Ieu téh bener nyebutkeun yén tujuan Filipino katresna nyaéta pikeun meunangkeun asing man nikah manéhna jeung pindah ka hirup jeung manéhna. Sugan ieu téh alatan kanyataan yén lolobana loka Dating dijieun pikeun asing, ngarah susuratan jeung Filipino katresna (kanyataan anu sipatna basa inggris muterkeun hiji peran penting). Najan luar biasa kaéra Filipino katresna dina waktu nu sarua pisan friendly jeung kabuka ka Dating jeung wisatawan-lalaki.

Di dieu anjeun bisa nempo kumaha manéhna mana anu ka hareup, sarta anjeun teu nyaho naon nu bakal kajadian saterusna: manéhna robah warna ka warna, imut, giggles jeung embarrassed.

Nalika hal ieu kajadian — ngajadikeun eta jelas yén éta kabetot dina anjeun

Indit nepi ka nya jeung nyebutkeun»Hello»deui, nyaho salajengna tangtu kajadian: manehna ngajak anjeun ka imah papanggih kulawarga mah. Indit ka imah nya, jeung aya nganggur heran dina kanyataan nu komo kahiji kalina manéhna nempo anjeun, anjeun ngabahas rencana pernikahan. Filipina katresna anu pohara alus di sex kitu ogé katresna ti bar, tapi keur nikah anjeun keur teu mayar pikeun sex)

About