Parasaan mimiti diudar jeung unggal poé ngalirkeun urang geus leuwih jeung leuwih sadar yén bakal kungsi jadi sabenerna babaturan deukeut. Nu ngadek, nyeri, jeung asa geus lila sahabatna dina kahirupan megatkeun pikeun jadi aktip, dipariksa dina ampir kabéh loka Dating pikeun nikah. Spent loba waktu, béak diri jeung kosong amoy: jarang pasamoan jeung lalaki ti loka nu, kuring drove ka hiji ngarecahna saraf. Bade dina tanggal hiji, kuring ngaharepkeun nempo hiji lalaki nu ampir di sunda, tapi tinimbang kuring meunang tawaran pikeun pindah di kamar jeung kandel umur lalaki nikah. Ampir sok, poto jeung informasi ngeunaan jalma ieu bohong. Sarua ti poé ka poé, ti taun ka taun, jeung anjeun geus geus pamikiran — ieu biasa hirup modern pangeusi metropolis. Tapi hiji poé salaku kilat pierces anjeun nu nanya kumaha pikeun manggihan salaki, kumaha bagja.

Teu aya deui hirup man euweuh leuwih penting ti kulawarga.

Urang harga rata-rata dua puluh lima di handap pasar

Urang teu hayang Anjeun pikeun overpay: tingkat luhur service di hiji harga affordable bener

About