Naon anu bisa kuring ngomong. I diawaskeun film ieu dina asli, versi us jeung tetep ngan dipikacinta eta. Luar biasa drama, gandeng jeung frenzied dinamika, eta teu heran nu franchise nu tangtu pikeun runtuyan ieu anu meuli ka loba nagara jeung nagara urang téh aya iwal. Naon anu bisa kuring ngomong — ngan ‘EUH’. Pertimbangkeun sorangan pikeun jadi anjog dina waktu origination kagiatan saperti kitu ‘master of Upacara’, ‘Ngarah’ dina nu mana wae libur ieu téh unacceptable. Ieu kaulinan di deukeut pausahaan.

Jeung hatur nuhun ka sakola akina mah perang di division ieu datang ka Berlin Efim, Sersan com. kantor lamun naon anu dipikanyaho ngeunaan nasib-na mangga wartoskeun ka email.

mail hatur nuhun sateuacanna

Jujur kami teu fan Imah, tapi kuring geus kadéngé nu commercials TV nyaho saha Olga. Abdi teu bakal mikir yén manéhna bisa nyanyi, tapi euweuh urusan naon manéhna dibuktikeun ka dulur anu kasebut nyaéta dimungkinkeun. Ku jalan kitu, nya produser geus junun ieu beautifully Indigo Barudak — ngan kids jeung hiji beda pola pikir. Esotericism jeung skeptics dina dasar jangka panjang observasi Indigo menyimpulkan: ‘atikan Indigo barudak nyaéta comparable ka meunangna leuwih aristokrasi’

About