Métode Bobogohan Filipina ‘di dieu dina tempat.’ Kenalan di jalan, di Mall. Kartu bisnis jeung nomer telepon. Kenalan ngaliwatan Internet. Kenalan ngaliwatan babaturan. Vlog ngeunaan kahirupan di Ciamis. Poho sagala Datang jeung ngarasakeun ayeuna. Pariwisata di pulo Panglao Bohol.

Whatsapp, Viber, indit jeung kaméra jeung nanya lamun manéhna bisa méré hiji wawancara pikeun Anjeun salaku blogger a. Dina waktu nu sarua jeung nanya pertanyaan anu patali jeung Dating jeung urang asing. Jenis kaéra anjeun keur diajak ngobrol ngeunaan. lamun maranehna daék papanggih guy komo lamun manéhna boga kamampuh pikeun Ngabiayaan tilu rebu poé nepi ka hirup jeung ieu téh samentara sambungan. lucu. Jadi amis ngabejaan ka kuring ieu aya saperti katresna. Kuring hayang Ciamis. Lamun anjeun manggihan gadis manéhna di Rusia, sigana, moal indit. Oge, Enya — coba dina sapuluh katresna, tapi lamun anjeun manggihan salah sahiji nu anjeun hoyong, tétéla yén manéhna ieu sapuluh guys, jeung ieu téh kumaha bae teu comme Il faut. Teu nyaho kumaha di Filipina, tapi di Rusia bubuka ngaliwatan babaturan ieu sugan salah sahiji anu pang gagal varian. Ieu téh perlu pikeun kasampak ngan pikeun dirina) bisa anjeun mangga Nyabut video dina peta wisata. misalna Dina peta. Naon kartu ieu. Kumaha carana bisa nepi eta. Eta méré wisata, naha éta téh diperlukeun, ti eta anu dipake. Kumaha pikeun renew kartu. Sabaraha eta bakal ngarugikeun. Jsb. Ieu pisan anu diperlukeun video. Sarupa video dina YouTube teu dina topik naon map jeung naha éta téh diperlukeun. Anjeun sababaraha menit pikeun némbak video ieu, jeung meureun eta bakal mantuan batur. Alex, kumaha Ingvar. Kahiji juta earned. Bisa babagi visi-na ngeunaan earnings di filah tanpa kaahlian husus. Ngeunaan letting ampir sadaya jelas. Jeung kumaha hal bade jeung legalisasi earnings. Naon teu nyokot I. p. Anu cék. Naon pajeg. Jsb Alex motong a moment. Naon nungguan gadis ti urang asing. Geulis lampu kota atawa hirup tenang. Naon kabeungharan. Atawa kabeh beda-beda. Urang geus gadis lamun urang asing, nungguan beunghar jeung geulis hirup sarta tangtu ngalakonan euweuh

About