Jigana éta téh hiji kanyataan nu aya Filipinas anu neangan asing, Amerika hususna, ku sabab hayang meunang kaluar tina kasangsaraan of keur goréng. Tapi naon statistik éta pikeun urang pikeun single eta kaluar. Nyaeta dumasar kana studi kanyataan. Aya teu nya nu bener nu aya loba nationalities séjén nikah lalaki asing teuing? Rusia, Vietnam, Cina, Thailanders, jsb. Teu eta jadi teu nyokot dua pikeun tango? Lamun Filipina (atawa nu mana wae nu séjén asing kabangsaan) katresna neangan lalaki asing pikeun serius hubungan jeung nikah, teu cara séjén kira-kira teuing. Lalaki American neangan non-Amerika keur nikah. Nu hiji kanyataan teuing. Aya jadi loba profésional dieu saperti perawat jeung dokter nu datang ka nagara ieu digawekeun jeung maranéhanana hired alatan kaahlian maranéhanana, sarta pamustunganana, maranéhanana manggihan lalaki maranéhanana milih salaku mitra hirup, nu hartina nikah for eta pikeun hubungan, teu mawa eta kaluar ti maranéhanana kasangsaraan sabab geus earning kacida alusna. Ieu téh hiji kanyataan yén urang ti nagara dunya katilu hayang datang ka Amérika pikeun meunangkeun kaluar tina kaayaan éta, aspire pikeun standar luhur hirup. Tapi boga urang poho nagara ieu sajarah? Forefathers urang atawa loba di alam lahir Amerika asalna ti nguap. Pikeun nu nu ngomong Filipina goréng, nu meureun bener, salaku loba nagara séjénna anu goréng teuing. Tapi ari urang boga kanyataanana dipariksa, geus we katempo goréng nagara ieu teuing. Jalma anu hirup urang perangko dahareun jeung kaamanan sosial. Jalma anu hirup di jalan, muggers dina jalan of New York atawa LA jeung kota sejen. Atawa geus teu geus ka eta wewengkon. Meureun anjeun jadi sheltered di anjeun beunghar lingkungan nu teu nempo saha ieu realities. Kuring mikir we kudu meunangkeun urang fakta babarengan saméméh urang nyieun kasar judgments dina batur. Kuring dipariksa populasi Filipina, kitu, hal ieu projected di. juta. Naon persentase nu ditéang nikah American. Jeung teu sakabéh eta neangan atawa anu maranéhanana ditéang. Tapi anjeun ogé kudu nyaho yén maranéhanana boga laju luhur peuntas laut pagawe, teu ngan pagawe di URANG tapi di Wétan Tengah, sarta nagara-nagara séjén. Maranéhanana boga solusi pikeun meunangkeun kaluar ti kamiskinan maranéhanana, teu ngan nikah. Eta bisa jadi pagawean salaku domestic helpers atawa salaku professional dina nagara nu bayaran leuwih luhur, tapi ieu téh hiji keras earned jujur hirup keur maranehna.

Urang sigana kasampak handap dina eta tapi aya loba kasus di mana lalaki American geus jadi alus ngabogaan Filipina atawa Asian istri ka asih jeung miara maranehna. dupi anjeun tiasa ngabayangkeun batur masak pikeun kabéh hidangan anjeun, komo porsi hidangan anjeun di bed, nyiapkeun baju anjeun maké, meresihan anjeun mess, mere anjeun deui rubs unggal peuting, nyokot care of your kids, jsb. Kuring teu apal batur, nya pamajikan fuses leuwih manéhna, komo meunang na anduk jeung parobahan baju siap, komo nunda pasta gigi di na huntu, méré manéhna imahna slippers lamun manéhna datang ka imah jeung méré manéhna urut bersantai manéhna bari nungguan maranéhna dinner pikeun masak. Jeung manéhna téh teu goréng atawa teu boga pendidikan. Manéhna nyaéta gelar wadah jeung karya ti imah nyieun sorangan sadia pikeun salakina. Sabaraha Amérika katresna bakal ngalakukeun nu? Kuring geus dilongok Filipina jeung komo kulawarga-panghasilan tengah geus maids jeung drivers. Maranéhanana geus badag mall, jeung rekreasi saperti pantai atawa resorts nu jadi diaksés. Anjeun bisa lalajo film di mall badag pikeun kurang ti dua rebu jeung maranehna geus ngajalankeun kahiji film sakaligus dileupaskeun ti dieu. Maranéhanana dahareun téh seger, anjeun bisa leumpang ka pasar sarta geus freshly butchered daging atawa freshly bray lauk atawa freshly meunang ngatur sayuran. Jalma nu ramah jeung marahmay. Maranéhanana nyaho maranéhanana tatanggana, taya kanyeri kawas di dieu di AS. Maranéhanana geus incidence pisan low tina depresi atawa masalah kaséhatan mental. Maranéhanana teu kudu anti-depressants sabab bisa seuri ngeunaan maranéhanana masalah jeung boga kulawarga jeung babaturan pikeun ngabagikeun eta jeung. Sorry for nu keur sidetracked, tapi kuring mikir isu ieu, American atawa lalaki asing eureun néangan asing katresna keur nikah, mangka asing katresna bakal eureun néangan eta teuing. Nyokot dua pikeun tango. Handapeun garis nyaeta, teu ngan pikeun hiji alesan. Kahiji, teu salawasna lalaki asing — aya kavling Filipinas anu geus Filipino salaki. Nagara urang teh nagara jeung jumlah pangluhurna populasi dumasar kana statistik panganyarna sabab asing salaki. Kadua, eta teu saukur Filipinas anu boga lalaki asing pikeun serius hubungan. Aya awewe di seluruh dunya anu kudu urang asing salaki. Kasampak di Thailand cinta link Vietnam cupid Jepang. jeung myriads tina situs séjénna awewe néangan nationalities beda jadi salaki maranéhanana. Katilu, eta bisa jadi salah sahiji tina rupa-rupa faktor nu bisa ngawengku pecuniary alesan jeung kahayang pikeun hirup di nagara sejen — mana, kuring reiterate, teu ekslusif pikeun Filipino awewe sabab lain awewe ras séjén kudu sarua rationales pikeun nikah ras séjén. Filipina bisa jadi hiji nagara dunya katilu tapi eta teh keur naif mikir nu ayeuna teh ngan goréng nagara di dunya. Kaopat, eta bisa jadi sabab polos cinta sajati. Sanggeus kabéh, ieu téh abad ka — sunda teu ditangtukeun ku ras atawa warna.

sabenerna

paling Filipinas nu bener teu néangan lalaki asing pikeun serius hubungan jeung nikah. maranéhanana ngan hayang kulawarga hirup kahirupan anu leuwih alus jeung teu leuwih ti éta sabab kitu naon nu rata-rata Filipinas mikir, maranéhanana hayang Filipino lalaki ti lalaki asing sabab Filipino lalaki anu leuwih alus pencinta. Filipino lalaki sunda Filipinas leuwih hade tinimbang lalaki asing. Sabab lalaki American anu makalangan anu pangalusna salaki di dunya, jeung Filipinas nyaho yén lalaki American nu sugema jeung awewe American jeung keur néangan deungeun istri anu bakal ngahargaan eta. Well kaula Filipina jeung dad mah nikah ngora Filipina ti Ciamis. Jeung kuring nyaho pasti manéhna ngan hayang kawin mah pa sabab manéhna hayang jadi di Amérika jeung geus dad mah duit. Filipino katresna cinta asing sabab boga duit. Sabab nyaho jeung jalma lalaki, maranéhanana bakal boga hareup leuwih alus. Ékonomi jeung pamajikan hirup teh teu alus di Filipina — na, jadi nu katresna ngaharepkeun pikeun manggihan batur pikeun nyokot eta kaluar yén lingkungan ambéh maranéhanana geus leuwih kasempetan keur diri jeung kulawarga maranéhanana. Sabab hayang eusian shortcomings asing istri. Kuring ngarti Filipinas jeung Jepang ladies anu pangalusna istri dina sakabeh damn dunya. Aku rooting pikeun hiji. Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, teu hirup aneh, loba kajadian nu ngarobah cara urang mikir, ieu kawas aya hiji hal nu sejenna bade dina yén teu aya anu hayang mikir ngeunaan. Kuring teu lepas lila di bed atawa lamun kuring boga sanggama jeung hiji awewe jeung salaku awewe saperti teu ngarasakeun ngabogaan sex jeung kuring. Naon anu kedah abdi lakukeun

About