Kuring pinuh ngarojong panulis

Aya hiji cara anu alus

Pikeun datang nepi ka hiji kaméra jeung nanya lamun manéhna bisa méré hiji wawancara pikeun Anjeun salaku blogger a. Dina waktu nu sarua jeung nanyakeun jeung wasalam ka Dating jeung urang asing. Teu nyaho kumaha di Filipina, tapi di Rusia bubuka ngaliwatan babaturan ieu sugan salah sahiji anu pang gagal varian. Ieu téh perlu pikeun kasampak ngan)

About