Loba jawaban full of mental ruksak jeung deluded individu, loba anu dipicu ku pertanyaan jeung coba pikeun membela posisi maranéhanana salaku guys heubeul kana ngora Fili awewe jeung ngayakinkeun diri eta bener cinta. Ieu ngora Filipino awewe anu nikah heubeul bodas guys nu ngalakonan eta murni pikeun kahirupan anu leuwih alus jeung duit, maranéhanana nyaho bodas heubeul guy moal hirup nu panjang sarta maranéhanana boga kahirupan anu leuwih alus sedengkeun manéhna hirup sarta ogé biasana inherit na duit sanggeus manéhna mati. Anjeun kudu ngarti yén kahirupan di Filipina pikeun loba jelema sabenerna crap, nikah heubeul bodas guy jeung sok kawas manéhna pikeun leuwih hadé hirup aya hiji hal nu tangtu jumlah Filipino awewe mertimbangkeun jeung sababaraha aktip nempatkeun diri dina suharto jeung website dating keur kulon lalaki manggihan eta. Saha nyoba delude diri nu dua puluh taun heubeul ngora santun néangan Filipino gadis anu sabenerna sacara séksual jeung romantically kana sababaraha tujuh puluh taun heubeul lalaki bodas anu serius off di lama taneuh. Aya hiji alesan anjeun ampir henteu kungsi nempo awewe ngora ti sabenerna alus nagara Asia kungsi ngalakukeun ieu jeung teu kungsi buang diri onto loka dating, sabab ngan saukur teu hirup dina kaayaan kitu pikareueuseun salaku kidul nagara Asia wétan.

Lalaki kolot anu ngalakukeun ieu tangtu boga kapentingan pribadi dina deluding dirina nu ngora Filipino gadis sabenerna mikanyaah manéhna.

Eta sacara pisan sedih jeung nekat, sababaraha di antarana aya di jawaban di dieu

Gandeng kasampak aneh oge, eta sacara jenis ngerakeun for everyone jeung kuring ngarasa bad pikeun Filipino katresna.

Tapi maranehna aktor alus bari, nepi ka man heubeul pamustunganana mati off

Sababaraha awewe ngora oge bakal mibanda kelamin dina sisi jeung guy ngora sabab aya awewe ngora jeung boga pangabutuh oge.

Loba nu geus nyata BF sacara, teu jarang nu man heubeul manggihan

About