submit


Ciamis, komo salila ieu jaman modern, masih diatur ku tradisional norma nu geus lulus dina saprak pangheubeulna generasi. Maranéhanana masih tahan nilai heubeul aqidah nu geus dipandu eta pikeun abad. Ieu téh sabab Cina katurunan modern Filipinos. Nilai ieu masih diperkirakeun kaluar tina everybody ku masarakat. Filipino awewe nu masih ekspektasi nu nona-kawas tatakrama jeung sikap. Jadi, bobogohan Filipino awéwé bisa cukup tricky kahiji kalina mun anjeun teu nyaho Filipino budaya. Sanajan maranéhanana bisa sigana atra, eta masih bayaran pikeun nyaho eta oge, jadi anjeun bisa geus suksés kahiji tanggal. Ménta idin jeung ngawanohkeun diri bener. Filipino awewe nu dicokot care of ku kolotna kawas barudak komo lamun maranehna tumuwuh-up geus aya. Kolotna kungsi cease ka kasampak sanggeus barudak maranéhanana, jadi ieu téh katuhu pikeun ménta kolotna tanggal anjeun keur idin nu bade kaluar. Kungsi poho pikeun ngawanohkeun diri bener. Prakték maranéhanana gentleman kaahlian of hormat. Ieu dimimitian ku mintonkeun up a bit saméméhna ti waktu sapuk jeung leuwih importantly, bringing imah anjeun tanggal dina waktu deui. Sok mastikeun yén manéhna téh teu nyaman jeung kungsi nempatkeun dirina dina posisi kagok. Keur chivalrous nyaeta plus gedé jeung gampang bakal meunang Filipino awewe jantung. Hal ieu bisa dipigawé jeung basajan belah kawas ngabantu tanggal anjeun jeung lawang panto. Jadi kahirupan date. Filipino awewe nu lolobana ditangtayungan, can maranéhanana geus dongeng sisi nu hayang ngajajah hal nu anyar. Nyaho kumaha ngahibur tanggal anjeun tapi teu ka extent keur teuing flamboyant. Tetep nya kapentingan dina naon bae boh anjeun keur diajak ngobrol ngeunaan jeung kungsi ninggalkeun nya kusam moment. Dibere nyaho nya leuwih hade jeung mintonkeun pangajén di nya qualities alus. Jujur jeung teu komo narik kaluar trik. Lamun anjeun meunang pikeun bagian dimimitian pikeun nyaho silih, ngan jadi diri jeung jujur. Kajujuran bakal meunangkeun anjeun jauh jeung dipikaresep bakal nyieun tanggal anjeun leuwih pamahaman jeung considerate. Kungsi nyaritakeun ngampar ngan pikeun ngingetkeun anjeun date. Filipino awewe ngan bisa méré anjeun trust maranéhanana lamun maranehna rasa nu dipercaya jalma. Anjeun nyieun nu lumangsung ku nu keur jujur. Bobogohan Filipino awewe teu merlukeun boros hal, maranéhanana bisa kalayan gampang jadi impressed jeung komo ngan saeutik can bermakna. Jadi sensitip. Méré tanggal anjeun kualitas moments dina munggaran anjeun papanggih up bisa dipigawé ku ngajaga dirina kapentingan. Tapi éta ogé leuwih alus nyaho lamun méré tanggal anjeun nu rohangan, salaku mahluk jeung batur saha anjeun geus kungsi jeung bisa jadi teu jadi gampang di kahiji. Tanggal kahiji nyaéta sadaya ngeunaan keur teu nyaman jeung silih jeung dimimitian pikeun jadi acquainted. Lamun anjeun bade ka bener ngudag tanggal anjeun kana hiji hal leuwih serius, anjeun bisa jadi hoyong iklas yayasan kuat. Sababaraha bisa jadi intimidated ku wincikan nu maranéhanana kudu ngaliwatan ngan narik tanggal munggaran bener. Tapi mayar ngahormat ka Filipino wanoja sacara aqidah jeung tradisi nu bakal earn anjeun maranéhanana dipercanten cara quickest mungkin. Ieu bisa jadi sigana sagala teuing pajeulit, tapi Filipino awewe aqidah anu dumasar kana basajan dos jeung don ts dina kahirupan. Tanggal kahiji bakal jadi lengkah kahiji pikeun hiji hal loba leuwih bermakna jeung deeper nuturkeun, jeung nu ngan bakal lumangsung lamun anjeun ngalakukeun sagalana katuhu jeung dijieun hiji hal éndah kaluar ti tanggal anjeun

About