Métode Bobogohan Filipina ‘di dieu dina tempat.’ Kenalan di jalan, di Mall. Kartu bisnis jeung nomer telepon. Kenalan ngaliwatan Internet. Kenalan ngaliwatan babaturan. Vlog ngeunaan kahirupan di Ciamis.

Datang jeung ngarasakeun ayeuna. Pariwisata di pulo Panglao Bohol.

Ciamis

Enya, tapi urang kudu mimiti milih hiji pasamoan dina kahirupan nyata sanggeus frasa di Internet — hayu urang nyebutkeun, teu sok digawé. Jenis kaéra anjeun keur diajak ngobrol ngeunaan. lamun maranehna daék papanggih guy komo lamun manéhna boga kamampuh pikeun Ngabiayaan tilu rebu poé nepi ka hirup jeung ieu téh samentara sambungan. lucu aya metoda alus. Datang jeung kaméra jeung nanya lamun manéhna bisa méré hiji wawancara pikeun Anjeun salaku blogger a. Dina waktu nu sarua jeung nanya pertanyaan anu patali jeung Dating jeung urang asing.

Alex motong a moment

Naon nungguan gadis ti urang asing. Geulis lampu kota atawa hirup tenang.

Naon kabeungharan

Atawa kabeh beda-beda. Urang geus gadis lamun urang asing, nungguan beunghar jeung geulis hirup sarta tangtu ngalakonan euweuh. Kudu boga hiji hal teu jeung sora. Angin parah ngarembet. Jeung normalisasi moal ngaganggu jeung motong tina rumble dina frékuénsi low. Teu nyaho kumaha di Filipina, tapi di Rusia bubuka ngaliwatan babaturan ieu sugan salah sahiji anu pang gagal varian. Ieu téh perlu pikeun kasampak ngan pikeun dirina) Oge, Enya — coba dina sapuluh katresna, tapi lamun anjeun manggihan salah sahiji nu anjeun hoyong, tétéla yén manéhna ieu sapuluh guys, jeung ieu téh kumaha bae teu comme Il faut. video alus, hatur nuhun pisan pikeun anjeun carita metot, Enya, nu méntalitas Filipina heboh jeung meureun nu paling bener. Kuring pinuh ngarojong panulis. Filipino awewe teu meunang feminisme jeung cocog pikeun nyieun kulawarga, sagalana sejenna nyaeta retorika

About