hehehehe, jeung opat ratus rubles, ayeuna mah nempel. pikeun bir, nu kuring teu utamana kawas. Oke, kungsi kapikiran.

Cuaca di Moscow anu alus. Pikeun completeness, perlu ngadangukeun jeung sisi sabalikna, tapi jadi jauh gambaran nu nu Gloss salah. Teu, tapi manéhna. Kami tenang kawas boa constrictor. sabab kuring ngan teu ngarti ieu man goréng. Tapi ayeuna geus datang: ngan full of SHIT. Jeung saterusna obrolan ngeunaan nanaon jeung taya alesan. Mugi gusti coba séjén breed. Goréng teuing nu archive chat teu-anjeun sorangan geus maca deui jeung dipikaharti. Kuring mah teu ngarti naon anu anjeun pikeun silih tabung digulung. Hayu urang ngaharepkeun nu Gloss bakal nembongan di dieu jeung netelakeun posisi maranéhanana. Kuring bisa ngarti lamun pintonan pulitik differed, tapi anjeun tatu nepi ka hiji satengah-turn. Jeung naha keur kuring jeung sugisatta. Manéhna bisa jadi geus rebutan a. Jeung manéhna ieu nyetir. Naon kinda mad di kuring, manéhna teu bisa ngajelaskeun. Hayang naon atuh manéhna bad-teu ngomong. Jadi ngan boh nyetir atawa trolls jadi parah. Teu, manéhna datang alatan duit sorry manéhna. anjeun sorangan di jalan, jeung hal nu sarua pikeun lads ti Tomsk tightened. Di handap ieu mangrupakeun ayeuna irakus millionaires indit. Lamun manéhna serius ieu ngonpigurasi, eta bakal datang. Jeung panghasilan bulanan dina dua puluh lima juta teu masalah. Tapi tétéla, ieu SAGALA bohong. Oge, kuring diuk di bar, dua Beers nginum, saeutik mahal, ku cara kitu. pikeun dua ratus rubles per kaca, jeung indit imah. Kapentingan hirup di gigireun imah. Enya figs weruh, Gloss ieu cukup serius, tempat nu ngusulkeun. Sagalana ieu bade uchiha. Nah, nu teu lumangsung. Ieu rusuh ngeunaan anjeun. Maksudna mah. Jeung kamari anjeun jenis teu ngarti nu bluff kosong. Dupi anjeun jadi gampang katipu jeung bodo. Ngan lamun sakabeh kumpul di numpuk, nu ceuk ieu pigura, teras sadaya baris jadi jelas geura-giru. Boh Ngakuna atawa retarded pubertas.

Hello, guys

Lamun anjeun bade nungkulan gede bohong ieu, meunangkeun Putin blows. Nu mana wae nu panah. Manéhna bakal datang jeung mariksa nyieun eta gampang. Teu kawas eta lamun barang ngalakukeun. Kuring kungsi ngalawan. Ogé. Gempur jeung terus hirup, Allah nyaram anjeun teu datang — kaula dina duit nunda, anjeun assholes teu cukup. Nu Zhen jangji lings carves datang ka hareup. awak anjeun mah threw

About