Ngeunaan Us Contact Us Carita Kasuksésan Situs Séjénna Watesan Make Privasi Pernyataan Kawijakan Cookie Kaamanan Dating Loka Map Corporate Affiliates Cupid Media, Cupid Media Logo Filipino jeung Cupid téh mérék dagang kadaptar ExCom Holdings Ngandung Ltd jeung dipaké ku idin ku Cupid Media Ngandung Ltd. Alatan Uni Éropa hukum privasi we kudu anjeun pikeun satuju pikeun urang Sarat Pamakéan jeung Privasi Pernyataan saméméh anjeun bisa neruskeun jeung anjeun Filipino Cupid ngadaptar. Metot ngeunaan kuring nyaeta kuring teu nyaho kumaha nulis jeung nyarita basa inggris. Kuring bisa tari jeung kuring bisa nyanyi tapi teu nyangka, yén kuring boga Celine Dion sora ha-ha aku gampang akur jeung jeung kaula fun pikeun jadi jeung. Abdi gé pastikeun anjeun bakal bisa meunangkeun bore. Abdi bogoh ka ngojay, balanja jeung kuring hayang diajar kumaha carana beuleum. Hiji hal deui, kuring bisa masak anjeun moal kalaparan nepi ka maot. Ha-ha basajan pisan ngora Pinay. Amis, fun pikeun jadi jeung. open-dipikiran. Kaasih. Kami Bisa. dua puluh opat taun heubeul. Kuring hirup sorangan. Kuring boga dua jenis beda gawé, karya salaku sekretaris kantor di pausahaan konstruksi poé shift jeung kuring gawe peuting shift minangka kasir di hiji warung kopi. Aku independent. Kuring teu ngaraos di dieu pikeun muterkeun kaulinan. Kuring keur néangan batur anu fun pikeun jadi jeung jeung alus di komunikasi a batur anu amis jenis jujur jeung pang bogohna. Teu néangan hiji jelema beunghar sabab kuring bisa digawekeun pikeun kuring sorangan. Ngan néangan cinta sajati. Ngeunaan kuring huh Lah, abdi meureun seuri jeung nyebutkeun hi ka anjeun lamun urang éta strangers ngalirkeun dina jalan. Kuring percaya dina kahadean, empati, nyekel muka panto, putting telepon anjeun jauh di dinner, jeung sok nyieun waktu pikeun ngadangukeun ka babaturan jeung kulawarga. As of ayeuna kaula dedicating hirup mah salaku full waktu mantri ditugaskeun di kamar darurat gawe tujuh poe minggu nu méré kuring boga kasempetan pikeun jadi dina hubungan hiji, jadi kaula mah nyoba tuah pikeun manggihan batur dina website ieu, lumayan loba kaula ngan basajan pisan gadis hirup pikeun moments anjeun teu bisa nunda kana kecap, jeung sababaraha hal transcend cangkir kopi jeung batur pikeun ngabagikeun eta jeung. Basajan jeung canggih. Aktif dina kahirupan Asih jeung silih béda nu ngajadikeun eta seru jeung bosen kurang. No drama. Hirup hirup. Atuh karya volunteer. Mah kawas ker jeung ngadatangan tempat anyar. Hiking (menyimpulkan Mt Ceremé Summit) Basisir jeung pantai. Ngahontal kaluar jeung nyokot batur sacara leungeun awal hiji lalampahan. I am a pangagem sunda thru: kagagas, generosity, kabagjaan jeung kabébasan. A lalampahan anu dimaksud lumangsung alatan kuring satuju yén Éta téh teu kira-kira taun anu nunda kana kahirupan anjeun, tapi kahirupan nu anjeun nunda kana taun kami independent awéwé, hirup di Libanon pikeun dua jeung satengah ayeuna. Kuring sorangan imah di Filipina, jepang bisa mah ngadukung sorangan. Kuring bisa meuli hal anu perlu mah, sarta kuring hayang. Tapi kuring geus ngaliwatan loba Filipino hubungan, sadaya teu digawe kaluar. Kaula nyoba loka ieu nyoba jeung dibere nyaho urang ti beda kabangsaan, meureun mah tuah dieu. Kuring boga rasa alus humor jeung ngahargaan hirup. Abdi bogoh olahraga, adventures, kadaharan alus, jeung di waktu nu sami kuring digawé jadi teuas saprak mah ieu dua puluh hiji heubeul. Kuring ngumbara sorangan di wilayah beda pikeun libur. Kuring geus kuat lucu kapribadian. Aku gampang akur jeung jeung friendly. Aku an optimistis jeung kulawarga-berorientasi jalma jeung gol jeung ambisi dina kahirupan. Kuring oge bakal cinta ka ngarambat sakuliah dunya. Kuring jadi asih musik jeung kuring biasana lalajo film salila m Hi free dunya. bébas pikiran. harepan kabagjaan ka sadaya searchers. hiji no datang ka dieu ku kasalahan. kabéh datang pikeun hiji udagan. sababaraha anu jelas. sababaraha kawas kalakuanana salaku malaikat. Hate lakonan, mintonkeun, rolling buleud. I adore lempeng cara, ngumbara, keur bener naon we nu. Hirup anu pendék sarta kuring teu mikir urang kabéh ngaku yen ieu. jadi. hayu urang nyoba moto pangalusna urang mana bae. kajujuran nyaéta kawijakan pangalusna sabab dipaké pikeun jadi ngomong. heuheu) aku hiji jenis awewe anu speaks naon dina sirah nya jeung nyaho naon manéhna hayang jeung naon manéhna teu kawas jeung sajabana. Boga Tujuan gedé dina kahirupan. Kuring teu kawas ulin wae kaulinan di dieu. Kaula pisan friendly ka jalma nu hadé wungkul. Jadi, lalajo kaluar. bisa jadi anjeun messing jeung salah jalma. Kuring bisa nyebutkeun kuring jalma kuat. Sabaraha kali kuring stumbled, kuring teu sok nangtung, Urang gé, éta bagian tina kahirupan. Aya loba tangtangan jadi anjeun nelepon kumaha anjeun bakal ulin jeung kitu meunang jeung rechargeable tujuan anjeun. Kuring teu hayang loba ngobrol di dieu, ngan nanya kuring mah lamun hayang nyaho deui ngeunaan kuring. Good tuah jeung alhamdulilah. PS: kuring Hi. Kuring Naros, ti Ciamis. I love baking jeung masak jadi éta dina kuring. I love Mike Ross jeung Spencer Reid Cocog jeung Kriminal Pikiran masing-masing. Kuring geus rambut pondok ayeuna jeung lamun confuses anjeun-NOPE kuring TEU ngaraos hiji transgender atawa gay, kami alam lahir bikang. Kuring keur serius néangan pasangan nu kamungkinan bisa ngakibatkeun nikah, kuring nyaho kuring keur ngora, tapi kami pressured umur mah. Kuring hayang nyieun ngawangun kulawarga sedengkeun kami sanggup conceiving nu naon ngajaga tekanan sabenerna. Lamun kuring kudu ngajelaskeun sorangan, kami pohara basajan dina sababaraha cara. Cara kuring béda jeung hirup. Kami pisan contented pikeun hal kuring geus, utamana keur aya keur kuring sadaya waktu. Éta mah jeung kulawarga Allah. Cinta jeung affections kuring geus meunang eta, ngajadikeun kuring nuluykeun nilai mah geus pangalaman jeung kami daék ngalegaan ka hareup mah kulawarga. Kami tulus hiji jeung Sapiosexuality jalma éndah jeung jantung hiji awewe anu nyieun anjeun mikir nyaéta seksi, hiji wanoja anu ngajadikeun anjeun ngarasa sarua calakan jeung nya paguneman kaahlian ogé seksi. Paripolah jadi katarik kecerdasan néangan batur nu asak lalaki. Anjeun kudu boga pakasaban jeung tempat anjeun sorangan. Sedengkeun kuring nyokot kecap pisan serius. Kuring sok pakéan pikeun ngingetkeun, tapi dina weekends mah, nu mungkinkeun rambut turun saeutik leuwih. Kuring keur néangan batur anu biasa mah tujuan, nilai, jeung aspirasi dina kahirupan. Urang teu kudu boga sagalana di umum, tapi hal anu penting pikeun kuring yen anjeun aya gairah ngeunaan hiji hal. Kuring hayang jadi dina hubungan jeung batur anu nyangka ngeunaan mangsa nu bakal datang sarta weruh di mana maranéhanana hayang jadi, komo dua puluh taun ti ayeuna. Kami kabetot dina batur anu bisa mawa kaluar pangalusna di kuring jeung anu bakal sok narékahan pikeun jadi leuwih alus. Lamun anjeun mikir yén anjeun bisa tangtangan kuring pikeun jadi anu pangalusna vérsi sorangan jeung néangan batur anu bisa ngalakukeun ieu keur anjeun, mangka hayu urang ngobrol keur hiji awewe nu leuwih ti saukur beungeut geulis: kami yakin, charismatic, jeung ogé calakan. Kuring ngan hayang lalaki anu understands mah kudu pikeun kaamanan jeung appreciates nya patut. Aspiring awéwé teu ngan ngarojong manéhna di sadaya pursuits, tapi ogé nambahkeun nilai jeung petualangan hirupna. jeung mah Gambar Propil nu bakal ngajadikeun anjeun hayu ngahargaan nu. Jadi ngan saukur naon nu KATINGALI ku NAON anjeun MEUNANG.) Ka Jalma abdi bogoh ️kuring sok nanya sorangan. Naha kuring milih anjeun leuwih eta? Naha kami mah bener dina jero asih anjeun? Saterusna, kuring manggihan jawaban. Asih anjeun geus dibikeun kuring kakuatan jeung harepan pikeun nyanghareupan ngalawan mah takwa jeung mamang dina kahirupan. Asih anjeun ieu kungsi rencanana di sadaya, sabab urang boh manggihan diri urang sorangan dicokot ka leungeun masing-masing. Kuring teu nyaho naha, tapi kuring keur jadi tanpa pamrih jeung deeply asih anjeun. Anjeun méré kuring sagalana ngan ku engapan. Hatur nuhun pikeun asih kuring, pikeun narima anu kuring bener kami. Pikeun nyaho mah patut. Abdi gé ngabejaan ka anjeun hiji hal leuwih, mangga jangji kuring nu euweuh urusan naon kajadian antara urang, anjeun masih bakal ngalawan for jeung urang jeung anjeun bakal cicing jeung kuring. Abdi bogoh ka anjeun ️ mah kawas seuri sarta seneng-seneng. Kuring lulus jeung gelar di librarianship juni kamari. Kuring indit ka pangalusna unit di nagara mah. Kuring gawé bagian waktu jobs. Bulan hareup mah bakal panawaran keur nelepon puseur pakasaban. Kuring gé digawé minangka pustakawan lamun kuring meunang lisénsi mah. Kuring kabetot dina praktis sagalana saperti sajarah, budaya, urang, pulitik, agama, jeung sajabana. Mah, anu mikaresep dahar, masak, ningali nempokeun tv jeung ningali pilem. Hi ngaran Angelika malaikat pikeun pondok am ti Filipina dua puluh taun heubeul keur gawe di spa jeung kami single pikeun taun jeung nu naha kuring datang ka dieu ka loka dating ka. manggihan serius hubungan jangka panjang hubungan ka ninggalkeun jeung kuring keur mah napas pamungkas nu urang sadaya ang abdi bogoh ka nyanyi jeung tari jeung masak jeung sagalana kami santun, nyakola wanoja jeung moral gembleng. Kuring keur teu jenis ageman anu kandel make up jeung heels luhur. Kuring rada kukituna ulin olahraga jeung meunang kesang, leumpang jeung bau kawas panonpoé atawa jadi sun dicium jeung keusik dina basisir. atawa travel jeung nempo hal éndah hirup geus nawarkeun atawa ngan saukur tinggal imah maca buku jeung lalajo film jeung jagong beledug. Kuring ngan kawas hal basajan dina kahirupan. Kulawarga anu penting pikeun kuring, sok datang kahiji. Kami tanggung amis jeung jalma miara. Kuring dipercaya yén unggal salah sahiji urang unik jeung husus, jadi kuring hormat pamadegan dulur urang. Kuring oge boga jantung lemes keur barudak — mah dipake nya jadi guru preschool. Kami teu pisan agama, tapi kuring teu solat jeung indit ka garéja. Kuring cinta keur spontan jeung kami well-mannered sarta ngora di jantung. Kuring boga hiji putri nu abdi bogoh jeung cherish jadi dearly. Hatur nuhun pikeun ngabogaan waktu jeung sabar maca propil mah.

Kami sensitip jeung hipu can kuat jeung tegas. Kami reueus jeung keras kerja di cimahi mah ganteng saeutik budak, manéhna geus heubeul dalapan taun. Kuring gawe jeung hirup sorangan di sumedang, jauh ti putra mah, leungit manéhna pisan. Kuring digawé jadi teuas di dieu najan jarak kuring geus jeung kulawarga mah utamana putra mah, keur kuring pikeun bisa nyadiakeun kaperluan putra mah alatan kuring keur indung tunggal. Aku den sunda. Babaturan mah kuring nelepon Den sunda. Kami pangajaran level sekundér utama dina basa inggris tapi kuring yakin kuring mah bener sampurna mah jeung kaahlian inggris. Kuring gawé lima poé saminggu kadang, ku kami geulis riweuh, tapi kuring sok méré waktu pikeun everybody. Kami Menawan, lucu (mikanyaah ka seuri LOBA) well-nyakola (I boga gelar sarjana muda di inggris), professional (kuring boga sorangan pakasaban jeung earning duit sorangan — jadi NO, kuring teu, geus pernah jeung KUNGSI bakal ménta nu mana wae nu lalaki ka ngirim kuring duit — ngan pikeun netelakeun). Kuring keur teu di dieu pikeun tingali pikeun gampang kabur atawa pikeun meunangkeun hiji visa jsb. Kuring bisa ngarambat ku sorangan mah lamun kuring hayang. Kami di dieu pikeun minuhan tulus, menak jeung jalma wijaksana. Kuring sabenerna hayang nulis lotta barang kira-kira kuring — tapi kuring teu tangtu hayang propil mah disada kawas hiji novel. Hihi. (Aku hiji panulis ku jantung). jadi, kuring reckon eta bakal pangalusna lamun anjeun ngan kuring nanya. alus paguneman biasana dimimitian ti aya.) Aku dua puluh hiji taun heubeul kuring diulik BS di panti dina taun ka tukang hartosna ampir dipigawé aku wanoja alus. Jujur satia satia rido. geus saprak humor. lucu. Kuring tiis.

tenang

teu arguing komo teu timburu. Teu puguh. henteu egois. anjeun bakal ngarasakeun lamun nyaho kuring leuwih alus

About