Nu kadua bagian tina topik ngeunaan Dating jeung sex di Ciamis. Obrolan ngeunaan kumaha pikeun ngatur tanggal jeung Filipina jeung bisa jadi aya pilihan. Blog ngeunaan kahirupan di Ciamis. Damn, maranehna nu aya téh miskin pisan. Barudak alam, geus matak pikeun ‘sababaraha kadaharan’. Tapi lamun adi nya bakal jadi petinju nu bakal ngéléhkeun anjeun ka pulp. Nurutkeun Hukum Filipina gunung.

dua poé dua peuting ieu jeung babaturan di Sumedang. ngan teu hiji mariksa-mariksa-kaluar. jalma melong us kawas daging. Kumaha mamingan loot teu kawas eta. ngabejaan ka kuring meureun ieu mah di tempat nu salah. mamatahan mana di Filipina naon tempat ka tempat indit ka bersantai. tangtu a Filipino bisa mantuan jeung ieu atawa bisa kuring mawa ka anjeun jeung anjeun bakal kumaha bakal pituduh. hatur nuhun sateuacanna Alex, oge ngajelaskeun ngeunaan Filipina jeung hubungan jeung manéhna, lamun manusa téh aya. Mangga ngajelaskeun lamun sanggeus cukup waktu manusa kawas Filipina pikeun hubungan serius -manéhna bakal datang ka manéhna di Éropa pikeun nganjang. Kuring oge satuju, yen pikeun hubungan serius kudu komunikasi lila tapi lamun manusa aya di Ciamis. Maké ondangan salaku maksimal ku hukum, eta bisa jadi datang jeung diuk di sémah jadi pasti. Goréng teuing nu korupsi téh dianggap pakewuh. Sarta saprak lamun, fallen awewe nelepon katresna. Diajar éféktif make ucapan maranéhanana: hiji awewe anu hiji awewe, jeung parawan mojang. Hiji-hijina hal nu santun di dieu aya kecap tina kajujuran. Jeung guy groaned. Guy jelas kungsi blast. Tangtu, kuring mah teu wilujeng sumping saperti trik, tapi annealed utamana. Kuring ngaharepkeun manéhna masih teu sakabéh pananya. b. Ku jalan kitu, kuring mikir ngeunaan nu kadua poé ti mimiti poé ngan nempo paripolah jeung diajar, jeung dina poe kadua nempo leuwih hubungan deukeut. Jadi eta bakal jadi wijaksana lamun anjeun bener hayang hubungan serius.

ETA TEU JADI

Alex, kuring ogé cicing di dieu di Panglao jeung kuring nempo lolobana éndah jeung serius Filipinos wishing pikeun ngawangun hiji kulawarga kuat jeung serius, ngora jeung ganteng Filipino. Jeung alus, sabenerna, Filipinos teu jadi gampang pikeun minuhan, anjeun ngagambarkeun, utamana pikeun meunangkeun anjeun kana ranjang. Anjeun ngagambarkeun katresna, anu ngan, atawa komo kurang, sagala Filipinos di nagara. Ieu hiji persén diwangun ku katresna pisan ti kulawarga miskin atawa katresna, flown ti nu lokal, jeung teu bisa nyadiakeun barudak. Katresna ieu siap pikeun sagalana, komo poho ngeunaan asih jeung kabagjaan for the sake of survival. Ngan katresna ieu sadaya datang ka ieu pulo, sabab aya loba asing. Di dieu, persentase ieu katresna di luhur. Ngeunaan naon anu anjeun nyebutkeun ngeunaan kasadiaan gampang minoritas katresna, kuring bisa nyebutkeun ieu: Lauk ogé mikir yén pamayang dahareun MÉRÉ jeung MÉRÉ, nepi ka anjeun meunang hooked. Bodas sawawa jalu nyaéta gede PIALA. Di dieu jeung ‘méré’ saperti Filipina ‘bodas’. Hiji lokal awéwé nikah, sanggeus loba babaturan kulawarga di mana pamajikan téh ngora, jeung manéhna heubeul bodas, kabuka disebut hubungan ieu, bentuk nu beda-beda prostitusi. Tapi aya sia aya alus jeung goréng, ku kituna aya. Teu balik demi survival. Katresna ieu ngan bisa sympathize. Maranéhanana ogé hayang kawin ngora, kasep jeung salaki jegud. Tapi hirup anu lumangsung, jeung maranehna geus neglected kahiji dua patokan. Tapi saperti ngalalaworakeun daun psikologis serius akibat. Meureun lamun kuring meunang heubeul jeung jadi sorangan, MEULI sorangan ngora AWAK wanoja sacara. Tapi ngimpi ngeunaan cinta jeung kajembaran, kuring teu bakal. Ngaku ka diri jeung ka sadaya panongton nu nyekel piala, jeung Raslin — a suksés pamayang. Seuri leuwih, jeung hirup kabuka. Alex, nu sooner anjeun nyabut acuk-gelas warna, nu kurang anjeun bakal kuciwa di mangsa nu bakal datang. Anjeun mutuskeun lamun. Maranéhanana geura-giru ngawitan seuri sarta kuring hayang eta nyiduh dina nyanghareupan. Jeung entrances aya. Kuring mimiti papanggih aya. Kahiji, eta mah nu geus teu ménta, sabab aya sia aya iwal draft, bréh, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nanjak hateup lamun muka loteng. Wanoja sunda nu geulis review jeung pleasantly reuwas. Enya, jeung anjeun bisa meunangkeun leupas tina rék nyokot éta sagala hormat (geulis layeut). Thirdly, aya cellars nu bisa datang greatest misteri. hal utama anu teu bertengger di kaca wol. Hartina, lamun Anjeun aya diimbuhan ku pinuh harmoni jeung Anjeun urgently kudu ngumpulkeun Union dina féromon tingkat. Atawa anjeun teu nyadar yén anjeun normal jeung kudu ka cram. Sacara Umum, porches mangrupa tempat idéal pikeun rapat jeung Bobogohan hmmm. Karangan dina bébas topik.

(program sakola)

Jeung saha anjeun jeung saha ieu dina katukang hirup di urut. (a bit kawas leutik maniac jeung amis drawl, bae curiga ka nempo anjeun.) Kuring heran lamun anjeun pamajikan mah dipariksa Komisi médis sarta tes getih, jsb. Atawa anjeun aya saratus yakin yén éta téh bersih sarta éndah

About