submit


bisa euy jadi pasangan ideal anjeun ve geus néangan pikeun méakkeun sesa hirup anjeun jeung. Geulis Filipina ngabogaan pesona unik jeung dangong. Salaku bagian ti Filipino budaya, wanoja ti Ciamis anu pohara friendly jeung pinuh committed ka salaki maranéhanana. Sajaba ti éta, Pinaceae pisan asih jeung nanaon, teu ngan ka salaki maranéhanana, tapi ogé maranéhanana sakabéh kulawarga. Hal gede ngeunaan Filipina awewe nu sipatna ogé informed ngeunaan budaya Kulon, utamana budaya American. Jadi, anjeun teu kudu diajar basa Filipino atawa Swahili pikeun nyarita jeung Filipina alatan maranéhanana anu pohara alus di berkomunikasi dina basa inggris. Salah sahiji anu pang paporit tempat Filipino awewe mal. Maranéhanana méakkeun kalolobaan waktu maranéhanana aya ningali pilem, jandela balanja, dining di restoran atawa ngan saukur nongkrong kira-kira. Sahenteuna ayeuna anjeun nyaho ti mana anjeun bisa mawa anjeun bakal datang Filipina date. Filipino jalma anu gemar ‘texting’. Hirup teu bakal lengkep pikeun Filipina atawa Filipino tanpa telepon sélulér maranéhanana. Jeung ieu, sok tetep dina touch ku ngirim nya amis SMS atawa téks talatah saeutikna sakali sapoé, nu mungkinkeun nya nyaho anjeun keur pamikiran ngeunaan nya. Filipino awewe sok hayang kejutan (jigana paling romantis awewe ngalakukeun). Jadi naha teu reuwas nya jeung Filipino kecap kawas Mahalia nu hartina abdi Bogoh ka Anjeun atawa Magana ka hartina Anjeun deui Éndah. Teu ngan maranéhanana kecap bakal reuwas nya, tapi bakal nyieun nya ngarasa anjeun ngahargaan nya jadi loba diajar ngeunaan basa nya. Ulah nganggap enteng hal manéhna bisa narima ngeunaan anjeun. Teu kudu nyaritakeun nya perenahna. Ngan jadi bener pisan nya jeung dijamin hubungan anjeun jeung nya bakal harmonis. Pacaran nyaéta bagian ti Filipino budaya. Anjeun bisa meunang hiji Filipina jantung teu ngan ku courting nya tapi ogé courting atawa unggul kulawarga nya s jantung. Ieu teu merta hartosna anjeun kudu ‘wah’ maranéhna jeung hadiah mahal, ngan mintonkeun anjeun parasaan bener nuju putri maranéhanana ku kajembaran jeung kajujuran anjeun aksi. Kado mere téh mangrupa bagian gedé tina Filipino pacaran. Thato t mean anjeun meuli nya jeung presents. Komo Filipino lalaki ngalakukeun hal eta jeung Filipina meunang jantung maranéhanana. Eta sacara utamana ngan mintonkeun Filipina awewe anjeun pangajén pikeun nya. Anjeun gé jadi heran nu sanggeus anjeun meunang hiji Filipina jantung, manehna bakal mulang ni mat ka anjeun jeung leuwih kaluar aya nu boga karir alus jeung thriving jalan pikeun kahirupan anu leuwih alus. Filipina awewe néangan pasangan ti Amérika atawa INGGRIS atawa Australia atawa ti nu mana wae nu luar nagri nagara doesn t sok mean maranéhanana néangan hiji gula daddy atawa batur anu bakal nulungan eta finansial. Sababaraha di antarana anu saukur gemar manggihan pasangan ti luar nagari. Paling Filipino awewe Katolik dina agama. Maranéhanana nilai gereja kawinan jadi loba nu cerai teu beunang di Ciamis. masih tetep konservatif. Manéhna flirt jeung anjeun sababaraha waktu tapi nu doesn t merta hartina manehna bakal indit ka bed jeung anjeun katuhu jauh. A loba Murni Pilipino Kageulisan kaluar aya tetep parawan jeung conserve nya virginity pikeun lucky guy anu manéhna baris nikah. Kuring ngaharepkeun mah tips bakal mantuan anjeun loba meunang jantung éndah Filipina awewe. Kuring nyaho yén ieu tips ngan sababaraha, tapi ieu bakal dipake cukup meunang Filipina sunda. I don t nyaho ngeunaan Filipinas hirup di Filipina, tapi kuring bisa nyebutkeun hal nu tangtu pisan pasti ngeunaan Filipinas hirup di Dubai. Kuring geus hubungan jeung Filipina jeung kuring meunang nyaho ngeunaan rahasia nya ngan bulan sanggeus hubungan dimimitian. Kuring bener teu bisa percaya kumaha datang hiji jalma bisa boga rahasia kawas éta. Saterusna mah dimimitian nalungtik ngeunaan Filipinas paripolah jeung maranéhanana tinimbangan for hubungan hiji. Kuring indit ka unggal Filipino batur sapagawean milik ngan pikeun nyaho kumaha datang gadis bisa jadi secretive. Kuring terus nalungtik salila genep bulan kaluar euy ngarasa panasaran kumaha datang urang bisa jadi palsu. Salila waktu éta, kuring peupeus nepi jeung mah GF tapi terus silaturahim hirup. Tuluy lalaunan manéhna ka kuring nu di handap disebutkeun hal ngeunaan Filipinas jeung kuring meunang konfirmasi ti ampir kabéh kolega milik séjén Filipino babaturan milik jeung nepi ka conclusions ieu jeung amanah kuring di antarana nu kawas éta sarta eta pisan normal pikeun maranehna (bisa jadi ieu téh naon maranéhanana budaya, atawa ieu kumaha maranéhanana nyokot hubungan). Maranéhanana nyieun hubungan jeung nu séjénna kawarganagaraan ngan ngabandungan duit maranéhanana atawa pikeun meunangkeun paspor sababaraha nagara kulon, lamun guy nyaeta Bodas. Ampir kabéh Filipinas ngan ulin jeung guys for money (teu bisa tanggal hiji guy ngan keur waktu tepung di KFC) jeung geus leuwih ti kabogoh pasti. Lamun ru GF who is a Filipina nyaéta satia jeung satia ka u, u kudu hudang nepi ti ru ilusi. Manehna geus teu satia, manéhna ngan palinter jeung weruh kumaha ulin. Teu sadaya tapi leuwih ti nu kana disumputkeun prostitusi. Maranéhanana boga tumbu jeung sare jeung guys Bodas atawa locals ngan pikeun bucks (sakapeung). A Filipina bisa ninggalkeun salakina jeung kids ngan pikeun teddy biruang nu, nice coklat (teu komo leuwih mahal) jeung wungu. U kudu ka ngogokeun dirina jeung hal ieu salila tilu poé sakaligus jeung poé manéhna gé jadi dina ru ranjang. Maranéhanana gambar di Dubai anu goréng. jalma mikir yén maranéhanana anu gampang sadia puss** jeung ngubaran eta kawas kertas jaringan (make n lémparan) ampir tanpa usaha nu mana wae euy sabab kalakuanana murah jeung low standar. kasampak kaluar pikeun awéwé dina kaca ieu, nya name is Riza veers, urang tanggal salila leuwih ti hiji taun jeung sakumaha urang tumuwuh manéhna nanya leuwih jeung leuwih duit, dulur dina dirina meunang gering kaasup sorangan jeung manéhna geus balik imah pikeun mantuan kaluar tuluy mom nya ieu bade maot jeung kuring usaha pikeun mantuan nya salaku loba mah bisa, rébuan dollar, mangka dulur dimimitian pikeun meunangkeun gering deui. jadi, kuring nanya western union pikeun sajarah di mana manéhna ngajemput duit jeung ieu sadaya dina tempat anu sarua, ratusan mil jauh ti mana manéhna ceuk manéhna. jadi, kuring dieureunkeun ngirim duit nya, sabab kuring ngajalankeun kaluar jeung topi lamun manéhna murag kaluar tina asih kuring, ieu mah letting nya maot jeung kuring teu t care, manéhna hirup di Zamboanga sib indit. lalajo kaluar pikeun hiji ieu

About