submit


Ogé gumantung jenis awéwé anjeun leuwih resep. Filipina nyaéta hiji nagara jeung jadi loba awewe geulis jeung beda upbringing jeung paparan. Nikah a Filipina pisan gampang jeung hésé gumantung di mana anjeun Manggihan gadis anjeun atawa nu ngaran kulawarga manéhna téh mawa. Group A: Nu maranéhanana katresna anjeun manggihan di bar atawa klub, pisan gampang pikeun nikah maranéhanana, ngan boga loba duit mangka anjeun nu sae pikeun nikah eta saterusna poé anjeun sumping di Ciamis. Tapi pikiran anjeun, maranehna sanggeus nyaman hirup anjeun Bakal mere eta Teu alatan maranéhanana Asih anjeun. Tapi sababaraha di antarana bisa ngamekarkeun cinta sajati sapanjang jalan gumantung Kumaha ngubaran eta jeung mintonkeun eta Cinta, maranéhanana Baris ngabales pamustunganana. Group ieu katresna sagemblengna Bakal gumantung kana anjeun pangrojong finansial jeung for sadayana, fokus maranéhanana anu digawé di bar jeung klub tanpa kuat séjén sumber panghasilan. Ieu pisan gampang pikeun maranehna leumpang jauh lamun anjeun teu bisa nyadiakeun deui. Grup B. tradisional Filipinas jeung jenis nu beda-beda aqidah sistim nu hésé nikah eta: anjeun kudu ngaliwatan normal prosés tradisional dina hiji ieu. Anjeun kudu ngamimitian ku nu keur nice nya jeung kulawarga nya, lamun manéhna diaku anjeun, mangka anjeun guys Kudu Indit dina sababaraha titimangsa jeung outings, gandeng jeung Jalan lalampahan jeung vacations. Anjeun kudu Mintonkeun kapuasan jeung tanggung jawab ka dirina kolot jeung duduluran saméméh maranéhanana Bakal ngidinan anjeun pikeun tanggal putri maranéhanana terus anjeun Bakal wilujeng sumping kana kulawarga jeung ayeuna bisa ngajukeun ka dirina sanggeus kawas sataun atawa jadi. Group ieu katresna Moal ngidinan anjeun méakkeun duit anjeun dina eta, maranehna percaya dina babagi Tagihan jeung tanggung jawab. Kalobaannana nu profésional jeung earn duit alus, jadi aya Teu sanggeus anjeun tunai, sadaya maranéhanana hayang bener Cinta jeung Roman. Jadi, pastikeun anjeun alus di eta. Ieu grup nu dianggap alus katresna jeung anjeun bisa Manggihan loba di antarana kacekel atawa meureun maranéhanana kadua Kabogoh. Saméméh kuring papanggih mah Filipina pamajikan di Filipina, ieu mah warned ku loba mah babaturan kantor jeung baraya ngeunaan Filipinas anu nyokot kauntungan tina American lalaki. Kami berehan ku alam jeung teu mikir nu ieu bakal kungsi lumangsung ka kuring lamun kuring relied dina mah gut naluri. Kuring kudu nambahkeun yen kuring boga daya pikeun ngurus mah pamajikan jeung kulawarga nya jeung gladly ulah jadi ayeuna. Hiji hal anu impressed kuring aya nu kuring pribadi teu bisa ngabayangkeun kumaha urang bisa salamet dina jadi saeutik kadaharan jeung senang jeung komo paling austere accommodations. Masih guncangan kuring nepi ka poé ieu (opat warsih saterusna), jadi nyokot ngurus kulawarga nya geus teu geus burdensome di sadaya. Oge, Filipinos nu hormat, akalna jeung umumna bagja pisan jalma. Sanajan kitu, henteu kabéh Filipinas nu jiga pamajikan kuring anu kajadian jadi pisan koplok, percaya diri, jujur, akalna, hardworking, doting nu aya kaitannana ka kulawarga nya jeung ka sorangan, jeung sok riang. Manéhna ogé kajadian jadi smartest jalma kuring geus kungsi dipikawanoh. Manéhna indit ka kuliah jurusan élmu komputer tapi geus kaluar sabab manéhna bisa henteu deui mampuh spp. Manéhna ogé miboga ambisi keur hiji arsiték alatan manéhna pohara alus artis. Kuring geus disebutkeun yen kuring lucked kaluar dina pisan jalan gedé. Eta kitu euy kajadian nu kuring gut naluri ngeunaan nya lamun kuring mimiti ngomong jeung nya leuwih Skype anu bener. Jadi, dipepelingan nyaéta pikeun dipercanten gut anjeun naluri salaku bener jeung paling hal dina kahirupan. Oge, dibere nyaho nya ku conversing jeung nya leuwih Skype liwat hiji periode pikeun meunangkeun ngarasakeun alus pikeun nya nilai, kapribadian, kapentingan jeung sakabéh kaayaan saméméh nyieun kabisat iinditan ka Filipina. Eta pisan bener nu kulawarga nya bakal nyangka anjeun pikeun mayar pikeun sababaraha hidangan bari anjeun keur bobogohan, tapi kuring teu nyebutkeun éta harga leutik ka mayar pikeun»hiji katuhu»anu bakal salawasna nyokot care hade anjeun utamana lamun anjeun nu lami. Alus tuah. Dina hal anjeun geus teu kapanggih hiji awewe aya anu hayang nikah anjeun, aya loba loka ramat jeung jadi loba ladies denok aya anu hayang nepungan anjeun minangka calon salaki. Hiji Delta, Filipina Airlines, Korean Airlines, jeung sababaraha airlines séjén bakal meunang anjeun aya. Nu pamungkas waktu we indit we kapanggih murah ongkos dina China Kidul via Guangzhou. Anjeun kudu mayar hormat ka kulawarga panganten awewe. Maranéhanana masih percaya dina courting. Aya hiji tradisi nu mawa kulawarga nya tepung. Saméméh kawinan, meunangkeun lisénsi di aula kota. Kuring bakal mamatahan dieusikan kaluar sorangan, jeung keur ati-ati pikeun nyalin sagalana surat sampurna, nyalin ngaran anjeun jeung kaping PERSIS sabab aya dina paspor. Kami pisan lucky pikeun jadi kawin ka pamajikan mah who is a Filipina. Manehna teh sagalana nu ieu mah néangan di hiji salaki jeung sahabat. Manéhna nyaéta jenis, miara, kaluar, berorientasi kulawarga jeung leuwih. Kuring teu papanggih nya dina hiji loka dating. Urang oge dikaitkeun unggal poé ku skype jeung rasul. I dilongok nya kali ngaliwatan tangtu taun bari bobogohan di hiji hubungan jarak jauh. Dina kaopat mah lalampahan, urang meunang nikah. Kuring tuluy petitioned nya jeung putra nya pikeun US Salaki Visa. Manéhna geus di dieu di AS ayeuna pikeun saeutik leuwih sataun. Sagalana geus gede. Manéhna mah sunda jeung sahabat mah. Kuring nulis informasi bébas jeung artikel ngeunaan visa US sistem pikeun papancangan atawa salaki plus nyaluyukeun pikeun kahirupan anyar di AS dina website mah blog. Nempo website mah blog dina propil mah. Lamun nilik ka hiji nagara nu teu merlukeun visa a, ngan buku hiber sarta mawa anjeun sadaya dokumén legal kawas akte kalahiran, jsb. Pakéan kirang jeung kawas lokal lamun processing tulak di kantor pamarentah supaya masyarakat urang moal scam anjeun kana batuk leuwih duit. -Nanya nya ditangtoskeun pertanyaan, tapi teu nyebutkeun anjeun kudu duit pikeun ngarojong kulawarga nya nu eta bakal ngan cukup keur dua anjeun (Saprak Filipino mental pikeun mantuan kulawarga bisa ngabalukarkeun masalah pikeun anjeun). -Pastikeun anu sipatna teu hiji tukang gali emas atawa panipuan salaku nu geulis loba nu ahir nu mana wae nu urang Asing nu kaping a Filipina sarta bakal terdampar di dieu sabab manéhna nyokot nya tunai jauh. Kumaha bakal an Indian national nikah Filipino. Kumaha bakal manéhna indit ka man di Filipina pikeun meunangkeun nikah gadis éta? Naon nu sarat

About