Sababaraha taun ka tukang kuring dibayangkeun kumaha eta bakal nikah Pinay. Ieu mah bohong di bed mah di apartemen mah di Cebu City lamun kuring kungsi pamikiran ieu. Manéhna katuhu gigireun kuring, di handapeun simbut. Seuri nya ieu jadi lucu mah teu bisa ngeureunkeun mesem. Anu manéhna? Nah, manéhna sarta masih mangrupakeun salah sahiji anu pang geulis, ruku’, jeung supportive katresna kuring geus kungsi papanggih. Kuring papanggih nya dina hiji loka dating online nu kuring nyebut dina artikel ieu jeung leuwih waktu mah spent jeung nya, leuwih kuring dipikaharti naha jadi loba lalaki nu néangan a Filipina pamajikan. Henteu masalah lamun anjeun aya Amerika, Kanada, Australia atawa jerman kawas kuring, kuring nyaho nu bisa ngarti, kunaon anjeun hoyong nikah Pinay. Ulah salempang. I sagemblengna bisa ngarti anjeun. Maksudna mah, éta lucu lamun anjeun kasampak di kolot Kulon lalaki anu belet cukup pikeun nganjang Filipina jeung kaleuwihan beurat maranéhanana Kulon istri. Manéhna desperately nyoba pikeun meunangkeun perhatian-na bari manéhna nempo sadaya nu geulis Filipinas yén manéhna bisa geus nikah. Tangtu, anjeun pigawé. Unggal lalaki nu hayang. Tapi nu teu mean yén unggal manusa tiasa gaduh eta. Anjeun nyaho hal pangalusna. Ngan mikir ngeunaan kumaha loba babaturan anjeun réngsé nepi nikah awewe anu anjeun komo teu tangtu touch. Kuring yakin. Maranéhanana teu hayang noél eta boh. Kuring teu apal a guy anu ka kuring yen, ayeuna yén manéhna dilongok Filipina, manéhna rada jerks off ti geus sex jeung pamajikanana. Ieu téh pangperangan kanyataanana. Manéhna opat puluh-tilu jeung kuring bet mah burit yén manéhna mikir ngeunaan sagala nu ngora sarta éndah katresna di duapuluhan maranéhanana yén manéhna nempo salila lalampahan ka Sumedang. Tapi ulah salempang. Hirup anjeun moal henteu resep, sahenteuna lamun anjeun manggihan a Filipina pamajikan jeung handap tret dina kasus anjeun nyebutkeun»enya, kuring bakal nikah gadis kawas nya», kuring rek ninggalkeun loka ieu ayeuna. Anjeun kudu terapi jeung hiji tajongan dina kacangan. Dina hal anjeun nyebutkeun»enya, kuring bakal nikah gadis kawas nya», kuring hayang maca ieu artikel ka pisan ahir sabab anjeun pantas a Filipina pamajikan. Anjeun pantas pamajikan anu supportive, satia, jeung hormat. Anjeun pantas wanoja di sisi anjeun saha bisa masak kawas mommy, teu hiji anu bisa nginum kawas daddy. Tapi ngan sabab éta gampang pikeun manggihan awewe anu ngimpi ngeunaan nikah Kulon man lain hartosna yén maranéhanana baris nikah saukur nu mana wae nu random bodo. Tapi, manéhna paduli ngeunaan kumaha anjeun nampilkeun sorangan. Hal pamungkas manéhna hayang nyaéta pikeun leumpang di leungeun jeung hiji lalaki anu kasampak kawas stereotypical wisata sex. Manéhna hayang ditempo ku hiji guy anu ngagabungkeun status jeung kelas. Di s ieu dina kanyataan mungkin pikeun raraga Asian istri ngaliwatan katalog. Kusabab kitu nu bodo babasan mail raraga istri cageur. Tapi éta teu kumaha eta karya di taun. Heck, anjeun teu nyaho nanaon ngeunaan nya. Manéhna bisa jadi palacuran. Atawa sobat anu geus loba surgeries jeung ayeuna berpungsi jadi palacuran. Anjeun teu ngan meuli hiji Filipina pamajikan. Anjeun search nya, anjeun dibere nyaho nya, anjeun manggihan kaluar nu manéhna. Nu jadi dadasar pikeun sehat hubungan jeung hiji alesan naha Filipino American nikah laju kasuksésan ieu jadi luhur. Loka dating online nu I ngaraos bade dibagikeun sareng anjeun di saukur hiji moment bisa ngagabung pikeun free jeung premium kaanggotaan nu affordable. Manéhna lahir jeung digedékeun di hiji nagara miskin. Lamun manéhna nu gadis alus (good katresna aya jalma-jalma anu teu digawe dina bar), manéhna weruh nilai duit. Kuring geus loba Pinoy babaturan jeung sagala aya ti antarana anu pisan frugal. Euweuh urusan lamun anjeun nyieun leuwih ti dollar atawa kurang ti dollar sabulan, di panon nya anjeun nu beunghar. Anjeun bisa mampuh nya a gaya hirup nu manéhna bisa geus kungsi ngimpi of. Tapi, ieu teu wijaksana pikeun travel rébuan mil jeung méakkeun ratusan rebu dina hiji kapal terbang tiket jeung fancy hotel tanpa nyaho lamun anjeun bakal papanggih gadis sampurna. Kuring mikir anjeun satuju jeung kuring nu mayar sapuluh rebu sabulan pikeun kaanggotaan dina hiji loka dating leuwih hade tinimbang belanja dollar rebu keur hiji kapal terbang tiket jeung hotél. Lolobana agénsi ieu hayang hiji hal, jeung hiji hal wungkul. Maranéhanana hayang duit anjeun. Naon maranehna teu hoyong anjeun papanggih anjeun Pinay pamajikan. Dina kanyataanana, sababaraha di antarana komo teu boga katresna anu keur néangan nikah. Sarta anjeun kudu mayar a shitload duit pikeun maca eta aksara. Anjeun teu bisa ngan mayar hiji fee bulanan nu ngidinan anjeun pikeun ngobrol sareng sadaya katresna. Anjeun kudu mayar unggal single surat. Kuring geus kadéngé guys anu méakkeun leuwih ti rebu opat ratus sabulan pikeun komunikasi jeung wanoja maranéhanana kungsi papanggih. Kuring teu ngan nyebutkeun ieu alatan éta panggedena Filipina loka dating. Ieu situs dating geus leuwih ti.

Kuring ogé teu nyebutkeun ieu sabab kuring papanggih kabogoh mah dina Cupid Media loka dating (Cupid Media nu pausahaan nu ngajalankeun Filipino Cupid). Balik deui mangka loka kungsi. anggota aktip. Ayeuna loka ngabogaan leuwih ti. anggota aktip. Eta teu bakal kuring reuwas lamun loka ngabogaan leuwih ti. anggota ku waktu anjeun maca ieu artikel. Kuring diuji eta jeung chatted jeung cukup lucu Pinay katresna nyaho yén ieu téh nu kadua pangalusna loka dating keur Kulon lalaki anu keur néangan awewe di Ciamis. Pina Sunda anu leuwih alus pikeun lalaki anu keur néangan hiji roman libur. Filipino Cupid téh leuwih alus lamun anjeun keur néangan hiji pamajikan. Manéhna teu muhrim lengkep deui, tapi anjeun teu nyaho cukup ngeunaan nya nikah nya. Hayu atuh malikan ieu. Kuring hayang maca ieu kalimah kaluar pisan sabab kuring teu hayang jadi tokoh utama dina anjeun sorangan Filipina pamajikan carita horor Anjeun bisa kutuk kuring, jeung anjeun bisa neneda ka Allah nu manéhna méré kuring hiji stroke jeung jantung serangan dina waktu nu sarua. Salami kuring bisa nyegah anjeun ti nyieun kasalahan nu sarua nu jadi loba lalaki make jeung Filipina awewe, kuring tiis jeung éta. Tapi ieu ngan mungkin lamun anjeun nu naif cukup nikah a bar gadis atawa teu boga pendidikan gadis anu tumuwuh nepi di hiji shitty hut jeung shitty kulawarga anu diajarkeun nya shitty nilai. Kuring geus ka anjeun dina artikel mah ngeunaan dating Filipino awewe mah geus ngareureuwas pangalaman jeung has Filipino kulawarga. Yep. Ieu ngawengku bu, pa, lima sadulur, tujuh adina, opat puluh-tilu cousins jeung hiji kebat uncles, aunts jeung grandmothers (ngising téh geus paéh). Nasehat pangalusna mah bisa mere anjeun pikeun pindah jauh ti sadaya baraya nya, sahenteuna lamun anjeun hoyong ngarasakeun waktu jeung pamajikan anyar tanpa ngabogaan opat belas gila Pinoys di imah anjeun. Ieu oke pikeun jujur. Anjeun teu kudu nyumputkeun balik masker tina kasampurnaan. Teu deui. Ladies ieu ngahargaan kajujuran leuwih ti swagger. Maranéhanana geus cukup lalaki di nagara sorangan anu ngubaran eta kawas shit. Anjeun Filipina pamajikan hayang a gentleman anu méré nya compliments, nahan panto pikeun dirina, jeung serius ngeunaan hubungan. Kuring ngaharepkeun manéhna smiled lamun dilaksanakeun panto pikeun dirina, jeung kuring ngaharepkeun manéhna dicium anjeun sawaktos anjeun ka dirina kumaha geulis baé. Dina kanyataan, kuring ngaharepkeun manéhna teu kebat tina hal séjén jeung anjeun. Tapi kuring ogé nyaho yén anjeun ragu. Anjeun masih teu yakin lamun nikah a Filipina nyaéta bener saperti mangrupakeun ide nu sae. Pikeun sababaraha alesan, anjeun ngarasa aneh ngeunaan eta. Anjeun teu nyaho kunaon, tapi anjeun teu bisa meunang leupas tina rarasaan nu anjeun keur ngalakonan hiji hal nasty. Anjeun boga rarasaan nu anjeun keur ngalakonan hiji hal anu salah sabab anjeun geus brainwashed ka percaya ngudag a Filipina pamajikan ngajadikeun anjeun pervert. Kuring apal tina pangalaman sorangan kumaha minuhan éta téh tanggal hiji Filipina jeung kuring dipercanten fakta ilmiah tinimbang féminis propaganda Nikah a Filipina pasti leuwih hade tinimbang nikah Kulon awewe, euweuh urusan lamun anjeun aya ti USA, Inggris, Jerman, atawa nagara séjén nu mana wae. Ngan alesan naha kuring wrote»Filipino American Marriage»dina headline sabab kuring boga data ti USA. Jeung data ieu speaks jelas basa sunda. Nurutkeun ulikan anu dilakukeun ku Robert J. Scholes, tujuh puluh Asian mail raraga brides anu nikah ka lalaki American nu Filipinas jeung»pinuh ieu pertikahan ngabogaan lumangsung leuwih taun.»Anjeun ka dieu sabab hayang meunang Filipina pamajikan. Éta ngan alesan naha anjeun geus maca leuwih ti kecap artikel ieu. Anjeun bisa jadi heran naha kuring nanya deui jeung deui. Oge, aya hiji alesan naha kuring nanya, jeung eta bisa manten anjeun. Enya, eta sacara ilegal. Sakali anjeun keur nikah, nu nikah pikeun hirup. Ieu bisa ngarobah di mangsa nu bakal datang, tapi for ayeuna hijina jalan pikeun meunangkeun cerai téh pikeun meunangkeun hiji di nagara lembur. Warta alus nyaéta nu teu boga ka salempang ngeunaan selingkuh pamajikan. Katresna ieu nu satia ka inti. Aya kasempetan nu anjeun Filipina pamajikan moal curang dina anjeun. Tuluy pop patarosan, ngatur kawinan, jeung cium nya biwir lemes bari lawon nu ngajalankeun turun nya pipi. No, anjeun hoyong ngarasakeun poé ieu. Anjeun hoyong mintonkeun anjeun di-hukum nu nyaho leuwih ngeunaan Pinoy budaya ti hiji guy lokal. Aya leuwih Filipino nikah adat jeung tradisi anu kudu nyaho. Kuring ngan ngaharepkeun yén imam teu maehan anjeun lamun manéhna nyokot getih anjeun. Hanjakalna, anjeun kudu kebat tina hal pikeun minuhan Filipino nikah sarat. Anjeun kudu dokumén, dokumén jeung leuwih dokumén. Éta a pain in the ass. Tapi nyeri anjeun kudu endure lamun anjeun rék boga seksi Pinay pamajikan. Jeung sabab éta nyeri saperti di burit (sarta sabab hate birokrasi), atuh hayu atuh ti Filipinos ngajelaskeun Filipino nikah sarat di jéntré. Ieu teu aya nu teuas pikeun meunangkeun Filipina pamajikan, sahenteuna lamun anjeun boga tujuan jelas dina pikiran. Jeung mangga nu bener mah lamun kuring salah, tapi kuring nganggap yén tujuan anjeun pikeun manggihan ngora, geulis jeung satia pamajikan jeung kulawarga tradisional nilai. Anjeun bisa manggihan saperti hiji awewe. Ngan teu bisa leumpang kira-kira kawas sex wisata jeung ulah salempang teuing ngeunaan akun bank anjeun. Anjeun geus leuwih ti cukup. Jeung aya nu leuwih ti cukup ngora Filipinas dina Filipino Cupid jeung dina Pina sunda anu hayang papanggih a man kawas anjeun. Anjeun ngan boga pikeun nyebutkeun hi. Jeung anjeun kudu jadi teu sieun katresna anu geus ratusan cousins, aunts jeung uncles. Nu normal di Ciamis. Salami anjeun milih katuhu gadis jeung diajar Filipino nikah adat jeung tradisi, anjeun bakal ngarasakeun éndah nikah jeung komo leuwih éndah Pinay pamajikan. eta sacara entertaining maca jeung flattering coz ogé kami a Filipina. anjeun boga untung papanggih pamajikan anjeun jeung pasti pamajikan anjeun anu sarua. keur kuring mandang kabangsaan hal pangpentingna nyaéta asih anjeun, hormat jeung iman pikeun silih Caket artikel. Eta nunjukkeun yen utamana psk jeung ladyboys nu goréng jeung hayang Westerner duit. Kuring teu ulah dipercanten awewe. Ieu sadaya ngeunaan duit

About