Hayang kabagjaan. Hayang kulawarga kanyamanan. Hayang pamajikan satia jeung well-terus barudak. Hayang karapihan jeung tenang. Pamajikan anjeun Filipina.) Mah dipaké pikeun mikir nu ieu istri ngalahirkeun ngan manula Éropa, ieu dina mancén maranéhanana sahenteuna Filipino bisa ngabentuk harem. Tapi lamun manéhna pindah ka diuk deui di Filipina, ieu geura bergegas ka pamajikan ngora kasampak kawas miss universe. Teu pohara nyakola tapi ti hiji kulawarga désa miskin, maos jeung kasusah, tapi savvy, Olivier diajar masak. Manéhna nu di kota atawa muludan ieu ngan hiji pakasaban, atawa tataan. Gadis dijieun no rusiah nu néangan hiji salaki keur jalma tempat normal. Manéhna, jigana, jeung nanya nu rusia gentleman: ‘anjeun teu Boga pamajikan. Mawa kuring’. A babaturan milik urang lila pamikiran: ‘abdi terang geura urang kudu nyokot. Jeung kitu geulis gancang sababaraha pens ti Jerman bakal nyokot eta. Ngan dipariksa, manéhna téh sawawa naha maranéhanana geus aya jeung ieu mastikeun. ‘Baraya oge conspired gancang. Panganten lalaki meuli sababaraha babi pikeun kawinan, jeung ngoyagkeun leungeun. ‘Nya bapa ieu bagja, komo ceuk stuttered jeung kabagjaan. Sanggeus kabéh, dulur teu hayang nikah putri-na bodas master. Sababaraha kulawarga teu karya, hirup ukur dina kanyataan yén putri ti salaki begging. Pamajikan mah ogé happy alatan kuring geus alus apartemén, cai, hawa ac, TV series dina TV jeung nikmat kadaharan unggal poé. Kuring bagja kuring boga sampurna pamajikan, parawan nu nyandak. Jadi patuh, kungsi arguing, pamadegan mah ngajaga dirina, mesem, bersyukur, satia jadi anjing. Geus dasar paréntah diajar: ‘Sarapan. Dahar beurang. Blowjob. ‘Oke, oke, ngan heureuy. Manéhna saeutik inggris dipikaharti. Nurun of kawas kuring. Sacara Umum, hirup anu alus. Kuring teu bisa dipake, diuk dina Internet sadaya poé, kuring ngarasa yén kuring bogoh jeung ngahargaan. Masih panonpoé anu bersinar. Jeung di Moscow, kuring ti dullness indit gila, terus depresi jeung komo hiji ‘Ramen,’ fed, duit teu cukup’. Dina wangkongan, dulur happy. Komo taun heubeul mamang ieu mah babaturan nyangka Filipina pikeun indit. Atawa dina Thailand, contona, di mana, maranéhanana nyebutkeun, anjeun bisa nyengkram hiji pamajikan, pembantu rumah tangga, owns sababaraha téhnik urut. Sacara Umum, aya nu pilihan. Mamang geus diitung sagalana: lamun kuring teu ngajual apartemen mah di St. Petersburg, anjeun bakal bisa ngawangun hiji Karaton di basisir, pikeun nyokot hiji awéwé ngora di harga akal, jeung sésana duit bakal lepas keur nu sejen genep puluh taun hirup. Tangtu, nu anyar di-hukum ibu-di-hukum, bapa-di-hukum jeung dua puluh lima kadua cousins kudu ngandung, jadi aya aturan, tapi kumaha loba warga desa geus. Jeung pamajikan ngora téh saperti teu mirip jadi asih manéhna pikeun nyata. Tapi kumaha gede eta nyaeta pikeun ngamimitian hirup jeung sabak bersih. Ninggalkeun balik jeung gloomy usum, jeung lousy hubungan jeung rusia awewe, anu sok kudu hal, jeung gambar pecundang a. Ieu téh cukup pikeun datang ka hiji nagara di Asia Kidul-Wétan, rék kaluar, milih paporit anjeun gadis jeung nyaritakeun nya: ‘Hello. ‘Filipina awewe ngimpi salaki-urang asing, sabab. Dina mayoritas Filipina tumuwuh nepi di angka nu gede kulawarga miskin atawa kulawarga jeung rata-rata incomes. Putri beunghar kolot bakal milih hiji salaki for cinta jeung teu for untung. Salaki-urang asing bakal bisa nyadiakeun keur pamajikan jeung kulawarga nya. Dina prinsip geus lumangsung sadaya panganten awewe sacara kulawarga (kolot, loba baraya, sadulur jeung kulawarga maranéhanana) senjata pikeun digawé di sadaya atawa teu nyorong diri, sarta hirup dina duit nu mere eta di-hukum-urang asing. Ieu kudu siap jeung aya bantuan keuangan ti baraya bakal jadi teu dipalire, sabab anjeun bisa ngajalankeun kana konflik. Dina kalolobaan kasus, katresna komo boga paspor, teu, sabab resi dokumén ogé kudu mayar. Lokal salaku hiji dokumén identitas ngagunakeun lulus, nu maranéhanana anu dibikeun di sakola atawa hiji pass ka tempat gawé. Atikan tingkat Filipina brides pisan low, sababaraha bieu bisa maca jeung nulis. Dasarna, maranéhanana réngsé ngan dasar sakola umum, sabab nuluykeun atikan anjeun kudu mayar duit jeung teu leutik. Karya alus di nagara poorest di Asia atawa mancanagara jeung data saperti pikeun ménta jeung alus nikah bakal ngidinan gadis teu galur pikeun kadaharan sadaya poé salaku salesgirl di pasar atawa milkmaid dina tegalan.

Mana bae di Filipina: di lingkungan kulawarga, dina televisi dina sinetron jeung pilem, di TV program jeung omongan nempokeun awewe dibudidayakan ngimpi Pangeran menawan. Filipino lalaki biasana kabéh riweuh, jeung eta teu jadi beunghar sarta narik salaku asing. Filipina sare jeung ningali asing salaki, sanajan teu kahiji freshness, bisa jeung teu patali ka anjeun salaku ka jati, sabab manéhna meuli awewe jeung nya sakabéh kulawarga di nawar teh. Potret has Filipino pamajikan: a gadis atawa wanoja ngora teu kolot, penampilan alus, kurangna pendidikan jeung profesi, ti kulawarga badag, parawan (aya iwal, tapi jarang, alatan panganten awewe hargana jauh kurang). Di dieu aya pamadegan conflicting jeung observasi dilakukeun ku nu beda-beda Éropa kabetot dina Filipino awewe di hiji serius rasa: Filipina. Ti maranéhanana anu menarik. Naha Éropa nu néangan a Filipino pamajikan. Bener Filipina nyaéta gunung Pinatubo. Pikeun maranéhanana anu geus teu naek, pondok katerangan. Sok baseuh, lolobana waktu sare tapi lamun Hudang up — nya meunang bener panas. Ti waktu ka waktu, aya letusan jeung akibat serius. Hirup jeung Filipina teu bisa ‘diukur’. Boh anjeun bakal leres pisan bagja, atawa nu hirup anjeun bakal ngahurungkeun kana hiji tulus ngimpina. Filipina nu sok siap ka sunda. Penting aksen siap jadi dipikacinta jeung ngarasakeun salaku kanyataan yén manéhna téh dipikacinta. Filipina nyaho persis naon anu anjeun resep jeung naon maranehna teu kawas gancang diajar kumaha ngarasakeun hirup jeung naon hal kajadian lampah mawa eta kabagjaan. Sedengkeun mayoritas awewe Éropa ngalaman depresi jeung headaches di mana wae tahap kahirupan, Filipina nyaho kumaha ngarasakeun kaayaan nu mana wae — keur reuneuh atawa gering, Filipina jeung sarua kabagjaan bakal seuri jeung nyieun tanda perhatian. A loba kids — teu halangan. Filipina masih hiji awewe, jeung nu manéhna geus komo. Lamun nagara Éropa lalaki nu nyanghareupan jantung tiis, nyumput jiwa jeung awak unattainable, di Filipina sabalikna bener: Allah nyiptakeun rupa, jadi Filipina téh éndah jeung sadaya waktu nungguan konfirmasi pamanggih ieu, nu teu ragu a moment sacara. Dibandingkeun jeung Éropa awewe, Filipina saré pisan. Salian sare jero, Filipina cukup puguh jeung teu sok cinta ka masak. Utamana hal nu anyar. Pas Filipina bangun, manéhna siap pikeun nanaon — nepi ka omongan, dahareun jeung sex. Ngan sababaraha detik jeung anjeun bisa mimiti. Naon pamajikan keur Éropa leuwih alus. Filipina atawa ‘sorangan’. Coba pikeun manggihan sababaraha Éropa-Filipino, cicing salila sababaraha taun dina rupa maranéhanana shines jeung kabagjaan jeung contentment. Gagal. ieu téh teu heran. Filipina cinta ka jadi dipikacinta, cinta ka nampa perhatian tapi teu loba sunda pikeun méré. Lamun tahap kahiji hubungan Filipina geus siap ka sunda, sok jeung madhab (nu vskruzhat sirah inexperienced Éropa), tahap saterusna hirup nu minat islanders plummets. Éropa awewe, asih jeung keur dipikacinta, sok hiji hal anu bakal datang nepi, teu ngarefresh hubungan, bakal mawa ‘impetus seger’. Filipina enjoys ngan lalaki. Kreativitas jeung kinerja teu Filipino. Chores rumah tangga basajan, basajan tepung — mangga. Tapi nu mana wae nu kreativitas dina kulawarga lapisan anu dibikeun ku Filipina téh hésé pisan. Naon anu jadi menarik ka Filipinos. Ciamis berjuang pikeun nyegah cerai. Naon bae kajadian, nu Filipino bakal nyoba ngajaga kulawarga babarengan. Sanggeus kabéh, cerai téh éra, eta gosip ti tatanggana jeung baraya. Ieu tangtu ‘brand.’ Anu saterusna jadi diperlukeun. Di Filipina, Katolik tradisi pohara kuat. Hal ieu dipercaya nu a awéwé kudu leumpang turun barisan nu parawan. Lamun henteu, taya sahijieun bakal nyokot nu éra pikeun hirup. Dina kahirupan nanaon bisa lumangsung, jeung naon pikeun ngalakukeun Filipina anu geus leungit nya virginity, tapi teu nikah. Datang ka kota gedé, di mana taya sahijieun ‘weruh’ jeung mimiti hirup anew. Preferably urang asing anu bakal ngubaran leniently kanyataan yén manéhna téh ‘teu ngalamun’. Di Ciamis aya anu aneh kapercayaan nu kahiji manusa dina kahirupan wanoja sacara jadi nya paling penting, paling signifikan jeung awewe méré manéhna jantung nya for hirupna a. Penampilan — salah sahiji faktor utama dina nu ‘pang’ lalaki. Naon husus dina exterior of Filipinos. Blending ngaduruk bloods, ras jeung nationalities. Anjeun bisa manggihan Filipina nu ampir ngalelep teu bisa dibédakeun dina penampilan ti Spaniard. Jeung bisa jeung awewe Cina. Komo Dua. Hawai awewe nu antara sababaraha sexiest pangeusina, mindeng jadi satengah-getih Filipinos. kaunggulan tina Filipina awewe Filipina awewe nu biasana éndah, disamak, pondok sarta oge ngajaga gambar) Filipina bisa unggal poe masak) Filipina pisan ‘kulawarga-berorientasi’. Nilai kulawarga nu paling penting.) Filipina bisa meunang pelesir ti pagawean di imah) Filipina asih barudak jeung asih pikeun nungkulan eta.) Filipina hardworking cukup dina kaayaan nu tangtu) Filipina nikah jarang anu néangan pikeun masarakat jalu Sareng akun anjeun ieu aktivitas curiga. Pikeun kaamanan anjeun, urang hoyong pikeun mastikeun bener-bener anjeun

About