Ditilik ku lima internasional utama kageulisan pageants (Miss universe, Miss world, Miss Bumi, Kantun internasional), nu paling awewe geulis planét kudu dianggap hiji Filipino, sabab geus meunang sagala ieu lima kompetisi, ieu teu mungkin pikeun komo Venezuelan.

Loba Amerika, Canadians, atawa Éropa bakal leuwih milih pikeun nikah sakabeh awewe Asian nyaéta Filipino teu ngan pikeun kageulisan tapi ogé alatan kurangna halangan basa (di Filipina ampir kabéh nyarita basa inggris, sabab nagara ieu hiji American urut jajahan), kitu oge agama: Filipinos nu Kristen.

Filipinos — teu tunggal bangsa tapi sakelompok jalma

Nelepon sakabéh populasi Pilipina, jeung Kapuloan turunan imigran ti Filipina residing di nagara-nagara séjén, contona, hirup di Amérika Sarikat, juta Filipinos.

Ranking ieu presents paling éndah, dina pamadegan mah, hiji well-dipikawanoh di Filipina

About