Basisir saeutik cara jauh, jadi no lokal, iwal jalma anu gawé di tilu hotél (nu, saliwatan, sadaya milik a single Filipina kulawarga), eta mah henteu.

Aya urang papanggih pasangan nu kawas urang, datang pikeun sababaraha poé, tapi ngagantung dina Puraran geus dina dua minggu. Kuring teu ngarti eta pisan rileks sarta bagja tempat. Salila urang cicing, périodik ieu hujan jeung di hiji titik leuwih sagara téh spektakuler gambar sun hujan katumbiri. Filipinos di awal nopember, geus nyiapkeun pikeun Taun Anyar, madhab aya TANGKAL. Poto ti Sumedang, di mana urang spent poé dina jalan balik. Nulis laporan dina moment éta, lamun urang diuk turun di Doha. Kuring ngaharepkeun bakal jadi mangpaat salaku geus meuli tiket ka nagara jeung kakara ngira, mana nu sejenna balik.

Alus tuah ka sadaya travelers

About