Kuring ayeuna geus angon jeung leuwih ti Filipino katresna (nu kuring bisa inget) jeung kami ayeuna bobogohan Pinay gadis anu kawentar ngan pikeun kageulisan nya komo nulis buku ngeunaan waktu mah di Filipina. Kuring mikir nya éta waktu nu kuring babagi mah strategi jeung rahasia jeung Swoop Dunya pamiarsa dina kumaha pikeun ngolo-ngolo Filipino Katresna. Filipino katresna umumna pondok jeung langsing. Nu leuwih anyar, kuring geus noticed hiji bit tina beuteung dina sababaraha katresna, tapi sakabéh, maranéhanana anu langsing (utamana lamun anjeun aya nu datang ti hiji Anglo-Saxon nagara). Awakna leutik pisan jeung digolongkeun kana ieu well-dipikacinta ecological tina rupa awak. Filipina katresna ogé ampir sok kasampak ngora ti umur maranéhanana. It s nice kauntungan lamun anjeun hayang hiji hal anu serius jeung hayang a gadis anu bakal kasampak ngora deui. Katresna dina video nu leuwih rata néangan Filipino katresna, anjeun bisa ngaharepkeun pikeun manggihan loba katresna kawas ieu. Ku jauh paling gampang cara papanggih katresna di Filipina jeung dating online. Mah geus dipake eta pisan jeung gotten hasil POHARA ALUS jeung sababaraha pohara geulis katresna. Di dieu nu luhur mah tilu cara paporit papanggih di antarana: Mah dating online strategi di Filipina anu basajan, kuring talatah prettiest Filipino katresna dina website jeung basajan hi. Naon ieu teu cancels kaluar katresna anu teu bener kabetot (anjeun bakal geus jadi loba pilihan it sacara leuwih sae pikeun manggihan katresna anu geus kabetot ti pikeun ngayakinkeun eta pikeun jadi kabetot). Saterusna, kuring nanya kumaha maranéhanana, lamun maranehna ngabales sarta ménta kuring kumaha kami, kuring leupaskeun sababaraha tipe DHV ngeunaan sorangan nyaéta ngan nyebutkeun pamit ka Jepang (pikeun dunya traveler), kakara meunang kaluar ti kamar operasi (dokter), jeung hal kawas éta. Ti aya nu sakadar hayang meunangkeun jumlah jeung nyetel hiji tanggal jeung waktu. Ieu pohara penting pikeun nyetel hiji waktu pasti sabab anjeun bakal meunang dipikaresep ti jadi loba katresna nu anjeun bakal hayang kaluar rencana jadi anjeun bisa jalan dina sahenteuna hiji nepi ka opat kaping hiji poé. Nu nightlife di Filipina bisa jadi bener alus, utamana di Sumedang jeung Cebu City. Sabab salaku urang asing a, nilai anjeun jadi luhur, game peuting di Filipina gampang. Pakéan kitu ogé anjeun bisa, tuluy leumpang kira-kira jeung ngadagoan kanggo kontak panon. Saterusna, anjeun hayang kaanggo sarta ngomong»Hi.»Ieu pendekatan basajan geus gotten kuring loba ngaluarkeun. Lamun anjeun aya di Filipina pikeun manggihan pamajikan atawa kabogoh, pasamoan katresna online jeung dina peuting game bisa jadi kalawan cara anu pangalusna (sanajan anjeun bisa manggihan alus katresna di tempat ieu). Tempat pangalusna pikeun minuhan tipe ieu katresna alus anu ngaliwatan poé game. Nu Filipina gadis kuring bobogohan ayeuna anu kawentar pikeun kageulisan nya, kuring papanggih ngaliwatan poé game (hatur nuhun husus ka THC). Upami anjeun hoyong pikeun manggihan Filipino parawan, ayeuna teh teu hese, ngan ngamimitian ngalakonan sababaraha poé game. Kumaha atuh poé game: poé Mah game strategi basajan, kuring leumpang kira-kira nepi ka kuring nempo hiji menarik gadis. Tuluy kuring leumpang nepi ka nya sok jadi leungit»Sampurasun atuh anjeun nyaho ti mana X nyaéta.»Tuluy, terusna ka diajak ngobrol nya jeung saterusna, saméméh manéhna daun, dieunakeun nya jumlah anjeun. Slipping nya jumlah anjeun POHARA PENTING sabab paling dipikaresep manéhna bakal pisan intimidated ku anjeun. Anjeun hayang nulis jumlah anjeun turun dina salembar kertas samemeh indit kaluar. Komo lamun eta jigana manéhna teu kabetot, leungeun nya nu sapotong kertas, anjeun bakal heran sabaraha sering anjeun bakal meunangkeun téks. Kuring geus angon jeung opat anyar Filipino katresna dina hiji poé sababaraha kali.

Lamun anjeun aya di Filipina ngan boga waktu nu sae, ngagunakeun sakabéh strategi ieu anjeun bakal boga waktu hirup anjeun. Filipino katresna nu meureun nu sweetest katresna pangeusina. Maranehna pisan miara jeung bakal pisan jarang jadi anjing. Ieu bisa shock sababaraha anjeun guys nu datang ti nagara Kulon. Nu sisi turun pikeun Filipino katresna nyaeta aranjeunna bisa jadi cukup boring di waktu utamana lamun maranéhanana nanya naon anjeun dahar unggal poé. Basa inggris Tingkat di Filipina nu luar biasa. Kuring geus geus di sakuliah Asia jeung no nagara séjén nu asalna deukeut. Ieu ngandung harti teu aya halangan basa di jalan sambungan plus badag. Lamun anjeun meunang hiji Filipino gadis dina tanggal hiji, anjeun kudu sok boga rencana pikeun meunangkeun nya balik deui ka susun anjeun afterwards. Di Filipina anjeun kudu sok push pikeun kelamin dina tanggal munggaran. Nya eta mungkin anjeun moal meunangkeun kelamin dina tanggal munggaran, tapi anjeun kudu coba. Kuring meunang kelamin dina tanggal munggaran leuwih waktu. Mah kawas nyoba sok meunang hiji apartemen atawa hotel deukeut ka hiji mall. Kuring ngalakukeun ieu sabab Filipina bisa jadi panas jeung ieu nice pikeun meunangkeun kaluar tina panonpoé jeung kana hiji airconditioned wangunan pikeun date.

Anjeun bisa meunangkeun kopi atawa dinner

Kuring manggihan yén Filipina katresna biasana ditawarkeun pikeun mayar pikeun maranéhanana satengah bil. Ieu penting yén anjeun milih tanggal hiji titik nu deukeut ka tempat anjeun sabab bagian saméméhna: sok push pikeun sex. Kuring geus ngumbara di seluruh Filipina jeung kuring bakal méré anjeun hiji pituduh gancang dina kota nu indit ka pikeun béda hal. Makati mana kalolobaan asing cicing di Sumedang. Eta geus bener alus nightlife jeung mangrupa tempat loba jalma richest di Filipina hirup. Eta sacara leuwih nyaman ti bagian séjén nagara tapi ogé bakal leuwih mahal. Prettiest katresna di Filipina nu hirup di dieu, tapi aya ogé loba psk jeung ladyboys. Ieu tempat gede pikeun dating online, peuting game jeung kaulinan poé. Katresna di Sumedang umumna bit a taller jeung torek skinned ti bagian séjén nagara. Quezon kota sisi séjén Sumedang jeung anu leuwih alus pikeun pangalaman tulus. Ieu téh mana loba-kelas tengah Filipinos hirup. Ieu gede pikeun dating online jeung poé game jeung teu goréng pikeun kahirupan peuting. Eta bisa jadi teu jadi alus salaku Makati pikeun nomer, tapi lamun nu anjeun keur pilari kabogoh a eta meureun bakal jadi pilihan leuwih alus. Cebu city nice sabab geus deukeut ka loba tempat éndah (pantai jsb.). Nu masalah jeung Cebu city nyaéta yén aya loba asing di dieu. Eta jigana geus Koréa ka unggal madhab sarta loba wisatawan bodas ogé. Ieu ngabogaan sababaraha sisi alus, jeung sababaraha bad sisi. Alus sisi nu ieu nyieun loba»urang asing ngan»katresna. Katresna ieu ngan museurkeun hooking nepi ka urang asing. Sisi bad nyaeta anjeun aheng nilai bakal leuwih handap. Katresna di dieu aya sababaraha prettiest di Ciamis. Davao bisa jadi teu boga prettiest awewe di Phil, tapi teu boga paling polos. Katresna ieu bentuk Davao umumna darker skinned jeung pondok ti bagian séjén nagara. Anjeun aheng nilai di dieu bakal loba nu leuwih luhur ti di luhur kota, jadi anjeun bakal jadi panon balled leuwih, tapi maranéhanana baris ogé jadi leuwih intimidated ku anjeun. Disarankeun pikeun guys néangan serius girlfriends atawa istri. Samael Pulo deukeut ku upami anjeun hoyong hiji basisir nice, tapi éta safest pikeun cicing di kota. Ieu kota di pulo Mindanao jeung nu tempat di mana anjeun aheng nilai bakal kaluar ti dunya ieu. Di ieu kota anjeun bakal nyaho naon éta kawas ka jadi béntang rock.

Sisi handap

Nu awewe teu nu paling narik dina Phil jeung di moment éta rada bahaya jeung Muslim guys nyulik asing sadaya waktu. Bari kota gedé kawas Davao, geus Samael Pulo (alus basisir) deukeut ku, biasana anjeun ngan bakal manggihan breathtaking pantai jauh ti kota pangalusna pikeun minuhan katresna. Pantai pangalusna di Filipina nu di pulo Palawan (Nida El, Puerto Putri, jsb.) jeung di Boracay. Lamun anjeun minuhan hiji gadis husus dina salah sahiji kota, teu pamanggih bad pikeun nyokot eta ka salah sahiji pulo paradises pikeun saeutik nice pakansi. Filipino katresna nu kawas kalolobaan katresna di yén maranéhanana manggihan jangkungna menarik. Bagian nice ngeunaan ieu pikeun urang westerners anu urang sadaya jangkung dibandingkeun ka locals. Jelema Filipino sababaraha shortest pangeusina. Ieu ngandung harti yén lamun anjeun aya ‘», anjeun bakal jadi leuwih rata-rata dina jangkungna di Ciamis. Filipino awewe ogé manggihan kulit bodas menarik. Upami anjeun muka nu mana wae nu nyimpen grocery, anjeun bakal nempo gigantic bagian pinuh ku kulit whitening produk. Ieu ngandung harti yén torek skinned Pinays nu ditempo salaku leuwih menarik jeung darker skinned Pinays nu ditempo salaku kurang menarik. Jadi, lamun anjeun kungsi ningali hiji disamak Filipina leumpang turun jalan, aya anu no musabab teu kaanggo nya anjeun meureun bakal mungkas nepi keur ngimpi nya lalaki. Sesa ieu geulis atra, nu awewe di dieu hayang guys anu suksés jeung bisa nyokot care di antarana. Keur ti Kulon nagara anjeun nu beunghar dibandingkeun Filipinos.

Jadi, anjeun meureun bakal mariksa kotak ieu

Teu saperti di jawa barat, di mana awewe kudu henteu deui lalaki pikeun ngarojong eta dina cara naon wae, awewe di Filipina hayang a guy anu bisa nyokot care di antarana (nu cara eta geus pikeun awewe saprak awal waktu, nepi ka taun ka lima puluh taun). I bakal disebut ieu mangrupa salah sahiji anu pangalusna aspék Filipino katresna maranéhanana care saeutik pisan ngeunaan umur. Lamun kami di Ciamis, kuring keur terus bobogohan jeung dalapan belas salapan belas taun heubeul katresna. Kami cukup bit a leuwih kolot jeung katresna dina umur ieu bisa pohara hésé dina nagara-nagara séjén tapi teu di Filipina. Ieu teu ilahar pikeun nempo taun heubeul guys jeung taun heubeul girlfriends di dieu. Jadi, lamun anjeun keur pilari ka tanggal si loba ngora ti anjeun, ieu téh salah sahiji pangalusna jeung nagara-nagara dina planet for eta. Filipina nyaéta hiji murah pisan tempat pikeun hirup. Sedengkeun kami di Ciamis, kuring biasana méakkeun kurang ti sarébu pérak sabulan hirup. Ngabandingkeun nu ka Jepang, di mana kuring spent ngeunaan dollar sabulan, eta teh lumayan gede. Transportasi nyewa jeung sagala waragad tanaga gawé anu pohara murah. Kami ayeuna di dieu katuhu di tengah sakabeh Duterte pati pakuat fiasco. Kuring sabenerna di kota tempat kuring ngadenge ngeunaan hal nu lumangsung nu paling jeung kuring geus teu katempo nu mana wae nu bit kekerasan di sadaya. Dina kanyataan, kuring geus teu katempo real kekerasan dina salah mah lalampahan ka Filipina. Dibandingkeun jeung Amérika Latin, Ciamis karasaeun kawas nu tempat safest di dunya. Nu Paling Bahaya Aspék Filipina sabenerna geus nganggur teu jeung kekerasan, eta geus ngalakonan jeung nona budak. Eta sacara pangbadagna downside ka Filipina pikeun kuring, anjeun bener kudu mayar perhatian ka katresna anjeun rapat, atawa anjeun bakal mungkas nepi dina tanggal jeung ladyboy. Umumna, ngan scams anjeun kudu hariwang ngeunaan anu lamun gadis nanyakeun keur taksi duit jeung cara anak teuing (manehna bakal nyokot beus) atawa lamun taksi tanda petik anjeun harga atawa nembongkeun kertas nu jalan teuing high. Di handap ieu mangrupakeun ngan scams nu sigana jadi umum di Filipina. Kuring geus jeung loba Filipino katresna, jadi kuring bakal babagi sareng anjeun sababaraha gambar jeung sababaraha katresna ieu mah jeung ieu pamungkas lalampahan tanpa mintonkeun identitas maranéhanana tangtu. Lamun anjeun ngakuan ieu poto, alatan kuring geus ogé dipasang eta dina forum urang, dina Filipina thread. Ayeuna nu nyaho kumaha ngolo-ngolo Filipino katresna, anjeun bakal datang di imah nu beda-beda lalaki. Pikeun kuring, bade ka Filipina ieu hirup ngarobah pangalaman. Kuring manggihan kaluar naon eta ngarasa kawas béntang rock jeung sare jeung salaku loba awewe salaku mah hayang, kuring kungsi petualangan hirupna a jeung kuring papanggih babaturan gede sapanjang jalan. Sabenerna mah wrote buku ngeunaan eta, cek eta kaluar lamun hayang maca hiji kahiji-leungeun view tina naon Filipina nu kawas keur urang asing. Single Guy sacara Playground: Sex jeung Petualangan di South East Asia. Komitmen ka kualitas eusi pikeun iinditan rascals

About