Hayang nempo di imah anjeun lemah lembut, pamahaman, miara awewe, ngadenge nu tawa barudak, sadar mutuskeun pikeun ngamimitian hiji kulawarga. Urang harga rata-rata dua puluh lima di handap pasar. Urang teu hayang Anjeun pikeun overpay: tingkat luhur service di hiji harga affordable bener. Usaha urang papanggih di mall, klub jasmani, dina pakansi. Spent loba waktu galecok jeung katresna di Internet. Sababaraha kaping ngeunaan nanaon, jeung urang paburencay di arah nu beda. Sakumaha anu geus bosen ieu narcissistic, fixated dina labél boneka jeung bisnis instruktur pikeun manajer senior anu ngobrol jeung anjeun kawas manéhna dunungan anjeun. Mah boga atikan anu alus, pakasaban gede, éta katuhu sadaya jeung sisi material tina pertanyaan. Tapi cara pikeun manggihan pamajikan, kuring teu nyaho. Kuring geus dipercaya nu ieu mah lucky unrealistic.

Ti unggal pasamoan ieu mah stoned, tapi hiji poé ieu, keur mah nangkeup, manéhna ngajak kuring pikeun euro.

A knockout

Kuring nginum saminggu, mangka meunang nepi, dikumbah beungeut mah jeung sadar yén dunya téh karanjingan.

Sok ngaluyukeun nya jadwal

Usaha pikeun ngarti nya unrestrained kahayang pikeun tumuwuh karir.

Taun kaliwat, euweuh nu robah

Dina ahir urang paguneman manéhna ka kuring yén kulawarga jeung barudak téh boring poé kamari, ieu hirup teu keur dirina. Pasti dina waktu urang teu leuwih katresna pikeun saha nilai kulawarga anu prioritas

About