Eta bisa jadi pajeulit lamun anjeun keur pamikiran ngadatangan Filipina pikeun kahiji kalina. Anjeun bisa jadi teu nyaho persis kumaha kalakuanana. Dibere nyaho naon budaya kawas di Filipina di pos ieu. Dina»luar», Filipina sigana dina salah sahiji dasar Westernized internasional tempat di Asia. Basa inggris nyaeta kaprah di sadaya tempat indit, jeung paling sakabeh tanda jeung notices anu dina basa inggris. Filipinos geus dicokot ka tradisi Western voraciously, di baju, slang, gancang-dahareun, film, jeung musik, jeung saterusna.

Tapi, handapeun ieu veneer perenahna an Asian jiwa. Filipinos share rea nu sarupa nilai jeung sikap beda jeung Asians. Kudu anjeun gagal ngarti palsu kapercayaan Western budaya, jeung nganggap Filipinas bakal meta, meta jeung kalakuanana kawas Westerner, anjeun bakal bunuh loba sosial jeung hubungan pribadi blunders nu bakal boga deui dampak langgeng. Filipino tradisi nekenkeun gampang hubungan interpersonal. Kahadean sok nyaéta tujuan, jeung rudeness kudu ngahindar dina kaitannana mana wae.

Ulah jadi hiji budak goréng

Teu nangtung kaluar dina riungan, keur ditarima ku grup, jeung teu meunang bareng jeung dulur jigana bisa treasured. Kurang ajar paripolah bakal meunangkeun anjeun nowhere dina Ciamis. Bisa jadi aya sia aya nu leuwih goreng ti jadi pisan jeung agrésif. Saprak diri patut nuju ka jadi ilahar, nyigeung a Filipino rasa diri atawa timer hormat téh ka nanya gelut.

Tetep jauh ti konfrontasi

Lamun provoked,»tahan basa anjeun»jeung curb anger anjeun. Lamun dina Filipina, eta sacara lengkep krusial ka»ngalestarikeun anjeun tiis». Tetep jauh ti pisan, boisterous jeung agrésif kabiasaan.

Filipinos pisan hipu ka kritik

Di Filipina, anak leuwih oke jeung anjeun bener bisa nelepon sejen ku bending leungeun anjeun, jeung palm turun, jeung leungeun di handap atawa kira-kira di handap gado

About