Enya, dear mah, hal datang ka hiji sirah. vigorously serangan anak poék nafsu, seep forgetting ngeunaan kontrasépsi, jeung nods di response ka sadaya petunjuk ngeunaan minuhan kolot jeung pihak kawinan. Tapi ngeunaan sadaya dina urutan. Anjeun inget, kaayaan ieu meunang leuwih neken téh devoted ka na next sunda, kuring bergegas ti klub ka bandung, ka Mall Mall, teu komo diajak ngobrol saha, jeung post-apocalyptic gambar online. Loba nu beauties saméméh taun Anyar snapped nepi, tangtu, kanyataan. Jeung sésana teu hoyong ngamimitian hiji dialog, jadi teu ngadangu set nu lian dina bodo frasa ngeunaan teuas nasib, kulawarga Isine merlukeun saharita bantuan finansial. Kuring nebak di ieu seger poto. No, hayu urang ngomong, hiji jalma anu a apriori teu ngahutang duit pikeun pamilon séjén tina komposisi: lamun anjeun ngan méré lima belas rebu jeung nyokot imah, blog bakal nganggur pikeun nulis ngeunaan, jeung sex — bakal sia — cicingeun puguh lengkep. Di bandung, manéhna dipencet provokatif mimicking sex polah, mangka anjeun kamungkinan nyangka heunceut sex alot, jeung aduan»naha anjeun nyokot lila pikeun cum». Kahiji diangkat panon-na ka sawarga -«Pitulung.»jeung saterusna megatkeun pikeun meuli tiket lotre — ditandatanganan up for salah sahiji Filipino loka Dating, jeung indit keur panas susuratan, kauntungan tina basa inggris warga Kapuloan dina level. Anjeun bisa nebak naon kaula meunang di. Dina kalimah tina salah sahiji babaturan mah,»Filipina — maranehna teu ogress, salaku cicingeun, sahenteuna maranehna aya di Kristus percaya.»Cacah biaya eusi rusiah jeung leyuran nya loba masalah (hampura, lain tret kuring teu datang di sakuliah), jeung ngabandingkeun jeung biaya nu tiket pikeun asih Filipina, kuring megatkeun, ieu teu ieu, jeung disadiakeun dina hiji tiket jalan. Di dieu eta, mah Jane ieu Daring kuring. Saeutik hariwang, sabab panglawungan nu pinuh ku carita Filipinos teu hayu maranéhanana ngajaga sanggeus questioning mana jeung for ieu naon maksud flies. Urang dikaitkeun via link video, jeung kuring sangka manéhna imut, tapi pastikeun hésé. Lamun kuring nempo nya ngaleupaskeun. Eta tétéla yén manéhna hirup di Pattaya sababaraha hubungan, jeung Jane ménta kuring pikeun nyokot nya. Jeung kuring boga hiji hal kuring ngaraos bingah — imut mojang jeung pikiran, a sora pikaresepeun, hugging nya jeung ati-ati. Relatif hirup di hiji domain nu hadé di shoreline, drove deui jeung parted nepi ka peuting. Sanggeus sababaraha Beers butuh, tapi mayar, lamun urang pindah kana mah pangkeng. Manéhna geura-giru nyokot off kabéh baju nya jeung nanya pikeun anduk. Jujur, kuring teu mikir nu sanggeus mah kuat iteuk téh teu dibalikeun, jadi deeply study splinter sedih di jantung mah. Sex. Anu pangalusna mah geus kungsi salila genep bulan ka tukang. Manéhna datang leuwih jeung leuwih deui, jeung kuring jeung horor geus dipikaharti, anu ayeuna moal bisa terus jeung amebic rusiah. Ieu teu robah pikeun leuwih alus sanggeus kuring gering maranéhanana awewe, jeung ayeuna mah ngan bisa narik pasip ladies. I leungit count of sabaraha kali ieu sadaya peuting jeung isuk, jeung mangsa ngimpi, manéhna hugged tightly kuring jeung snuggled nepi ka kuring. Sasarap. Oh, jeung manéhna eats dahareun manusa isuk tipe oatmeal atawa endog digoréng, jeung teu kasampak di kuring kawas kuring ieu hiji alien. Ieu téh poé kaopat urang indit ka pilem, sunbathe dina basisir, jsb jsb kuring teu ngarti yén éta téh sarua wisata, jadi kuring teu, komo lamun urang bisa manggihan nya a job — kabéh ieu ngan bakal samentara, sarta pamustunganana urang bakal manggihan diri urang sorangan di paéh-ahir atawa Filipina, atawa suicidal Sarikat. Thailand pamajikan kuring kudu, jeung naon atuh ayeuna — mah kungsi bakal nyaho. Kuring mikir nu rusiah — takdir anjeun. Jeung, jelas, kurang nyeri ka ‘péso di mana deui'(Allah nyaram) ti Thailand istri ti ti rusia). hiji ogé, Imah, lamun, nu, teuing, bakal ngapung ka hareup. anjeun tiket bakal mayar maju pikeun FILA atawa service ti anjeun. Tapi jeung rusia katresna, leres pisan no way. Sabab loba wisatawan, jeung utamana ti Rusia bisa anjog ka hiji ngora athletic guy hirup di Paradise jeung nyetir a motor, jeung pikeun akun sorangan. Hanjakalna, Enya, jeung rusia katresna di sadaya dina sagala cara. Devoting ka eta sababaraha belas taun-na hirup, datang ka pengkuh rarasaan nu teu milik. hiji, sumur, Filipina — wow. pisan lucu. Utamana dina munggaran poto. Anjeun kudu nulis mangrupa tuluyan ieu petualangan). hiji

About