Di dieu nu has carita: a man di ahir s onward (kuring geus ditempo salaku heubeul salaku s) datang ka Filipina (atawa Thailand, atawa Kamboja, atawa.).

Manéhna nyangka yén awéwé di nagara imah nu dahsyat harpies, teu pantes keur bobogohan atawa nikah. Manéhna geus menyakiti ku ieu awewe sorangan budaya sababaraha kali jeung geus megatkeun pikeun megatkeun bébas jeung nyieun jalan sorangan, jeung awewe anu sabenerna hormat lalaki. Ieu awewe ngan lumangsung jadi salah opat (atawa salah, atawa salah.) umur sorangan jeung dina nekat selat. Kanyataanana teh nya eta lalaki ieu biasana handap laras: untalented, unintelligent jeung pikaresepeun.

Tapi teu di sorangan pamadegan — maranéhanana jero, jero kana Dunning-Kruger wewengkon

Eta sadayana bisul handap pikeun diri suku jeung ngajalankeun naon bae mental senam anu diperlukeun pikeun ngayakinkeun diri yen eta sacara OK pikeun hiji lalaki kolot geus bandung jeung katresna di teens ahir maranéhanana. Salaku ka naha maranéhanana keur teu awon tipe seksual predator kaluar aya, jawaban pangbasajanna nyaéta nu loba saeutikna aya ku hukum umur sarat jeung, happily, awewe maranehna milih anu mindeng cukup pinter pikeun solokan jauh cukup duit pikeun ngaronjatkeun kahirupan sorangan. Smartest meunang atikan maranéhanana jeung kaperluan bahan (mobil, imah) tuluy ngaléngkah ka dating ngora lalaki. Dina wangkongan, Filipinos sadar yen ieu lalaki kolot teu utamana gede, tapi maranehna nyieun no usaha pikeun ngudag eta jauh boh, nyaho yén nu DOMs nu nambahan duit rada goréng ékonomi

About