submit


Naon bener nyieun kuring murag asih jeung Filipina ieu jalan nu katresna ngarawat kuring. Rata-rata, Filipinas nu jadi pikaresepeun, girly jeung nurturing nu eta teu mungkin keur teu boga waktu nu sae jeung salah. Komo lamun gadis ieu t salaku metot kuring bakal liked, nya feminitas jeung eagerness mangga terus kuring kira-kira, sahenteuna for saeutik saeutik. Pikeun dimimitian ku, ampir sakabéh Filipinas anjeun bakal papanggih nu amis ka titik keur downright treacly. Komo katresna anu teu hayang saré jeung anjeun bakal jadi nice ngeunaan kalam yén anjeun moal komo ngarasa goréng. Sabab Filipinas teu acan conditioned hate jeung sieun lalaki dina cara nu sarua yén American katresna geus, maranehna moal brutally moto anjeun turun sakadar keur najong. Filipino katresna teu ngubaran lalaki kawas clowns nu aya pikeun ngahibur eta, jadi maranehna moal nolak anjeun ngan pikeun nyieun hiji bad lulucon atawa ngahina anjeun pikeun demi ngahina anjeun. Filipinas ogé incredibly nurturing. A Filipina pangluhurna tujuan dina kahirupan téh pikeun manggihan man saha manéhna bisa ngawula jeung perawatan pikeun. Lamun anjeun meunang kana hubungan jeung gadis, teu heran lamun manéhna dimimitian ngalamar masak pikeun anjeun, ngabersihan apartemen jeung ngalakukeun hal nice pikeun nyieun anjeun bagja. Contona, basa ku kuring disebutkeun salah mah Davao girlfriends nu ieu mah gering, manéhna maksa yén kuring hayu nya ngajalankeun ka apoték keur sababaraha ubar jeung cicing peuting pikeun mastikeun ieu mah bener kabéh. Komo sluttier, leuwih Westernized katresna geus sababaraha ieu nurturing qualities. Rata-rata Filipina kahayang pikeun nyugemakeun nya lalaki nya ngajadikeun hiji ibu gede. Leuwih ti sakali lamun ieu mah leuwih di Ciamis, kuring terus mikir ka sorangan, kuring nyaho, mun kuring kabeneran meunang ieu gadis reuneuh, eta teu bisa jadi goréng. Saterusna, Filipinas nu incredibly feminin. Sanajan sapopoé maranéhanana pakéan leuwih fungsi ti flashy, maranéhanana sok coba pikeun kasampak menarik pikeun lalaki ku maké makeup jeung anting. Contona, ampir sakabéh cashiers anjeun bakal datang di sakuliah maké lipstik. Kuring jadi jadi inured ka feminitas Filipinas yén lamun kuring lumpat sakuliah an Gadis australia waddling kira-kira kantor imigrasi di Davao, ieu mah ampir dicokot aback. Manéhna dua puluh pon kitu kaleuwihan beurat, geus buck huntu, jeung ieu seething jeung ambek-ambekan jeung hanjelu seksual. Eta sacara jelas yen dimana wae manéhna ti, manéhna dipaké pikeun lalaki kissing nya burit ngan keur awéwé, tapi dina taneuh di mana katresna nu feminin jeung ngurus diri, manéhna kukituna geus relegated ka freak témbongkeun status. Salaku corollary a ieu, Filipinas jadi aman lamun maranehna teu kasampak persén pangalusna maranéhanana. Komo lamun manéhna kakara datang leuwih ka anjeun tempat pikeun lalajo film, manéhna gé bisa dipigawé nepi lamun manéhna nu keur jalan clubbing. Euweuh urusan sabaraha lila anjeun geus geus babarengan, manéhna gé sok tetep timer sadar penampilan nya jeung hayang ka kasampak salaku panas salaku mungkin. Sabab Filipinos umumna béntés dina basa inggris jeung nuturkeun American TV jeung pilem, budaya halangan antara katresna jeung anjeun loba nu leuwih handap ti eta ordinarily bakal. Sedengkeun Filipinas boga budaya sorangan quirks, anjeun tiasa gaduh hiji paguneman jeung salah jeung manéhna bakal bisa ngarti anjeun guyonan jeung rujukan budaya pop. Hal ieu ngajadikeun wooing katresna jeung verbal anjeun acuity loba gampang ti dina séjén nagara deungeun. Sedengkeun Filipinas nyokot atikan sacara serius, maranéhanana teu ngidinan sarakola maranéhanana pikeun meunangkeun dina jalan hubungan maranéhanana. Komo katresna kuliah pikeun jadi ahli hukum atawa insinyur komputer anu ngan salaku feminin jeung menawan salaku séjén Filipinas. Dina kanyataan, hirup di Filipina kapaksa kuring ka reevaluate kapercayaan mah nu atikan kuliah ruruntuhan katresna’ personalities jeung ngajadikeun eta teu cocog pikeun jadi istri jeung ibu. Sedengkeun Filipinas aspire pikeun diajar sareng pikeun meunangkeun jobs alus, teu tempat careers maranéhanana dihareupeun maranéhanana kahayang pikeun meunang kawin jeung boga budak. Pikeun Filipinas, jobs nu hiji hal anu anjeun pigawé pikeun meunangkeun duit jeung sia leuwih. Saterusna, Filipinas ngabalukarkeun kurang drama ti American katresna. Sedengkeun pines condong pikeun meunangkeun timburu jeung clingy, maranehna moal ngamimitian gelut tanpa alesan alus, atawa bakal maranéhanana tahan minor slights ngalawan anjeun. Bari kuring teu meunang jadi badag ngalawan jeung hiji mojang dina Davao, ieu alatan kuring keur hiji asshole jeung kuring deserved. Mun anjeun geus kungsi laboring dina asumsi yen sagala hubungan kaasup telenges alesan jeung konstan bickering, anjeun bakal manggihan Filipinas jadi pleasantly atuda. Sedengkeun Filipinas coba pikeun ngulinkeun kaulinan jeung lalaki maranehna teu nyaho oge, sakali anjeun geus katempo nya sababaraha kali, manéhna gé leupaskeun polah. Sawaktos anjeun keur bobogohan jeung Filipina, manéhna gé maké jantung nya dina leungeun baju nya jeung nyieun eta jelas yén manéhna paduli ngeunaan anjeun. Filipinas dina leuwih liberal kota kawas Sumedang condong pikeun muter leuwih kaulinan jeung nu harder ka rengat, tapi lamun anjeun keur dina hiji leuwih konservatif kota kawas Davao, teu heran lamun anjeun geus katresna nétélakeun yén maranéhanana cinta ka anjeun sanggeus sababaraha minggu. Ieu sagemblengna mungkin nu maranéhanana lemah-burit game maén hade dina chump Filipino dudes, tapi iwal mun geus hiji basement-dwelling parawan, anjeun bakal bisa nyaritakeun hiji Filipina saterusna pindah ti mil jauh. Sedengkeun loba Filipinas condong sare kira-kira utamana di wewengkon nu leuwih wisata-beurat kota anjeun ogé bakal sapatemon loba katresna anu hayang settle turun jeung hiji lalaki. Salaku hasilna, sakali anjeun geus gotten a gadis kana bed, anjeun bisa nyieun nya kabogoh anjeun ampir langsung afterwards. Ieu pangalusna dipigawé dina kota anu leuwih kolot dibikeun Filipino sikep hirup di momen, katresna di Sumedang jeung tempat nu sarua condong ka kurawa ti guy pikeun guy, kungsi kapikiran yen maranéhanana kabéh ngaku maranéhanana keur gering pamaén atawa naon bae. Filipinas nu mutlak setan dina karung. Sedengkeun maranéhanana Katolik aqidah condong make eta lahiriah ditangtayungan, sakali anjeun geus ngancik gadis, manéhna gé bangsat anjeun nepi ka anjeun teu bisa nyokot eta deui. Leuwih chaste katresna bakal kudu dilatih nepi, tapi sanggeus sababaraha kaping, anjeun bakal bisa kapang nya kana sampurna slut. Ngan inget yen ampir sakabéh Filipinas geus ludicrously ketang pussies, jeung browner katresna condong boga pondok pussies ogé. Mun anjeun geus rata atawa luhur rata-rata dina ukuran, anjeun keur teu bade bisa pinuh tembus alus bagian tina katresna anjeun bang. Sajaba ti, Filipinas wakil-pakem pussies mimitina bisa nyieun mibanda kelamin jeung anjeun teu nyeri eta, utamana lamun maranehna geus virgins. Pikeun alesan ieu, kuring nyarankeun ngabogaan botol K-Y atawa Astrolabe gunana, jadi anjeun bisa betah anjeun battering ram kana dirina gerbang beusi tina kahirupan. Ahirna, Filipinas boga nilai kulawarga kuat. Eta sacara umum nempo katresna nyekel leungeun jeung ibu ibu maranéhanana di mall jeung nyampurkeun silih affectionately. Ka Filipina, kulawarga nya nyaéta hal pangpentingna dina kahirupan nya, sarta manéhna tetep deukeut jeung teu ngan nya kolot jeung duduluran, tapi nya kulawarga extended ogé. Éta sabab ieu kulawarga deukeut dasi nu Filipinas nyieun saperti gede istri jeung ibu memang, lamun anjeun nganjang, anjeun bakal mindeng manggihan diri anjeun wondering naha anjeun kudu t meunang kawin jeung nyieun anjeun sorangan tina brood halfpipe kids. Ngan downside nyata tina Filipina kapribadian kumaha ditangtayungan aya di masarakat. Sabab nagara s Katolik-dipangaruhan budaya, Filipinas moal super-kaasih jeung anjeun basa anjeun keur kaluar, atawa teu maranéhanana pakéan dina cara nu bakal make teuas anjeun-dina galur ngalawan anjeun jeans. Di masarakat, Filipinas berperilaku pisan damang fashion, sarta anjeun teu bakal bener-bener nempo eta di pangalusna maranéhanana nepi ka anjeun keur sorangan jeung salah. Sejen mungkin downside (atawa tibalik, gumantung kana sudut pandang) pikeun Filipinas kurangna maranéhanana tina waktu nu bakal datang orientasi. Salaku geus mah disebutkeun samemeh, Filipinos pisan hirup di moment jeung biasana teu mikir lampah maranéhanana ngaliwatan. Hal ieu ngajadikeun eta gampang salaku cake pikeun meunangkeun Filipina kana ranjang ngan saukur nyieun nya ngarasa alus sarta terus pindah seduction maju tapi ogé bisa ngabalukarkeun masalah séjén turun jalan. Contona, nyokot akun ieu ti Rosh V Forum anggota inexactly, anu dibahas kumaha manéhna nanya a Filipina lamun manéhna hayang boga orok jeung manehna ceuk enya katuhu jauh ie, manéhna hayang boga orok katuhu dina moment éta. Eta sacara umum maranéhanana demureness jeung unattractive rupa nu sambel Filipina kaluar pangluhurna pajabat eselon of posy paradise. Gumantung karesep anjeun dina katresna, anjeun bisa manggihan Filipinas mentega rupa jeung Katolik hang-up teuing nungkulan. Dina sababaraha hal, kurangna sabenerna katresna panas bisa jadi hiji deal-breaker, utamana lamun anjeun boga game alus teuing. Najan sakabéh ieu, dibikeun kumaha éndah Filipino katresna nu jadi kira-kira, ieu mungkin keur gaduh waktu bad lamun anjeun keur ngadatangan. Lamun liked post ieu mangka anjeun bakal kawas Teu Ciamis, mah -kaca buku nu ngajarkeun anjeun kumaha saré jeung Filipino awewe salila datangna ka Filipina. Ieu ngandung wisata tips, game saran, jeung kota panungtun nu méré anjeun kabéh inpo anjeun kudu bang Filipinas, jeung informasi ekslusif I haven t diterbitkeun dina mah blog. Klik di dieu diajar. Hak Cipta — Matt Forney. Sadaya hak ditangtayungan. Kabéh séjén hak cipta tetep milik nu bogana. Imah Ngalanggan Watesan Pamakéan Kawijakan Privasi Gulung ka Luhur — Dirancang ku Thrive Téma Powered by WordPress cookie setélan dina website ieu diatur pikeun ‘ngidinan cookies’ méré anjeun pangalusna pangalaman browsing mungkin. Lamun terus ngagunakeun website ieu tanpa ngarobah anjeun cookie setélan atawa anjeun klik ‘Narima’ di handap mangka anjeun consenting ka ieu

About