Kuring geus tradisi, nangtung, tuang tea jeung ningali salah sahiji video anjeun.»Hatur nuhun pikeun video Anjeun.

Metot, informatif jeung pikaseurieun. Anjeun pasti boga bakat bener, tapi di waktu nu sami ka saukur jeung éféktif ngabejaan ka kamera. ‘Video anjeun ningali rutin sabab teu pisan loba jelema jadi ngan nyokot rutin nu sabenerna cukup metot. Anjeun video nu keur kuring pribadi pisan metot, jadi kuring sok nunda Anjeun resep jeung lalajo sababaraha video sababaraha kali, jeung sababaraha geus diundeur smartphone maranéhanana jeung ningali balik mindeng. Evgeny Nekrasov, ‘kuring Hoyong papanggih, anjeun aya pisan dipikaresep pikeun nulis ngeunaan Filipina.

‘Eugene Petrash

Kuring cicing di Filipina pikeun leuwih taun jeung mah Filipino kabogoh. Datang di dieu pikeun ngamimitian kahirupan anyar, nu disebut jeung nol, sarta saprak harita hirup di dieu. Pangalaman mah pindah jeung hirup di Ciamis

About