submit


Nu pamandangan sex di Palawan teu comparable séjén maksud popular di Ciamis. Komo di Puerto Pangéran, ibu kota pulo, aya terpusat beureum-cahaya wewengkon. Éta pisan sababna naha loba guys ninggalkeun tempat ieu pamikiran aya kacida teu aya tempat di mana ngora lokal Filipina ladies ngajual ladenan seksual ka asing. Tapi nu teu bener: Anjeun ngan kudu nyaho di mana anjeun kudu indit. Sabab aya sababaraha bar, klub KTVs jeung katresna sumebar di sakuliah Palawan jeung mayoritas anu écés kapanggih di Puerto Pangéran jeung Nida El. Ngan sababaraha tipe tangtu hookers anjeun teu baris sanggup manggihan di Palawan (acan), saperti ngiringan katresna jeung soapy urut katresna keur nu anjeun leuwih alus balik ka Angeles atawa Sumedang. Tapi don t salempang, lamun anjeun rencana pikeun méakkeun ngeunaan hiji atawa dua minggu di tempat kawas Puerto Pangéran, Nida El atawa Croon, anjeun pasti bakal boga waktu gede jeung katresna lokal di tempat kuring nyebut dieu. Ieu kahiji, panghadena jeung paling up to date pituduh dina girly bar pamandangan di Palawan jeung kuring mikir eta hiji ide nu sae pikeun dibeulah jadi bagian nu beda-beda, gumantung ka kota jeung tipe tempat papanggih katresna: Salaku sok, kuring bakal nambah poto, video, déskripsi, harga info peta lokasi sakabeh disebutkeun tempat. Bavaria nyaéta hiji paling populér. Perenahna di Malva Jalan deukeut kamari, anjeun teu bisa luput eta: caang jeung warni lampu neon narik perhatian unggal single guy leumpang turun jalan ieu. Eta sacara resmi KTV, tapi euweuh kawas anjeun bisa nyaho ti Cebu atawa Sumedang teu alm offs nu utamana cater ka beunghar lalaki koréa. Atmosfir leuwih santai di dieu, jeung anjeun bisa lalajo katresna menari bari galecok jeung nu séjén asing (atawa Filipinos). Phoenix KTV anu pangkolotna girly bar di Puerto Pangéran (saprak). Eta sacara dijalankeun ku Taiwanese expat jeung Filipina pamajikan. Ku alatan éta, éta leuwih populer di kalangan lalaki Asian jeung teu jadi loba kalangan Westerners, loba saha balik deui ka Bavaria unggal peuting maranéhanana cicing. Éta meureun meunang hiji hal teu jeung rada harga nu leuwih luhur di dieu. Equus téh leuwih anyar girly bar nu s lolobana popular antara Filipino guys. Ahéngna sanajan, nu harga pikeun nona inuman jeung bar fines anu sarua saperti di Bavaria (tempo di handap pikeun harga info). Jeung upami anjeun hoyong sababaraha leuwih otentik nightlife, mangka anjeun bisa kantor kaluar ka Pineda Jalan, di mana anjeun bakal manggihan sababaraha leutik bar saperti eBay Videoed Bar. Katresna aya bisa jadi senang jeung nice, sabab don t meunangkeun nempo salaku loba asing salaku ladies dina bar di puseur kota. Nu paling populér klub peuting di Puerto Pangéran téh Tiki Restorer. Eta sacara kawentar pikeun anak musik live unggal peuting fitur nu panas jeung lokal Palawan katresna menari jeung nyanyi di panggung. Éta ogé metot sababaraha katresna paling éndah ti kota lamun jalma ngora hayang ka pihak, maranéhanana biasana indit ka Tiki (boh teratur katresna jeung biasa jobs poé, mahasiswa atawa hookers). Tiki Restorer ieu merenah aya di puseur kota, di sudut Rizal Ave jeung Fernandez Jalan. Lamun anjeun leumpang kira-kira spot poék tina Rizal Avenue atawa Teu Pedro Vicente Taman ti ngeunaan pm, anjeun bakal bisa manggihan sababaraha psk nangtung kira-kira dina jalan. Maranehna nungguan gancang jeung gampang konsumén pikeun waktu anu singget. Maranehna kalawan nyata teu jadi pikaresepeun salaku di bar, sarta aya ogé sababaraha ladyboys di antarana, tapi anjeun kungsi nyaho: Lamun anjeun ngarasa bosen jeung bar atawa loka dating anjeun bisa nyokot stroll kira-kira jeung nempo lamun anjeun manggihan jewel. Cara panggampangna pikeun papanggih katresna sakumna Palawan (jeung sesa Ciamis) ka kontak sababaraha anggota Pina Sunda. Sababaraha ieu katresna nu aheng jeung panasaran papanggih asing a, jeung sabab aya aren t ampir salaku loba guys bodas saperti dina séjén wisata panas spot kawas Cebu atawa Angeles, anjeun teu boga waktu teuas pikeun ngatur sababaraha dinners. Anjeun bisa jadi geus jadi heran sabaraha kasampak anjeun meunang ti biasa katresna di Sumedang, tapi di dieu di Palawan eta sacara komo leuwih ekstrim: Sabab aya nu t nu loba asing di dieu anjeun bisa kalayan gampang flirt jeung katresna nu anjeun tempo di toko jeung kantor. Tapi dina pangalaman mah, Pina Sunda anu pilihan leuwih alus pikeun nohonan katresna sabab loba ieu toko katresna bakal nice pikeun anjeun pikeun prakték maranéhanana inggris, tapi saterusna tétéla maranéhanana geus boga kabogoh (atawa salaki). Nu nightlife di Nida El leuwih handap key ti di Puerto Pangéran, kawas kasempetan pikeun papanggih katresna lokal. Kuring papanggih a nice nona anu digawé minangka pembantu rumah tangga dina mah bungalow resort. Urang teu sababaraha leutik ngomong dina poe kahiji mah, jeung dina poé kadua mah, sanggeus kuring balik ti pulo mah-hopping lalampahan, kuring nyandak nya kaluar jeung bike mah ka lalajo panonpoé tilelep babarengan. Oh, kuring poho ka disebatkeun yen urang geus kungsi sex saméméh urang komo indit kaluar (manéhna knocked dina panto kamar jeung indit ka bed mah sareng net reungit sanggeus kuring kakara smiled jeung ka dirina Hi, datang dina.) Kenangan gede. Aya sababaraha leutik karaoke bar di puseur kota Nida El, teu kudu nyebut ngaran nu mana wae nu di dieu salaku nu boga rutin robah. Ngan leumpang kira-kira jeung anjeun bakal gampang manggihan eta. Unggal bar geus kira — katresna padamelan. Anjeun bisa nyanyi lagu atawa ngan nginum jeung eta. Pukka Bar mangrupa tempat paling wisatawan indit dina kalolobaan peuting. Ieu gaya reggae bar geus sampurna lokasi katuhu ku basisir. Anjeun bisa jadi boga untung jeung nempo sababaraha Filipina gadis asup lebaran di ditu, tapi biasana eta sacara asing jeung sababaraha asing guys jeung Filipina girlfriends. Ngan cek eta kaluar pikeun diri. SAVA Basisir Bar jeung Kabagjaan Basisir Bar anu ogé populér, tapi leuwih cocog pikeun santai nginum sanggeus lalampahan ka pulo atawa pikeun bringing tanggal hiji (aya sababaraha katresna ti Nida El dina Filipino Cupid). Komo kurang bar jeung open-dipikiran katresna ti di Nida El bisa kapanggih dina Croon. Tapi nu doesn t mean anjeun teu bisa boga loba fun jeung papanggih ngalamun atawa dua salila cicing di dieu. No Ngaran Bar geus dijieun sorangan hiji ngaran nu salila taun ka taun, geus pangalusna ratings dina Google jeung nu naha éta téh biasana pangsibukna bar di Corona. Anjeun bisa manggihan campuran wisatawan, expats dina libur kitu ogé Filipinos dieu. Sejen populér bar patut mariksa kaluar nu Hangover Bar jeung Restoran, Hardrock Bungsu Bar jeung Pulo Boy Grill

About