submit


Aku boh enormously gering jeung teuas di karya nyoba narik sorangan kaluar ti tihang badag karya kuring dikubur di, jadi di dieu aya sababaraha pikiran mah ve ngajemput dina bobogohan jeung smashing Filipino katresna pikeun bulan katukang. Enya, eta ludicrously gampang pikeun meunangkeun diteundeun di dieu. Enya, di hiji jumlah alus kasus, sadaya kudu anjeun pikeun ngalakukeun ieu mintonkeun up jeung teu jadi weirdo pikeun meunangkeun pussy. Tapi Filipinas nu jauh ti bodo maranéhanana geus licik jeung geus share sorangan bodo sirah kaulinan maranéhanana ulin. Ieu nowhere deukeut salaku bad salaku Sarikat, tapi kawas kabéh awéwé, Filipinas boga batin samangsa yén maranéhanana geus sagala teuing daék unleash dina boloho lalaki. Hiji game gedé nu Filipinas cinta ka ulin jeung lalaki nu-menit pamungkas pasamoan parobahan-up. Eta mana anu kawas ieu: anjeun gé mimitian texting nya, manéhna gé satuju ka nepungan anjeun di tempat X, tapi mangka hiji jam saméméh anjeun minuhan, manéhna gé ujug-ujug téks nanyakeun anjeun pikeun papanggih di tempat Y tinimbang sabab éta deukeut. Ieu téh sanajan manéhna geus euweuh masalah pasamoan anjeun di tempat X peuting tadi. Kuring ve geus teu kurang ti genep katresna dina bulan katukang coba jeung narik ieu dina kuring jeung kuring ve nested unggal single salah. Jenis ieu game is an atra daya play: lamun anjeun accede nya tungtutan sarta robah nepi rencana anjeun dina dirina whim, manéhna bakal dictating pigura hubungan. Contona, waktu mimiti a gadis usaha ieu aya dina kuring, urang geus sapuk papanggih di coffeeshop nu ieu ngan nepi jalan ti mah imah di puseur kota Davao. Teu hiji jam saméméh urang ayeuna, sanggeus kuring kukituna geus anjog di mall dimana toko ieu, kuring meunang teks ti nya nanyakeun lamun urang bisa papanggih di ieu lain mall nu kajadian jadi deukeut ka imah nya hiji mall nu aya di pasisian kota jeung bakal nyokot kuring sahenteuna hiji jam-jeung-a-satengah ka meunangkeun ka akuntansi pikeun lalu lintas. Kuring teu sopan ka dirina aya, mangka diblokir jumlah nya ti telepon mah. (Kuring oge saterusna kapanggih kaluar nu manéhna geus nyumput kanyataan yén manéhna ieu indung tunggal ti kuring.) Ieu kaulinan téh meureun nu paling insidious salaku gadis doesn t ngamimitian fucking jeung anjeun nepi ka ngan saméméh tanggal anjeun, tapi aya nyatu batur anjeun kudu kasampak kaluar pikeun ogé. Contona, lamun a Filipina dimimitian whining di titik nu mana wae nu ngeunaan kahirupan nya (hate pakasaban mah, hate mah classwork, jsb.), saterusna nya. Teu ngan teu ieu nunjukkeun yén manéhna geus low resilience keur nyeri jeung perjuangan, éta ngan hiji perkara waktu saméméh manéhna dimimitian nganiaya anjeun up for duit. Jujur Filipinas nungkulan maranéhanana struggles jeung martabat jeung teuing reueus pikeun ménta handouts ti asing I sakali usaha méré ayeuna mah kabogoh duit pikeun taksi jeung manéhna flatly nampik. Ka luar panénjo, eta bisa jadi sigana ridiculous nu kuring nyokong motong off kontak jeung Filipinas menit maranehna mintonkeun dishonesty atawa sikep. Lalaki nyata angka kaluar cara nungkulan masalah ieu, teu ngajalankeun jauh ti eta. Naon you don t meunangkeun nyaeta nilai anjeun jadi hiji asing man ieu jadi luhur di Filipina yén anjeun bakal kungsi kurangna pikeun bikang pausahaan disadiakeun anjeun nunda dina minimum bulistir usaha. Pikeun unggal gadis anu nyoba maksa anjeun kana dirina pigura atawa extort duit kaluar ti anjeun, aya tilu deui anu bakal ngubaran anjeun kawas raja. Basa sunda mangrupa salah sahiji basa resmi Filipina, diajar eta wajib di sakola, jeung nu pamaréntah eta ni mat lamun datang ka dokuméntasi ditulis. Sedengkeun sababaraha Filipinos nu persén béntés dina basa inggris, anjeun bisa tahan paguneman jeung maranéhna gampang disadiakeun anjeun nada turun anjeun make slang jeung sapuluh dollar kecap. Pikeun conto, salaku kuring manggihan kaluar jalan teuas, Filipinos don t nyebutkeun o di tempat enol di diucapkeun inggris lamun datang ka urang lila nomer (ex: lamun maca off minangka salah sahiji tilu, loba Filipinos bakal boga clue naon nu nuju ngawangkong ngeunaan anjeun kudu ngomong hiji nol tilu atawa saratus jeung tilu). Sedengkeun kalolobaan katresna kuring ve dipikawanoh ngirim typo-kaeusi teks basa inggris, kuring bisa ngarti eta gampang, jeung urang bisa boga paguneman di mana kuring display my wit jeung hikmah. Ngajawab: maranéhanana geus belet salaku batu. Maranéhanana geus puguh. Ngusahakeun pikeun djafar eta leuwih ti cangkir kopi bakal torturous sabab moal ngarti nanaon anjeun nyebutkeun. Mah dijieun kasalahan nu nyoba ka tanggal hiji gadis anu ngan bisa ngirim buta huruf hiji suku kata teks, jeung paling urang date diwangun ti kuring pantomiming jeung leungeun mah hoping jeung solat hiji hal bakal nembus nya kandel tangkorak. Manéhna imut, tapi halangan basa ieu ngan saukur badag teuing pikeun meuntas. Ieu mana deui ka naon mah dibahas di tuduhkeun hiji: ditangtukeun nu paling Filipinas nyarita passable basa inggris, naha runtah waktu anjeun dina hiji anu bieu bisa nyegrek kaluar kuring bogoh ka anjeun. Filipino budaya isn t persis intelektual pikeun dimimitian ku di kali, eta karasaeun kawas ieu tempat meunang beku dina waktu wae kira-kira. Aya taya alesan pikeun nyieun hal teuas dina sorangan ku nyoba screw a gadis anu isn t cukup pinter pikeun cacah ka sapuluh dina hiji basa manéhna diperlukeun pikeun diajar sapanjang sakola. Ieu bisa disada kawas hiji game, tapi éta teu. Inget: salaku manusa asing di Filipina, anjeun aya hiji béntang rock. Satengah katresna di dieu ngimpi keur nikah ka bodas guy, jeung lamun manéhna ngabejaan kulawarga nya manéhna s dating urang asing, maranéhanana praktis luhur lima silih. Lamun hiji gadis hayang mawa babaturan nya babarengan dina tanggal hiji, éta hiji wangun bragging: Ha, kasampak di tiis bodas guy kuring bobogohan. Gaduh babaturan nu babarengan bakal make cara nu leuwih gampang pikeun ngégél nu deal jeung gadis anjeun, sabab kawas sagala katresna, Filipinas pamadegan ieu aya dina bagian didikte ku grup sosial. Nyieun gambaran alus dina babaturan, anjeun nyieun hiji komo leuwih alus gambaran dina anjeun gadis. Anjeun kukituna nyangka ti kadua-nagara dunya, Filipina lacks loba tanaga gawé protections nu Amerika nyokot for teu dibales. Lamun datang ka katresna anjeun date anu geus jobs (utamana katresna rumaja), lolobana ti maranéhanana anu digawé dua belas jam sapoé, genep poe saminggu. Ieu hartina anjeun gé ngan bisa nempo eta hiji pasangan poé minggu di paling. Lamun anjeun kudu sosobatan kira-kira jam, anjeun gé geus nyieun karapihan jeung pamanggih ngajaga multiple katresna dina rotasi. Lamun nu ngajadikeun anjeun ngarasa bad, ngan ngingetkeun sorangan nu alus nomer ieu katresna nu fucking kira-kira dina anjeun sanajan maranéhanana protestations chastity jeung kasatiaan. Naha anjeun mikir laju kasuburan jadi luhur di nagara ieu? Kuring mah nagreg anjeun. Teu ngan aya kondom di dieu leutik teuing pikeun rata-rata man bodas (Filipinos keur kurang endowed rata-rata), wrapping nepi is damn deukeut diperlukeun dibikeun nagara s hukum. Filipina nyaéta salah sahiji ti saeutik nagara di Bumi mana aborsi haram, hatur nuhun ka nu usaha Katolik Gereja, hartina a dieunakeun-up dina orok department hartina masif nyeri pikeun anjeun. Sedengkeun Filipina jeung AS don t boga anak ngarojong extradition kasapukan hartina lamun anjeun sambel gadis nepi, anjeun bisa meunangkeun off hook nu ku kabur nagara kaula teu gemar pamanggih ninggalkeun anak mah jadi diangkat di Asia Tenggara ghetto. Hiji ieu asalna ti sobat Larry. Filipina masih nilai bikang modesty jeung chastity (sahenteuna di masarakat), hartina ngalaan pikiran outfits nu no-no pikeun Filipino katresna. Jalma-jalma anu teu ngagem eta aya katresna anu ve spent sababaraha waktu ka luar nagara jeung geus diserep sababaraha tina budaya dimana wae maranehna indit (baca: maranéhanana anu tunggang cock carousel nepi ka maranéhanana labia tos blue). Ieu meureun kurang bener dina leuwih liberal bagian nagara, sanajan. Terus di pikiran nu ieu mah observasi jeung teu ketat pituduh. Kuring bakal dipikaresep post inpo nu leuwih wincik dina banging Filipino katresna saterusna, lamun kuring geus leuwih pangalaman ka mairan dina. Lamun anjeun liked post ieu mangka anjeun bakal kawas Teu Ciamis, mah -kaca buku nu ngajarkeun anjeun kumaha saré jeung Filipino awewe salila datangna ka Filipina. Ieu ngandung wisata tips, game saran, jeung kota panungtun nu méré anjeun kabéh inpo anjeun kudu bang Filipinas, jeung informasi ekslusif I haven t diterbitkeun dina mah blog. Klik di dieu diajar. Hak Cipta — Matt Forney. Sadaya hak ditangtayungan. Kabéh séjén hak cipta tetep milik nu bogana. Imah Ngalanggan Watesan Pamakéan Kawijakan Privasi Gulung ka Luhur — Dirancang ku Thrive Téma Powered by WordPress cookie setélan dina website ieu diatur pikeun ‘ngidinan cookies’ méré anjeun pangalusna pangalaman browsing mungkin. Lamun terus ngagunakeun website ieu tanpa ngarobah anjeun cookie setélan atawa anjeun klik ‘Narima’ di handap mangka anjeun consenting ka ieu

About