Loba jalma dina sagala rupa papan talatah sok coba ngaku yén ngan katresna anjeun bisa meunangkeun pikeun ‘bébas’ hook up di Filipina nu miskin teu boga pendidikan Filipina awewe. Maranéhanana mikir nu leuwih nu taya jobs nekat meunangkeun anjeun ka sunda eta. Bisa jadi aya sawatara kasus ieu, kavling tina Pinays dina loka dating teu boga jobs jeung teu indit ka sakola. Maranéhanana keur néangan lalaki pikeun ngarojong eta istilah lila — di hiji nagara miskin kitu teu heran pikeun manggihan nu. Tapi aya loba nyakola Pinays dina loka ieu teuing, jeung aya hiji nu tangtu demografi of Filipina awewe nu sigana nyieun nepi badag persén mah bébas hook up. Kuring teu nyaho naon eta ngeunaan telepon puseur pagawe, tapi kuring bakal nebak sahenteuna satengah katresna kuring geus papanggih di mall atawa rupa pikeun nyanghareupan jeung réngsé nepi hooking nepi ka digawé dina maranehna. Di dunya kulon puseur telepon nu panginten salaku geulis dahsyat jobs. Di Filipina maranehna aya salah sahiji pangalusna jobs Filipina awewe bisa meunangkeun jeung maranehna kacida butuhna ku sadayana. Kuring bisa datang nepi ka sababaraha alesan pikeun naha maranéhanana sigana jadi pangluhurna demografi pikeun hook up. Kahiji, maranéhanana teu boga cukup duit pikeun meuli beban jeung bisa téks kuring lamun kuring méré eta mah nomer. Kadua, maranéhanana nyarita basa inggris alus jadi moal teuing malu pikeun papanggih jeung urang asing. Maranéhanana ogé boga ditambahkeun ngarasa panasaran sanggeus ngobrol jeung jalma ti nagara sadaya poé. Tapi kuring bener mikir nu alesan pangbadagna nyaeta ieu katresna geus leuwih ‘bola’ ti mayoritas miskin teu boga pendidikan leuwih. Meureun kapercayaan kecap leuwih alus. Maranehna indit getters, maranéhanana geus nunda dina karya pikeun meunangkeun pakasaban alus jeung lamun hiji kasempetan presents sorangan, maranéhanana bakal daék nyokot eta. Hayu urang nyebutkeun kuring keur di Sumedang jeung kami leumpang kira-kira Greenbelt handing kaluar mah nomer.

Kuring bakal meunang geulis rate of return luhur sajauh teks indit, jeung sababaraha bakal daék papanggih nepi ka kuring. Tapi lamun kuring indit ka hiji wewengkon poorer kota kawas Ermita Malate kuring bakal meunangkeun jauh kurang téks bék. Tapi sanajan leuwih mangka nu leuwih nu téks jarang kungsi papanggih up.

Maranehna ‘next time’ balaréa

Maranéhanana geus sababaraha interest, tapi maranehna teuing isinan ka kungsi ngaliwatan eta. Maranéhanana teu boga proyék, maranéhanana teu bade ka sakola, maranéhanana diuk kira-kira sadaya poé dina Facebook, can maranehna sok nu ‘teu jadi riweuh. Antukna minggu atawa sakapeung bulan saterusna maranéhanana bisa papanggih nepi ka kuring, tapi nu cukup jarang. Kuring ampir ngarasa kawas éta euweuh hartina komo coba aya deui. Hiji panganyarna kuring papanggih dina Filipino Cupid datang leuwih jeung ieu ngobrol ngeunaan kumaha manéhna geus papanggih asing saméméh jeung geus teu isro deui ka tempat maranéhanana sabab manéhna terang naon maranéhanana ‘rencana’ ieu. Urang éta dina dipan mah jeung kuring nanya naha manéhna geus megatkeun pikeun datang ka tempat mah teu theirs jeung manéhna giggled jeung ceuk manéhna teu nyaho. Salah sahiji anu pangalusna peuting hirup mah anu lumangsung sababaraha bulan ka tukang. Kuring leumpang katukang seksi gadis anu geus pohara baju nice dina jeung manéhna katingali cukup ‘hi-jadi. ‘Kuring mikir kuring kungsi no kasempetan jeung walked katukang. Tuluy kuring megatkeun naha teu coba jadi mah lumpat nepi ka nya jeung méré nya mah nomer. dua jam saterusna kami di kamar hotel nya urang asing salaki ieu mayar pikeun. Manéhna kuliah grad nu geus kolot beunghar. manéhna komo geus hiji biola di kamar nya yén manéhna ngumbara ka. Jeung kuring ampir teu komo méré nya mah nomer sabab manéhna ‘high class’ pikeun dork kawas kuring leumpang kira-kira dina hiji rebu tilu t-shirt. Kadang-kadang hal nu paling jalma mikir sabenerna teu bener. Ieu téh gampang pikeun nganggap yen anjeun ngan bakal meunangkeun nu teu boga pendidikan katresna jeung ‘alus katresna’ nu lebet ka kuliah moal nunda kaluar jadi gampang. Maranéhanana geus bener sagala cukup gampang. Kuring cicing di PI pikeun leuwih taun, jeung ngan katresna kuring teu bisa meunangkeun anu leuwih kuring milih teu sabab eta bakal geus nyokot lila teuing. Upami anjeun keur dina, jangkung jeung santun néangan (jeung bodas, preferably American) mangka anjeun geus praktis unstoppable. Ayeuna, eta moal jadi super gampang dina unggal skenario, tapi pisan doable dina kalolobaan kasus, utamana lamun anjeun geus daék ngadagoan eta datang kira-kira. A loba Pinays bakal nyoba nungguan jeung ningali pendekatan. Salami anjeun geus friendly jeung nice, jeung lucu, jeung teu jackass, anjeun bakal meunang eta leuwih (nu bakal inohong tina ucapan, kungsi sabenerna nyoba ‘meunang leuwih’ a Pinay). Nu bakal jadi kawas nyoba bener teuas pikeun ngajalankeun turun gunung. Kuring inget katresna di swarms datang ka kuring bari ieu mah di bar, nanyakeun pikeun mah jumlahna. Beautify leuwih, leuwih jangkungna, leuwih kandel jeung ceking leuwih — maranéhanana éta lolobana sadaya dtf.

Éta nu ngarasa panasaran

Maranéhanana rék gedé dick, jeung dumasar kana naon maranehna geus ka kuring, Pinoy urang teu boga eta TAPI, hiji kudu ati-ati. Aya jadi loba nu bakal cinta anjeun geus saeutik anjeun dicampur-orok. Jadi loba bakal NYOBA pikeun meunangkeun hamil, atawa di saeutikna teu komo nangtayungan ngalawan eta.

Di dieu di the U

S, kuring ngaharepkeun paling katresna jadi dina karacunan. Di PI, eta meureun salah, atawa leuwih goreng. Lamun kuring bisa méré nasihat mana wae, boh tali nepi atawa tarik kaluar. KUNGSI gumantung dina maranehna atawa anjeun bakal jadi daddy dina waktu no. Mah Filipina pamajikan geus pakasaban. Tapi sabab kami saeutik kolot, kuring teu sok boga energi bade kaluar atawa keur nyieun cinta. Jadi, kuring teu tetep nya tawanan. I mayar pikeun nya indit dina kaping. Kami oke pikeun kabogoh pikeun nanganan perlu pikeun nya kuring teu bisa

About