Sumur, lamun anjeun ratus yakin yén ieu téh bener, anjeun moal bisa maca artikel ieu. Anjeun bakal riweuh teuing saré jeung, no, rébuan ngora sarta éndah Filipinas. Kuring geus katutupan kamari reasonn jeung kuring ngaharepkeun anjeun teu ulin jeung polos hate lamun anjeun aya di dieu pikeun alesan kahiji. Hayu urang fist boga katingal di naha anjeun mikir yén maranéhanana anu gampang jeung nu naha anjeun bisa percaya bohong saméméh kuring nembongkeun bebeneran. Anjeun teu bisa percaya panon anjeun. Jadi loba awewe hayang anjeun. Anjeun keur teu dipaké pikeun sakabéh perhatian ieu. Jantung anjeun balap, jeung pulsa anjeun ngabejaan anjeun nu ayeuna téh poé lucky anjeun. Kusabab kitu anjeun mutuskeun pikeun asup ka dina sejen Filipino loka dating. Jeung game dimimitian deui. Butuh kurang ti genep puluh detik nepi ka ningali kahiji talatah dina koropak anjeun. Anjeun geus ka sababaraha carita. Sababaraha di antarana nu bener. Batur nu jadi palsu salaku Pamela Anderson sacara boobs. Panglawungan nu sampurna tempat kaulinan pikeun guy anu kudu hiji ego dorongan. Ka batur ngabejaan carita ngeunaan kumaha manéhna banged sapuluh Filipinas dina tilu puluh poé jeung dua menit saterusna saterusna guy klaim yén manéhna geus sex jeung tilu puluh awewe dina tilu puluh poé sanajan manéhna geus teu tinggaleun na mom sacara basement saprak sma. Tangtu, anjeun bakal nyebutkeun yén sadaya Filipinas gampang lamun indit ka Angeles Kota atawa kotor bar di Sumedang. Mayar katresna pikeun sex teu ngajawab pertanyaan»nu Filipino awewe gampang.»Hookers nu hookers jeung maranéhanana gé sare jeung anjeun duit. Maranehna ngalakukeun eta di Jerman, maranehna ngalakukeun eta di AS nu, jeung maranehna ngalakukeun eta di Ciamis. Artikel ieu sanés ngeunaan bar katresna. Tangtu, anjeun mikir yén unggal awéwé di nagara ieu hayang sare jeung anjeun, jadi jeung anjeun, jeung nu nikah anjeun. Ieu teu heubeul awewe atawa bar katresna. Kalobaannana nu katresna kuliah di awal maranéhanana s jeung sababaraha di antarana komo ngora.

Maranéhanana kabéh nyarita basa inggris. Hayu urang nyebutkeun anjeun keur pilari hubungan serius jeung anjeun teu sieun ka nagara ieu di propil dating online anjeun. Anjeun nulis hal sapanjang jalur»kuring teu ngaraos di dieu pikeun muterkeun kaulinan. Kaula néangan hubungan serius jeung pasangan hirup.»Anjeun bakal meunangkeun banjir jeung talatah. Koropak anjeun bakal kasampak kawas Kevin Federline sanggeus cerai-na ti Britney Spears. Heck, anjeun komo teu boga waktu pikeun ngawalon ka unggal talatah tunggal. Manéhna nu sieun meunang dipaké, tapi kapercayaan yén manéhna bakal papanggih nya Kaukasia pangeran menawan ngajaga nya bade Éta gampang pikeun minuhan Filipinas online jeung eta komo gampang pikeun tanggal eta, sahenteuna lamun anjeun keur pilari hubungan serius atawa pikeun nikah. Kuring geus kungsi jeung kuring malikan, KUNGSI ngadéngé yén Filipina ceuk»bangsat balik sorangan»lamun Kulon man ditanya nya nikah manéhna. Kuring bakal nyebutkeun enya, tapi ngan lamun anjeun ngartikeun jadi gampang pikeun ngingetkeun, nepi ka ayeuna, pikeun meunangkeun babarengan jeung, nikah, pikeun ngawangun hiji hirup jeung. Kuring teu kungsi bakal nelepon eta sluts, bitches, atawa whores. Maranéhanana teu pantes disebut kawas éta sabab geus leuwih ti hiji alesan risiko lalaki dipaké, tricked jeung betrayed ku asing anu megatkeun janji maranéhanana. Enya, loba Filipinas bakal saré jeung anjeun dina tanggal munggaran. Sababaraha di antarana bakal nyokot baju maranéhanana off menit sanggeus maranéhanana papanggih anjeun.

Anu leres

Manéhna teu a mom single ku pilihan. Kabogoh nya teu naon jadi loba Filipino lalaki ulah. Manéhna lumpat jauh pas manéhna manggihan kaluar nu manéhna hamil. Manéhna bisa digawé full-time alatan orok jeung manéhna teu boga cukup duit sabab manéhna bisa digawé full-waktu. Manéhna weruh yén manéhna kungsi bakal manggihan salaki sabab Filipino manusa bakal kungsi nikah gadis anu ngabogaan anak ti manusa sejen. Kuring geus dikaitkeun perkosa, nyiksa, kekerasan domestic anu lucu Pinays kudu nyanghareupan nu rutin mah Filipino awewe pituduh. Jeung kuring geus ka anjeun naon biasana kajadian lamun manéhna meunang hamil. Maranéhanana geus jadi loba sunda pikeun méré jeung di waktu nu sami maranéhanana anu dikurilingan ku lalaki anu boh teu paduli atawa anu teu hayang jadi sareng maranehna sabab guy sejen teu paduli. Anjeun teu dating di jawa Barat. Anjeun teu kudu jadi ratusan hal jeung minuhan rébuan patokan.

Anjeun ngan bisa jadi

Filipino Cupid ngabogaan. anggota jeung sababaraha pamiarsa mah geus papanggih jeung girlfriends maranéhanana dina loka ieu. Maranéhanana tetep dina néangan lalaki tina ngimpi maranéhanana jeung Kulon lalaki tetep dina pikiran nu Filipino awewe anu gampang. Teu percaya sadaya nu anjeun maca dina panglawungan jeung ngan sabab anjeun babaturan indit ka Angeles Kota jeung mayar pikeun sex lain hartosna yén gadis saterusna panto, tangtu teu sarua. Tapi, pasamoan Filipinas online téh dina kanyataan gampang jeung eta komo gampang lamun hayang hubungan serius atawa upami anjeun keur néangan pamajikan. Kuring kakara rek ngarti yén aya loba alesan naha Pinays nu jadi obsessed jeung lalaki kawas anjeun jeung kuring ngaharepkeun yén anjeun teu saterusna nya kasalahan. Ulah mikir nu sarua koméntar anjeun dijieun kira Filipina di nagara imah maranéhanana manglaku ka Filipina hirup di luar negeri? Kuring keur bade ka Jepang dina sababaraha bulan jeung ngagabung Japan Cupid papanggih sababaraha awewe. Aya dua Filipina yén kuring bakal jadi ku manéh, jeung maranehna sigana cukup getol boga hubungan jangka panjang. Salah sahijina nyaeta anca lain salah kuring teu bisa nyaritakeun. Tapi maranehna boh pohara agama. Teu anu maksudna mah moal katingali ku nu mana wae nu action? Kuring ngadéngé umumna hal nu sarua ti koréa lalaki Jepang. Maranéhanana bisa nolak mana wae nu lalaki asing, komo lamun maranehna Cina (saha pamarentah maranéhanana boga konflik jeung). Ngalepatkeun eta sadayana ka kantong buku, lamun pangeran menawan ngaheéat nona di marabahaya. Kuring ngarasa sorry pikeun sasama mah Filipina anu mikir nu manggihan jeung nikah bodas guy bakal nyalametkeun eta tina marabahaya. Kuring sakali boga mental sarua, tapi ogé bangun saméméhna saméméh ragrag off ti awan pink. Teu pangalusna mah pikeun earn duit sorangan, méré duit bantuan ka indung jeung duduluran, jeung ngawangun imah mah ti kuring sorangan kesang. Dear mah sasama Filipina, make uteuk anjeun jeung naon nu ku anjeun diajar ti imah, sakola, jeung dina kahirupan pikeun meunangkeun naon nu anjeun hoyongkeun. Teu ngaliwatan nikah bodas lalaki nu mana wae nu atawa urang asing saha anjeun mikir bakal nyalametkeun anjeun ti kamiskinan. Kami mah sedih maca pamadegan lalaki ieu dikirim ti sawarga, tapi kuring ogé teu bisa ngalepatkeun eta mikir jalan éta. Maranehna teu nyaho, yén anjeun maturan yourselves salaku kurban anak domba jadi anjeun bisa mantuan kulawarga anjeun. Bageur nawaran reureuh eureun keur hiji cupang kurban anak domba. Filipinas cinta sex jeung sakali anjeun keur sorangan di kamar hotel bersantai, anjeun geus meunang sababaraha. A ongkos sababaraha lalaki chubby ayeuna tapi nu salapan belas taun heubeul lima»kg ngimpi gadis ieu jadi kapanggih jeung beungeut kawas hiji malaikat niup pikiran anjeun manéhna bakal ngahurungkeun nepi kaduga hiji poé. Anjeun mutuskeun upami anjeun keur bade tetep nya sabab batur bakal geura-giru snap nepi piala néangan katresna. Lamun bener kawas eta ramping indit ka Thailand manggihan langsing katresna di Filipina nyaéta gawé teuas hirup aya sataun atawa jadi anjeun bakal nabrak kana ngimpi anjeun gadis. Anjeun bisa bang rata katresna nepi ka anjeun geus gering eta unggal poé. Anjeun bakal bisa dieksploitasi lamun anjeun ngantep maranehna kamiskinan drive ieu jeung katresna dina circuit muatan pesos salaku pagawé leupas rata-rata. Lamun anjeun manggihan gadis alus anjeun, ll jadi belanja dina ieu nya atoh jadi anjeun nelepon. Naha anjeun hayang ngan ka bandung kabogoh atawa nu bakal datang pasangan menu sagala aya. Tata krama jeung dangong meunangkeun anjeun diteundeun di Filipina leuwih ti kasampak tapi teu boga duit teu aya madu. teu sadaya Filipina awewe anu gampang pikeun meunangkeun. teu sadaya rumor nu bener. nah, meureun upami anjeun gaduh kacindekan éta geus mangka anjeun can papanggih katuhu Filipina pikeun anjeun Papanggih tilu puluh ngan hiji ceuk no (ladyboy ha gedé suku giveaway) jeung maranéhanana kabéh hayang sex. Dieureunkeun néangan ayeuna kapanggih inten. Yep maranéhanana ladyboys yakin bisa parobahan gedé maranéhanana suku

About