Keur sasaha teu rusiah nu Filipina nyaéta miskin pisan nagara di Asia Kidul-Wétan

Naon anu pang metot, loba karya, tapi ieu téh teu heran

Tempo di handap pikeun pilihan gambar ti propil dina loka Dating.

Saha bener mikir nu ‘jegud’ bakal béda keur sababaraha shit dina loka Dating

About