Kahiji, katresna ku standar lokal, oge mayar, jeung bréh, nu aya sok kasempetan pikeun nyokot hiji manula urang asing, ka nikah manéhna jeung ninggalkeun Pulo pikeun kahirupan anyar. Téknologi lengser saterusna. Urang asing A walks kana bar a, nempo katresna, pilih hiji nu manéhna diaku jeung telepon muludan ngaran atawa nomer. Tuluy manéhna bayaran di bar pesos (rubles) jeung bisa ngalakukeun jeung gadis, nanaon dina waktu dua puluh opat jam. Ieu basa lokal disebut. Jeung gadis meunang ngan lima puluh tina jumlah (rubles), sesa mana anu ka kasir bar. Ngising mindeng némbak teu salah, tapi katresna jeung méakkeun jeung eta anjeun sakabeh pakansi. Katresna anu dianggap super kasempetan. Tapi akina nu teu mayar unggal poé pikeun jasa maranéhanana, tapi ngan saukur marga pikeun restoran jeung meuli hadiah. Loba indit jeung katresna ka laut, méré Teddy biruang, iPhones jeung baju. Mojang anu bagja. Kuring indit ka nu pangbadagna bar jeung nempo hiji gambar nu anjeun bakal inget salawasna. Di jero ieu hiji floor kadua nu katingali kawas semi-sirkular balkon nu overlooks panggung jeung katresna. Aya tabel nu sarua, tapi, meureun, review ieu leuwih alus. Kuring diuk turun jeung noticed nu di lantai kadua sits korea man dina hat. Manéhna curhat ka muludan jeung mangka nyandak kaluar wad duit jeung mimiti ka maledog eta turun. Sadaya courtesans poho ngeunaan tari jeung lumpat screaming pikeun nyekel eta jeung aing dina waktu ka nyengkram hiji catetan dina hawa saméméh batur. Korean ieu incredibly lungkawing. Manéhna hartina ngampar jeung duit, sarta sakapeung ramo nunjukkeun ayana di nu dipilih gadis jeung threw catetan nya. Gadis boneka duit dina panties jeung bras. Kuring geus teu katempo tagihan martabat manéhna lémparan, tapi ti afar ieu kawas lima ratus pesos, nu kira-kira opat ratus rubles. Teu sangka manéhna ieu pisan beunghar. Kuring panasaran jeung kuring nanya manageress naon duit manéhna lémparan. Manéhna ngawaler yen ieu dua puluh pesos (rubles). Jeung manéhna saméméh anjeun maledog muludan nanya ka nyieun parobahan pikeun dua puluh.

I diawaskeun Korean rogue shit tiis threw hiji trifle Filipina psk, jeung maranehna ampir perang for eta. Jeung Koréa sunda saperti pseudo extravagance. Ceuk babaturan kuring nu teuing sababaraha taun ka tukang kuring nempo urang sarua kabangsaan anu threw duit. Kaayaan sejen nu struck kuring ieu jeung Frank. Koplok téh Katolik pendeta pensiunan, anu geus digawé di Gereja di Filipina leuwih ti lima belas taun. Manéhna ti Irlandia, jeung kuring ngahaja papanggih manéhna deukeut pulo. Tuluy manéhna rahayu kuring dina lalampahan. Kuring admired kanyataan yén narima berkah ti imam. Tapi saterusna, lamun kuring anjog di Angeles, kuring nempo Koplok, dipirig ku Filipina awewe anu nyandak panangan-na ka bar. Di dieu pohara penting nyarios. Kuring teu ngahukum Koplok, ngan nempo Katolik pastor di hiji strip bar keur kuring, teu heran. Mah ieu amazed. Sabenerna, kitu mah ngarti deui, deungeun pensioners nu teu perlu di tempat kahiji sex. Maranéhanana kudu pausahaan jeung perawatan, nu maranéhanana pikeun sababaraha alesan teu narima di imah. Kuring geus katempo loba saperti pasang dina wewengkon nu beda-beda Filipina jeung hubungan maranéhanana téh leuwih hargana psikologis, teu fisik. Nu Filipinos dina méntalitas ibadah lalaki Allah, jadi maranéhanana henteu kungsi nyieun kasulitan, sok miara jeung ngalakukeun chores rumah tangga. Ieu téh teu cukup pikeun Kulon lalaki anu datang ka Angeles hirup di kulawarga normal jeung hubungan, sugan, ngarasa utama. Tétéla, nu alesan pikeun popularitas Angeles ieu rooted di Kulon feminisme. Kuring geus ka tilu jam peuting jeung dilongok ampir kabéh bar. Hiji rum jeung coke ieu nepi loba jeung ku ahir peuting ieu mah geus aya di hiji deranged nagara. Kuring datang kaluar ti bar ka tukang nu gadis ti Davao ka kuring ngeunaan kumaha oge di dieu, diuk dina bike nu, nu kuring dibawa ka hotel. Cara kuring inget vaguely. I liked kanyataan yén leres pisan no hiji mabok rusia usaha curang, sanajan tempat blighted. Dina postingan saterusna aku gonna mimiti ti Angeles dina motor jeung indit ka tatangga province, nempo ahirna laut jeung cliffs, lalajo cock tarung jeung meunang acquainted jeung Filipino pribumi AITA.

Teu pindah

About