Video ‘Kumaha pikeun papanggih a Filipina ‘dina titik’ — Hirup di Filipina’ bisa diundeur haratis dina format ieu, ngan klik tombol ‘Download’ at, nu di luhur. Métode Bobogohan Filipina ‘di dieu dina tempat.’ Kenalan di jalan, di Mall. Video for mobile telepon, smartphone, tablet, jsb. bisa ditempo di dieu online, leres pisan haratis sareng nu tanpa ngadaptar. Jeung ogé ngundeur video mobile dina format, I. Mangga ninggalkeun komentar anjeun atawa review pikeun video ieu. Pangarang bakal jadi pohara metot pikeun manggihan naon anu anjeun mikir ngeunaan video ieu. Sejen metot jeung dipake video ngeunaan ngadaptar, nu panyabutan of catetan kriminal, kitu ogé sarua di dieu. Gede. Ngabagikeunana ka babaturan anjeun. Sugan maranehna, teuing, bakal jadi metot pikeun nempo video urang dina rupa-rupa jejer. Lamun liked video ti pamaké ieu, please leave a saeutik di luhur komentar anjeun atawa pamadegan ngeunaan video ieu. Ku kituna, anjeun bakal ngarojong panulis video jeung eta bakal jadi pohara metot pikeun nyaho pamadegan anjeun. Terus nuturkeun kahirupan Ingvar, anu geus anyar pindah ka Filipina. Naon anu lumangsung di bandara. Salaku polisi hayang nyokot gambar. Ti Ciamis. Wawancara jeung éndah Filipina. Pamajikan mah Alenka jawaban patarosan ngeunaan dangong Filipinos ka salakina. Lolobana patarosan ti babaturan kuring.

From Andrew Alenka. Mana pikeun ngarobah dollar. Kumaha pikeun meuli kopi. Jeung loba katresna éndah. Pamilih lahan pikeun meuli jeung konstruksi di Panglao. Ti Pamajikan Filipina. Nya eta bener nu ngan teu boga pendidikan goréng Filipina néangan hiji salaki urang asing. Ayeuna mah bakal bersih ieu pohara populér mitos. Nulis. From Andrew Alenka.

Perhatian

Nu mana wae nu niron bahan ti urang live loka ieu mungkin ngan jeung pamasangan langsung -tumbu ka loka video, pinuh kabuka pikeun indexing

About