Saméméh kuring papanggih mah Filipina pamajikan di Filipina, ieu mah warned ku loba mah babaturan kantor jeung baraya ngeunaan Filipinas anu nyokot kauntungan tina American lalaki. Kami berehan ku alam jeung teu mikir nu ieu bakal kungsi lumangsung ka kuring lamun kuring relied dina mah gut naluri. Kuring kudu nambahkeun yen kuring boga daya pikeun ngurus mah pamajikan jeung kulawarga nya jeung gladly ulah jadi ayeuna. Hiji hal anu impressed kuring aya nu kuring pribadi teu bisa ngabayangkeun kumaha urang bisa salamet dina jadi saeutik kadaharan jeung senang jeung komo paling austere accommodations. Masih guncangan kuring nepi ka poé ieu (opat warsih saterusna), jadi nyokot ngurus kulawarga nya geus teu geus burdensome di sadaya.

Sanajan kitu, henteu kabéh Filipinas nu jiga pamajikan kuring anu kajadian jadi pisan koplok, percaya diri, jujur, akalna, hardworking, doting nu aya kaitannana ka kulawarga nya jeung ka sorangan, jeung sok riang. Manéhna ogé kajadian jadi smartest jalma kuring geus kungsi dipikawanoh. Manéhna indit ka kuliah jurusan élmu komputer tapi geus kaluar sabab manéhna bisa henteu deui mampuh spp. Manéhna ogé miboga ambisi keur hiji arsiték alatan manéhna pohara alus artis.

Kuring geus disebutkeun yen kuring lucked kaluar dina pisan jalan gedé

Eta kitu euy kajadian nu kuring gut naluri ngeunaan nya lamun kuring mimiti ngomong jeung nya leuwih Skype anu bener. Jadi, dipepelingan nyaéta pikeun dipercanten gut anjeun naluri salaku bener jeung paling hal dina kahirupan. Oge, dibere nyaho nya ku conversing jeung nya leuwih Skype liwat hiji periode waktu pikeun meunangkeun ngarasakeun alus pikeun nya nilai, kapribadian, kapentingan jeung kaayaan sakabéh saméméh nyieun kabisat iinditan ka Filipina. Eta bener pisan nu kulawarga nya bakal nyangka anjeun pikeun mayar pikeun sababaraha hidangan bari anjeun keur bobogohan, tapi kuring teu nyebutkeun éta harga leutik ka mayar pikeun»hiji katuhu»anu bakal salawasna nyokot care hade anjeun utamana lamun anjeun nu lami.

Alus tuah

About