Saméméh ninggalkeun ka bandara, mariksa di handap ieu dokumén: — paspor — tiket hawa — asuransi travel voucher (voucher) — kartu kiridit — Bank sertipikat pikeun ékspor of currencies asing (lamun sarua geus diékspor ka leuwih ti sapuluh rebu. per person) — lisénsi nyetir (lamun anjeun rencana pikeun nyewa mobil) — surat kuasa keur ka kadua kolotna (pikeun barudak iinditan jeung hiji indung). Dokumén pikeun travel jeung orok. Mun anjeun minor anak iinditan jeung hiji indung, ulah poho pikeun mawa dokumén confirming kekerabatan, jeung notarized kuasa ti kadua indungna. Lamun anak nu mana jeung nu mana wae nu relatif, babaturan atawa dina grup hiji, mangka notaris a certified idin ti dua kolotna (wawakil hukum: bapa tere, ngarit, wali). Lamun lokasi salah sahiji kolotna teu dipasang atawa teu lila (lila lalampahan, gering sacara serius, jsb.), ieu téh desirable boga sertipikat a tina lembaga nu sasuai confirming ieu kanyataan. Lamun kolotna bisa hadir di wates of sertipikat cerai jeung kaputusan pangadilan sacara ngeunaan ninggalkeun anak kaluar ti kolotna anu geus dijieun notarized idin ka anak tour. Anjog di bandara kudu, jam saméméh tiket waktu miang. Resi dokumén di bandara. Lamun anjeun nampa dokumén di bandara, anjeun kudu datang ka Meja nu operator tour di mana anjeun baris sanggup pikeun ménta dokumén (tiket, voucher, asuransi), jeung saterusna bebas ngaliwatan pikeun ngadaptar. Pikeun kosan anjeun kudu: -ngaliwatan pamariksaan adat, nu anjeun kudu ngeusian kaluar hiji Deklarasi adat. Adat Deklarasi bentuk nu di hareup garis adat tabel atawa husus kabaya.

AS per jalma, jumlah nu diékspor kalawan bébas.

nepi ka sapuluh rebu

AS per jalma, jumlah poko keur Deklarasi, jeung petikan ngaliwatan koridor beureum. leuwih ti sapuluh rebu. man, anjeun kudu gaduh hiji Bank dokumén. Adat control dijieun dina jangjang nu mana mariksa hiber nyaéta pikeun mariksa di dina Meja hareup jeung meunangkeun boarding pass. Kamar panarimaan anu didaptarkeun dina Papan utama sabalikna jumlah hiber anjeun lulus wates kontrol. Tuluy nyieun kosan pesawat ngaliwatan lawang, jumlah nu dituliskeun dina boarding pass. Kana datangna ka Filipina anjeun kudu ngeusian dina Deklarasi adat saméméh pesawat landed, pikeun ngagancangkeun petikan adat kontrol. Di handap ieu rupa-rupa item nu diidinan pikeun tugas-bébas sangu: akal kuantitas baju, perhiasan, toilet artikel, opat ratus roko atawa dua buleud leutik bako dua botol anggur atawa inuman nu ngandung alkohol séjén, atawa hiji botol dua rupa alkohol. Pariksa kaluar TI HOTEL MINDAHKEUN KA BANDARA Sasarap di hotel. Anjeun Bagasi anjeun bisa ninggalkeun dina Bagasi kamar hotel. Anjeun kudu mayar ladenan tambahan saméméh datangna beus. Paménta sadaya ladenan tambahan (mini-bar, telepon, jsb.) dibayar sateuacanna. Kana datangna di bandara katuhu di lawang adat koper pamariksaan. Saterusna, anjeun nuturkeun ka panarimaan, nu nembongkeun jumlah hiber anjeun, mariksa koper jeung narima anjeun boarding pass, terus lulus paspor kontrol mana anjeun ngeusian dina kartu ngadaptar miang. Ieu dituturkeun ku di lounge miang, di mana maranéhanana ngantosan pengumuman tina badarat hiber anjeun. Republik Filipina nyaéta hiji nagara di Asia Kidul-Wétan. Ngawengku pulo-Pulo anu loba aya di samudra Pasifik di antara Indonesia jeung Taiwan. Nu panggedéna di Pulo milik Ciamis — Luzon, Mindanao, Palawan, Negros, Mindoro, Leyte. Panjang nusantara ti Kaler ka Kidul nyaéta ngeunaan km, ti Kulon ka Wetan, salapan ratus km Ka Kulon pulo dikumbah ku laut, di Wétan Filipina laut, di Kidul ku laut Sulawesi, Northern Filipina sarta pulo dipisahkeun ti hiji pulo sarta Selat Taiwan Bashi. Shoreline panjang, kepulauan km Total wewengkon Seribu, kepulauan km Relief Pulo téh lolobana gunung, nu pangluhurna nu tina gunung CEREMÉ (m) — aya di pulo Mindanao. Gunung bulan vulkanik asal, nusantara geus luhur aktivitas seismik jeung volcanism. Kira satengah tina wewengkon Ciamis katutupan jeung rainforests tropis didominasi ku palem, karét tutuwuhan, tangkal Banyan, mindeng awi, orchids, kayu manis. Dina jangkungna leuwih ti m di luhur permukaan laut tumuwuh shrubs jeung jukut. Di antara sato nu hirup di Kapuloan Filipina, mindeng kapanggih rusa, mongoose, bagong. Pikeun fauna nagara jeung greatest diversity spésiés manuk, jeung réptil. Dina cai basisir kapanggih loba spésiés lauk jeung kerang di antara nu dimungkinkeun nu utamana noteworthy pearl mussels — clams bisa ngabentuk mutiara. Pikeun warga Rusia ngumumkeun visa-bébas entry ka Filipina. Merlukeun paspor jeung validitas teu kurang ti genep bulan sanggeus ahir perjalanan. Airport pajeg: Filipina pesos per departing panumpang dina hiber internasional, saratus per panumpang lokal penerbangan (dibayar dina peso Filipina). Departing panumpang dina penerbangan internasional kudu mariksa di tukang atawa di bandara wisata service informasi ukuran bandara biaya nu bisa jadi robah tanpa aya bewara. Iklim Pulo tropis muson di Kidul robah warna ka warna kana subequatorial. Ti bulan Maret nepi ka méi di Filipina anu panas jeung garing. Ti bulan juni nepi ka oktober — lilana kondisional usum hujan. Ti nopémber nepi ka pébruari cuaca haneut. Suhu di basisir kira tilu puluh, dina cooler wewengkon gunung. Nu unit moneter nyaéta Filipina peso. saratus pesos centavos. Dina pamakéan, uang, lima ratus jeung hiji rebu pesos jeung koin, jeung sapuluh dua puluh lima centavos. Katolik nyaeta agama populasi, Protestan — salapan, Islam lima, bagian Filipinos tataman ka aqidah tradisional. pikeun ménta timely perawatan médis kudu geuwat tepungan Service Center di nomer telepon didaptarkeun dina kawijakan, jeung pikeun nginpokeun operator inpo nu di handap: — ngaran kulawarga, ngaran Insured anu perlu bantuan — kawijakan Jumlah jeung periode validitas — Alam bantuan diperlukeun — Lokasi Insured jeung kontak Teras turutan parentah nu operator. Precautions di bandara: -turutan Bagasi anjeun. Teu ninggalkeun eta unattended komo keur waktu nu pondok -teu ngarobah di bandara sums badag duit, sabab dina jalan anjeun bakal boga kudu keur maranehna. Precautions jeung saran pikeun tinggal di hotél: nyimpen duit anjeun, dokumén jeung barang berharga di hotel aman -lamun kamar antarana mini bar, sagala inuman dicokot ti manehna salila stay anjeun kudu dibayar dina poé miang di panarimaan hotel. Precautions dina excursions: saméméh unggal tour, mariksa kasadiaan tiket dina ieu tour-teu nyokot gedé ageung tunai -ulah jadi ahir pikeun kosan beus di awal tour. Salila tour, jadi dina waktu nu ditunjuk panungtun tempat nalika eureun dina kursus piknik program -pikeun duit jeung barang berharga kenca dina tour bus, supir teu tanggung sanggeus tour, teu poho kaduh anjeun dina beus. Precautions dina jalan: -nyieun photocopy of pribadi anjeun dokumén jeung originals jeung teu maké, teu ngabejaan ka luar ngaran hotél di mana anjeun reside, jeung jumlah kamar -dina kasus tina maling atawa leungitna kartu kredit, traveler sacara cék mangga. Jang ngalampahkeun ieu, nelepon Bank anjeun dina jalan, nyingkahan jalan demo jeung kali séjén panongton badag jalma bari iinditan di angkutan umum, nyiapkeun sateuacanna duit nu diperlukeun keur indit kajaba kacida perlu teu mawa sums badag duit, dina kaayaan naon waé, teu mawa duit dina leungeun tas -lamun indit for keur leumpang jeung kulawarga, satuju sateuacanna di mana anjeun bakal papanggih lamun batur bakal leungit. Precautions jeung saran pikeun rental mobil: mobil rental nyaéta dimungkinkeun kana presentasi paspor jeung nyetir lisénsi internasional sampel. Mesen hiji mobil di tempat rental, ngaliwatan administrasi hotel. Sababaraha pausahaan nu nyadiakeun ladenan rental mobil, maksa requirements tambahan dina drivers (supir kudu teu jadi ngora ti dua puluh hiji atawa dua puluh tilu taun, jeung lisénsi supir sacara kudu narima sahenteuna sataun atawa dua taun ka tukang). Lamun narima hiji mobil dina sababaraha kasus, anjeun bisa jadi dipenta pikeun ninggalkeun jumlah nu tangtu Deposit -teu ninggalkeun unattended mobil jeung hal — nengetan deukeut ka aturan jalan sarta Parkir di nagara host

About