Nikah Filipina ladies geus jadi well-dipikawanoh fenomena di sababaraha taun ka tukang. Aya rébuan pertikahan ti Filipina katresna jeung Kulon lalaki unggal taun. Artikel ieu bakal mungkinkeun anjeun nyaho sababaraha pro jeung kontra lalaki Filipina pamajikan. Kuring geus ngabejaan ka anjeun salah sahiji bebeneran ngeunaan ieu. A Filipina nona narima pikeun nikah jeung hiji kolot salaki, dua puluh lima taun atawa komo kolot. Anjeun keur wondering naha maranéhanana daék pikeun ngalakukeunana. Nu maranehna happy? Aya hiji tumuwuhna terus tina ieu awewe single di Filipina asup online pikeun manggihan oversea salaki. Salaku Kulon lalaki anu ngarencanakeun pikeun manggihan pamajikan asing, anjeun wondering loba hal. Kuring teu ngarti anjeun ragu. Maranéhanana bade pikeun cerai sanggeus maranéhanana jadi warga permanén di nagara anyar? Sababaraha ngalakukeun jeung sababaraha teu. Hirup nu alus nya éta alesan utama nu ladies ti Filipina milih nikah Kulon lalaki. Tapi, eta mah teu langkung maranéhanana nikah duit.

Maranéhanana teu néangan beunghar guys. Kanyataanna, paling Kulon lalaki anu kawin ladies ieu teu beunghar di sadaya. Lamun aya nu jegud, maranehna moal indit pikeun manggihan katresna asing, nu apal. Atoh, Filipina katresna hayang datang ka hiji beunghar nagara saperti Amerika, Kanada, Australia jsb. jadi maranéhanana bisa digawé jeung nyieun duit. Maranéhanana teu paduli kumaha goréng anjeun sabab dina kanyataan maranehna teu hayang duit anjeun. Maranéhanana hayang anjeun bogoh jeung cara gawé di tanah kasempetan (Filipino urang ngimpi ngeunaan ieu). Maranehna urang alus. Sanggeus maranéhanana datang ka Kulon, maranéhanana ogé mantuan maranéhanana baraya. Ieu naha anjeun kudu narima eta. Tapi, maranéhanana teu kudu anjeun duit pikeun ngarojong kulawarga maranéhanana. Maranéhanana nyaéta jalma-jalma anu bisa gawe jeung pangrojong pikeun baraya maranéhanana. Filipina awewe nu katarik Kulon guys. Maranéhanana bisa adaptasi jeung kaayaan nu mana wae. Bobogohan jeung nikah Westerner a nyaéta impian unggal ngora Filipina single gadis lamun manéhna tumuwuh up. Jadi, anjeun bisa nempo naon sababaraha pro jeung kontra ti artikel ieu. Kuring geus meunang sagala hal alus ngeunaan mah Filipina pamajikan, bener. Manéhna téh seger kawas jaman suharto anyar unggal peuting. Manéhna prepares hidangan poean. Manéhna teu sadaya errands. Manehna teh teu puguh di sadaya kali. Oge, manéhna sampurna pamajikan. Cara nu manéhna speaks Basa inggris robah warna ka warna ka kuring, anjeun nyaho, jeung aksen an, jsb. naha aya tulisan anyar. bank mah teu ngidinan pangmayaran online ka peuntas laut bobogohan pausahaan, nu kumaha bad alm-offs geus aya. aya nu dumasar as loka dating atawa naha kuring kudu ngamimitian salah kuring sorangan. Ieu naha awewe hayang kaluar tina Filipina Maranéhanana anu diteundeun di tempat maranéhanana jeung teu dirawat salaku urang sorangan. Sadaya katresna di Filipina ngimpi kulon manusa. Maranéhanana ngan cara pikeun manggihan sorangan nyaéta pikeun meunangkeun jauh ti kamiskinan, sexism, jeung nyampurkeun awewe salaku sipat — ironisna ku jadi kulon manusa sipat. Filipino awewe kacida satia jeung asih kawas awewe American, lamun anjeun hayang jadi jeung Filipina, kahiji anjeun kudu indit aya jeung papanggih kulawarga maranéhanana jeung teu jadi murah. Filipinas teu paduli ngeunaan kamiskinan, maranehna adat jeung nu, jeung hiji guy alus teu mikir eta sipat boh. lamun anjeun teu bisa atawa teu bisa jadi asih salaki ulah ganggu, maranehna ngalakukeun boga beurat spanyol tret, nu alus salaku sajauh kuring keur prihatin. Teu poho jerman awewe. Mah pamajikan jerman ngaruwat kuring kawas anjing. Lamun ngan kuring bisa papanggih alus Filipino awéwé. Lucu, sanggeus maca sababaraha koméntar kuring hoyong bagikeun sababaraha pangalaman dina nu babaturan milik nikah a Filipina. Manéhna terus kabeneran ti manéhna sanggeus maranéhanana nikah nu manéhna geus anak ti hiji hubungan saméméhna. Manéhna ekspektasi manéhna ngarojong nya jeung anak nya. Alatan dishonesty, cerai ieu diatur dina gerak. Dina ahir, pangadilan maréntahkeun salakina mayar a nice lump jumlah. Manéhna leungit lolobana duit-na ka hiji titik manéhna geus nginjeum ti kulawargana. Can, sanggeus cerai, manéhna ieu diatur pikeun hirup jeung hirup comfortably jeung anak nya. Jadi, hayu atuh meunang ieu lempeng, manéhna dasarna ngabogaan denok hirup diatur pikeun sorangan off babaturan my sacara duit. Lalaki blind jeung foolish. Aya awéwé séjén di sakuliah dunya anu miara, geulis, satia, jeung teu duit grabbers. Filipinas nu overrated jeung jalma anu percaya maranehna sabenerna bogoh ka anjeun. no, maranéhanana asih kantong anjeun jeung akun bank. Lalaki ngidinan maranéhanana fantasies ngadominasi kanyataanana. Hal sejen, nu anyar mah asshole salaki nungtut cerai sanggeus keur kawin tujuh taun. Manéhna datang ti INGGRIS jeung cicing jeung kuring di Kanada. Manéhna teu gawé hiji poé dina. taun. Indit deui ka UK nungguan nepi ka waktu diliwatan ku hukum Canadian paménta pikeun cerai. Kuring tetep di Kanada alatan masalah kaséhatan. Mah asshole salaki flew ka Filipina teu lila sanggeus nungtut cerai jeung can geus teu dilayanan kuring jeung nu mana wae nu dokumén. Kami disgusted, appalled, jeung prick komo dikirim kuring dua gambar di mana manéhna indit kaluar dahar jeung ieu Filipina awewe jeung komo mayar maranéhanana dinner. Kumaha amis jeung berehan. Lucu lamun manéhna dieu di Kanada, manéhna teu datang kaluar pikeun ulang mah jeung babaturan mah geus tepung jeung can sedengkeun manéhna di nagara mah, kuring fed manéhna, kuring digawé, jeung kuring dirawat manéhna kawas salaki. Manéhna kejem ka kuring jeung ngumumkeun a cerai pikeun menerkeun ieu lalampahan nu ieu rencanana»saméméh»nu nungtut cerai. Manéhna dijieun sababaraha gombal carita nyebutkeun batur dijual manéhna maranéhanana tiket maskapai ti Katay Pasifik jeung ngan mayar dollar pikeun dua minggu lalampahan. Saperti fucking tukang bohong jeung sapotong shit. Kuring percaya manéhna flew aya jeung nyonya-na jeung ari jeung»nya»kulawarga. Manéhna komo bodo cukup pikeun ngabejaan mah anggota kulawarga yén manéhna mayar dinner maranéhanana alatan maranéhanana ditawarkeun manéhna silaturahmi jeung kulawarga belonged ka babaturan nya ti INGGRIS. Gombal ngan kungsi ends.

Murni scum

Kuring ngan ukur bisa hayang pikeun kaadilan jeung ka dirawat kawas runtah sabab sababaraha Filipina némbongkeun ieu asshole perhatian. anu downright disgusting. Saprak ahir April, kuring masih teu acan seueur tulak cerai jeung manéhna maksudna dina ninggalkeun kuring teu boga duit boh fucking anak jadah. Kuring ngan bisa ngaharepkeun yén kaadilan bakal dilayanan jeung na prefabricated asih ieu Filipina bakal teunggeul teuas hiji poé, jeung kuring yakin manéhna bakal bersih manéhna kaluar bener alus

About